betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 met napisał(a):ja nie zorganizuje transportu z krakowa, nie wiedzac nawet, o ktorej godzinie :( Musimy cos wymyslic zeby Kajtus dotral do ciebie!!! Quote
agusiazabusia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jak się cieszę,że Kajuś już jedzie!!!! Czyli wpłacamy zaoferowane pieniądze już na grudzień.I mam prośbę, jak się wkleja pod swoim nikiem zdjęcie pieska ? Z góry dziękuję za pomoc !!! :p Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 agusiazabusia napisał(a):Jak się cieszę,że Kajuś już jedzie!!!! Czyli wpłacamy zaoferowane pieniądze już na grudzień.I mam prośbę, jak się wkleja pod swoim nikiem zdjęcie pieska ? Z góry dziękuję za pomoc !!! :p ja mysle ze mozna juz wplacac na konto fundacji met pieniazki za grudzien!!! Tylko jeszcze trzeba dogadac z transportem wszystko!!! Niestety nie potrafie ci pomoc z wklejeniem zdjecia pod nik nie mam o tym pojecia!!! Quote
kaja555 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 agusia, w panelu użytkowinika masz: edytuj avatar - tam wklejasz zdjęcie:) Kajtuś powodzenia! Quote
papudraczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no może być troszkę kłopocik z transportem z krakowa do met!! ale za chwilkę gosia ma dać mi odpowiedz czy dadzę radę go zawieść na miejsce!! met a czy to jest w stronę warszawy zakopanego czy jak?? strony świata mało mi mówią:oops: Quote
papudraczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :placz:niestety nie zawiozą Kajtka do met!! dziś z wawy wyjezdzają bardzo późno a jutro o 6 rano jadę do wrocławia i niestety chcą jeszcze chwilę pospać!! i co teraz?? Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 papudraczek napisał(a):no może być troszkę kłopocik z transportem z krakowa do met!! ale za chwilkę gosia ma dać mi odpowiedz czy dadzę radę go zawieść na miejsce!! met a czy to jest w stronę warszawy zakopanego czy jak?? strony świata mało mi mówią:oops: mam nadzieje ze uda sie jakos to zgrac!!! jak juz sie uda to czekam na informacja jak my sie mozemy umowic Quote
papudraczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 betinka24 napisał(a):mam nadzieje ze uda sie jakos to zgrac!!! jak juz sie uda to czekam na informacja jak my sie mozemy umowic możemy się umówić tam gdzie zaproponowałaś!! czyli koło reala teraz to jest chyba geant. pasuje?? Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 papudraczek napisał(a):możemy się umówić tam gdzie zaproponowałaś!! czyli koło reala teraz to jest chyba geant. pasuje?? pasuje!!! Bo tam powinnam trafic!!! to o ktorj ci pasuje zeby tam byc!!! umowimuy sie przy glownym wejsciu oczywiscie jesli uda sie zaltwic transport z krakowa do met Quote
papudraczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 papudraczek napisał(a)::placz:niestety nie zawiozą Kajtka do met!! dziś z wawy wyjezdzają bardzo późno a jutro o 6 rano jadę do wrocławia i niestety chcą jeszcze chwilę pospać!! i co teraz?? trudno!! jak powiedziało się A to trzeba powiedzieć i B!! coprawda moje auto jest w naprawie ale dysponuję jeszcze starym gratem!! betinko odbiorę od ciebie Kajtka i w drogę do met!! trudno nocka nieprzespana ale warto!!! tylko muszę skombinować opiekę dla mojego zwierza bo mój chłop wyjechał!! met dasz mi kawy jak nawiedzę cię późną nocą;) Quote
papudraczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 betinka24 napisał(a):pasuje!!! Bo tam powinnam trafic!!! to o ktorj ci pasuje zeby tam byc!!! umowimuy sie przy glownym wejsciu oczywiscie jesli uda sie zaltwic transport z krakowa do met w takiej sytuacji to ja proszę jak najszybciej!! bo droga daleka a i autko już trup!! mam nadzieję że dojedziemy!! hi!! betinko a czy Kajtek jest spokojny!!?? poradzę sobie sama z nim w drodze?? Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 papudraczek napisał(a):w takiej sytuacji to ja proszę jak najszybciej!! bo droga daleka a i autko już trup!! mam nadzieję że dojedziemy!! hi!! betinko a czy Kajtek jest spokojny!!?? poradzę sobie sama z nim w drodze?? Kajtus jest bardzoi spokojny jedzuilam juz nim sama samochodem i albo sobie spal albo patrzyl prze okno. Wiec jak tylko wroce z pracy to odrazu lece po kajtka!!!powinnam byc przy realu gdzies tak okolo 18;30 moze 19 bo pewnie mi sie tak zejdzie przy korkach jakie beda!!! papudraczek to ty sama ruszasz do met??? Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 papudraczek to ty zbankrutujesz chcesz wplacac miesiecznie dla Kajtka, chcesz zaplacic za niego w schronisku i chcesz jeszcze jechac do met z Kajtusiem!!! Moze chociaz zrobie jakis bazarek zeby ci trocjhe kasy zwrocic!! bo ja poki co jestem pusta zaplacilam za kilka psow zeby pojechaly do domku i poki co nie mama nic na koncie!!! Quote
met Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 http://pilot.pl dziewczyny, napisalam, ze mnie nie bedzie. podalam nr tel. gdybym nie podeszla do kompa, to dostalabym jeszcze 10 000 pw?! to jest niepowazne. ja naprawde jestem ZAJETA. tak ciezko spojrzec na mape!? Quote
Kacedy Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Papudraczek- WSPANIAŁA KOBIETO- nie jedź sama! To daleka droga, auto trup, pogoda kiepska i nie znasz psa. Dziewczyny, może któraś z Was mogłaby jechać z papudraczkiem? Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 met napisał(a):http://pilot.pl dziewczyny, napisalam, ze mnie nie bedzie. podalam nr tel. gdybym nie podeszla do kompa, to dostalabym jeszcze 10 000 pw?! to jest niepowazne. ja naprawde jestem ZAJETA. tak ciezko spojrzec na mape!? Met sorka juz sie nie badz zla. Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Kacedy napisał(a):Papudraczek- WSPANIAŁA KOBIETO- nie jedź sama! To daleka droga, auto trup, pogoda kiepska i nie znasz psa. Dziewczyny, może któraś z Was mogłaby jechać z papudraczkiem? ja niestety nie moge praca tak to bym pojechala!!! Quote
papudraczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 betinka24 napisał(a):Kajtus jest bardzoi spokojny jedzuilam juz nim sama samochodem i albo sobie spal albo patrzyl prze okno. Wiec jak tylko wroce z pracy to odrazu lece po kajtka!!!powinnam byc przy realu gdzies tak okolo 18;30 moze 19 bo pewnie mi sie tak zejdzie przy korkach jakie beda!!! papudraczek to ty sama ruszasz do met??? sama ruszam!! nikt nie jest tak stuknięty jak ja!! a poza tym muszę kogoś z moim psiakiem zostawić!! ok betinko spotkajmy się tam tylko spisz sobie mój tel żebyśy się połapały i daj mi znać o której bedziesz żebym czekała!!! co do kaski to rzeczywiście troszkę mnie to wyniesie :roll: ale mam nadzieję że bedzie to bardzo owocny wydatek!! wstrzymam się przez kilka miesięcy ze "sponsoringu" różnych istot i jakoś mi sięwyrówna!! Quote
papudraczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 met napisał(a):http://pilot.pl dziewczyny, napisalam, ze mnie nie bedzie. podalam nr tel. gdybym nie podeszla do kompa, to dostalabym jeszcze 10 000 pw?! to jest niepowazne. ja naprawde jestem ZAJETA. tak ciezko spojrzec na mape!? oj met nie złość się !! ja też niby jestem zajęta!! siedzę na spotkaniu udaję że słucham "pajacyków" a tu cały czas dogo na ekranie!! przepraszam szybciej napisałam niż pomyślałam!! chwilę potem to sama sprawdziłam!! Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 papudraczek napisał(a):sama ruszam!! nikt nie jest tak stuknięty jak ja!! a poza tym muszę kogoś z moim psiakiem zostawić!! ok betinko spotkajmy się tam tylko spisz sobie mój tel żebyśy się połapały i daj mi znać o której bedziesz żebym czekała!!! co do kaski to rzeczywiście troszkę mnie to wyniesie :roll: ale mam nadzieję że bedzie to bardzo owocny wydatek!! wstrzymam się przez kilka miesięcy ze "sponsoringu" różnych istot i jakoś mi sięwyrówna!! Zrobie bazarek i to co uzbieram przesle tobie!!! Jestes wilka!!! Twoj numer juz spisalam, odrazu po pracy jade do schroniska, jak mi sie uda to moze wyjde nawet troszke wczesniej z pracy zeby jak najszybciej do ciebie dojechac!!!! Nie wiem jak ci dziekowac Kajtus ma szczescie ogromne ze sie nim zainteresowalas!!! Quote
papudraczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Kacedy napisał(a):Papudraczek- WSPANIAŁA KOBIETO- nie jedź sama! To daleka droga, auto trup, pogoda kiepska i nie znasz psa. Dziewczyny, może któraś z Was mogłaby jechać z papudraczkiem? Kacedyt jaka wspaniała!! no coś ty!! myślę żę nie jest tak źle! pogfoda nie jest najgorsza!! śniegu po pas nie ma!! przynajmniej tu!! ;) a myślę że mój trup dojedzie!! przejechaliśmy razem ze 300tyś km. także jeszcze 800 da radę!! obiecałam Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 musz ejeszcze kupic gdzies jakas smycz dla kajtusia bo schronisko niestety takiego czegos nie posiada!!! Quote
Kacedy Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Papudraczku- oczywiście, że i 800 da rade. Nie ma innego wyjścia. A pogoda- no cóz- fakt, najgorsza nie jest. Cholera, gdyby nie praca to pojechałabym z Tobą. Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 ja tez bym pojechaal gdyby nie praca!!! ale udalo mi sie zalatwic chociaz wczesniej wyjscie zeby jak najszybciej dowiesc Kajtka!!! Quote
Recommended Posts