met Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/kartka.jpg Quote
papudraczek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 a oto zdjęcia Kajtka jeszcze z "pobytu" u mnie, przed podróżą do met!! Quote
betinka24 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='papudraczek']a oto zdjęcia Kajtka jeszcze z "pobytu" u mnie, przed podróżą do met!! tu tak wyglada slodko kto by pomysla ze u met wyrosna mu rogi diabelka !!! Quote
met Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 on jest bardzo slodki - dopoki nie ma innego zwierzecia w zasiegu, dopoki nie wtracam sie do tego, gdzie mieszka (czy na kanapie, czy w moim lozku...), dopoki moze obsikiwac mi dom - naprawde jest baaaardzo slodki! :D w przypadku zlamania ktoregos z powyzszych punktow, gryzie Quote
papudraczek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 met napisał(a):on jest bardzo slodki - dopoki nie ma innego zwierzecia w zasiegu, dopoki nie wtracam sie do tego, gdzie mieszka (czy na kanapie, czy w moim lozku...), dopoki moze obsikiwac mi dom - naprawde jest baaaardzo slodki! :D w przypadku zlamania ktoregos z powyzszych punktow, gryzie Kajtek ty niegrzeczny stworze!! nie można siusiac po kątach!! Met powiedasz że w lozeczku razem spicie, bo nie zostawia ci innego wyjścia! może ugryz go w ucho i bedzie spokoj!!:lol: moze chlopak zrozumie kto tu rzadzi!! Quote
betinka24 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 oj kajtusiu Kajtusiu trzeba koniecznie ci znalesc domek gdzie bedziesz juz grzeczny i musi to byc domek bez innych pieskow bo kumpel to z ciebie kiespski!!! Quote
papudraczek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 witam wszystkich w nowym roku!! mam nadzieję zę Kajtekowey postanowieniem noworocznym było stać się grzeczniejszym i milszym dla innych psiaków:lol:!! Jak tam met poprawił się coś kolego czy dalej fika?? Quote
met Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 zeby nie bylo, ze Kajtek to wujek samo zuoo... zaprzyjaznil sie z Melka :) Quote
betinka24 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 O Kajtus robi postepy zaprzyjaznil sie z kims, opby tak dalej Kajtus, no jestem z ciebie dumna!~!!!! Quote
Kacedy Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witam również w Nowym Roku życząc Wszystkiego Najlepszego :) Słuchajcie, myślę że czas już zacząć zbierać kasę na kastracje Kajtka (ja deklaruję 50 zł). Rozumiem, że na konto met? No i chyba trzeba zacząć na poważnie szukać Kajtkowi domu? Jakieś ogłoszenia by się przydały. Mogę mu zrobić na adopcjach, ale.gratce, gumtree. Quote
met Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 bad news :( kajtek przed chwila bardzo dotkliwie pogryzl malamuta miska... misiek nalezy do konfliktowych psow, wiec chodzi w kagancu - nie mial sie jak bronic, tylko dzieki temu kajtek przezyl (misiek jest naprawde olbrzymi i masywny). kajtek, jak wpada w furie, atakuje mnie. jest nieobliczalny :( trzeba szybko znalezc mu dom, bo ja sie go boje :( Quote
Recommended Posts