Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on jest bardzo slodki - dopoki nie ma innego zwierzecia w zasiegu, dopoki nie wtracam sie do tego, gdzie mieszka (czy na kanapie, czy w moim lozku...), dopoki moze obsikiwac mi dom - naprawde jest baaaardzo slodki! :D w przypadku zlamania ktoregos z powyzszych punktow, gryzie

Posted

met napisał(a):
on jest bardzo slodki - dopoki nie ma innego zwierzecia w zasiegu, dopoki nie wtracam sie do tego, gdzie mieszka (czy na kanapie, czy w moim lozku...), dopoki moze obsikiwac mi dom - naprawde jest baaaardzo slodki! :D w przypadku zlamania ktoregos z powyzszych punktow, gryzie

Kajtek ty niegrzeczny stworze!! nie można siusiac po kątach!!
Met powiedasz że w lozeczku razem spicie, bo nie zostawia ci innego wyjścia! może ugryz go w ucho i bedzie spokoj!!:lol:
moze chlopak zrozumie kto tu rzadzi!!

Posted

witam wszystkich w nowym roku!!
mam nadzieję zę Kajtekowey postanowieniem noworocznym było stać się grzeczniejszym i milszym dla innych psiaków:lol:!!
Jak tam met poprawił się coś kolego czy dalej fika??

Posted

Witam również w Nowym Roku życząc Wszystkiego Najlepszego :)
Słuchajcie, myślę że czas już zacząć zbierać kasę na kastracje Kajtka (ja deklaruję 50 zł). Rozumiem, że na konto met? No i chyba trzeba zacząć na poważnie szukać Kajtkowi domu? Jakieś ogłoszenia by się przydały. Mogę mu zrobić na adopcjach, ale.gratce, gumtree.

Posted

bad news :(
kajtek przed chwila bardzo dotkliwie pogryzl malamuta miska... misiek nalezy do konfliktowych psow, wiec chodzi w kagancu - nie mial sie jak bronic, tylko dzieki temu kajtek przezyl (misiek jest naprawde olbrzymi i masywny). kajtek, jak wpada w furie, atakuje mnie. jest nieobliczalny :( trzeba szybko znalezc mu dom, bo ja sie go boje :(