Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='met']http://nasza-szkapa.idl.pl

Kajtek gryzie mi piesy :(
nie lubi nowych kumpli
przed chwila zmasakrowal szczeniora kudlacza
no i faktycznie jego hobby to znaczenie terenu
cza czasu
A w schronisku byl taki grzeczny nikogo nie zaczepial, siedzial sobie w budzie i nic go nie interesowalo,nawet u papadraczek nie zaragowal na jej Kacperka tylko grzeczny byl.
Mam nadzieje ze sie uspoki szybko!!!

Posted

jejku Kajtek!! co ty kolego wyprawiasz!!:-o
Na mojego Kacpra nawet nie burknął. Może jest chłopak bardzo przestraszony!! Oby szybko się zaklimatyzaował!! mimo to bardzo proszę go straszliwie mocno utulić ode mnie!!

Posted

wet powiedzial, ze to 'pozostalosci po schronisku'
i chyba mial racje, bo juz nic nie zostalo z tej jego choroby :D

chlopak ma silny charakter

zaatakowal mnie, jak weszlam na swoje wlasne podworko ze stajni...
innym razem probowal pokryc moja noge.
dzis cala noc szczekal. romeo niewydarzony :D

ale z godziny na godzine jest wyrazna poprawa
szuka chlopak swojego miejsca w tej nowej dla niego rzeczywistosci

Posted

met napisał(a):
wet powiedzial, ze to 'pozostalosci po schronisku'
i chyba mial racje, bo juz nic nie zostalo z tej jego choroby :D

chlopak ma silny charakter

zaatakowal mnie, jak weszlam na swoje wlasne podworko ze stajni...
innym razem probowal pokryc moja noge.
dzis cala noc szczekal. romeo niewydarzony :D

ale z godziny na godzine jest wyrazna poprawa
szuka chlopak swojego miejsca w tej nowej dla niego rzeczywistosci

No Kajtuś pokazuje swoje prawdziwe oblicze a w schronisku taka szara myszka z niego byla. cichutki zamkniety w sobie nawert nie szczeknal ani razu.
Ale napewno tak jak piszesz z dnia na dzien bedzie coraz lepiej, jak tylko odnajdzie swoje miejsce to napewno bedzie dobrze, cjhlopak narazie pewnie nie umie sie odnalesc!!!

Posted

przed chwila spiely sie z dingiem. oboje maja mocne charaktery i oboje atakuja inne psy. polala sie krew - mam rozwalona lydke i zmiazdzone 3 paznokcie, tylko patrze, czy zejda...

Posted

met napisał(a):
przed chwila spiely sie z dingiem. oboje maja mocne charaktery i oboje atakuja inne psy. polala sie krew - mam rozwalona lydke i zmiazdzone 3 paznokcie, tylko patrze, czy zejda...

Ojej met jak mi przykro, naprawde Kajtek w schronisku byl ANiolkiem siedzial w budzie i nigdzie sei z niej nie wynużał, pewnie poczul sie pewnie uwaza ze to jego teren i chce zadzic. Trzeba mu szybko szukac domku zebys ty juz nie musiala wiecej cierpiec. Dzis pozamieszcam jakies ogloszenia, czy mam podac numer telefonu do fundacji w sprawie adopcji Kajtka!!

Posted

jeju !!!:-o
nie było mnie przez chwileczkę !! a tu takie rzeczy się dzieją!!! przykro mi met ze wepchnełam ci takiego złośnika!!! mam nadzieję że się niedługo zluzuje!!! bo tak przecież być niemoże!!! mam nadzieję że bardzo nie jesteś poturbowana po starciu!!!
może trzebabyłoby pomysleć o kastracji kolegi!!????
trzeba byłoby zapytać się weta czy w tym wieku coś mu to da (patrz:uspokoi się)
Kajtek łobuziaku!! proszę byc grzeczny bo jak nie to zajrzę do ciebie i dostaniesz w dupkę!!!
jestem poprostu w ciężkim szoku!! u mnie też zachowywał się jak pizdka z uszami!! kacper mu dogryzał a on nic!!! może czuje się zagrozony co???
bo nie sądze żeby stał się poprostu w jednej chwili pewny siebie!!!:shake:

Posted

Nie wiadomo wlasnie o co chodzi. Kajtus w schronisku tez byl bardzo cichy i zamkniety w sobie nawet do głowy mi nie przyszlo ze moze z niego wyjsc taki diabelek. Moze i Kastracja to dobry pomysl moze sie uspokoi!!!

Posted

nic mi nie odpadlo ;]
ale tamten dzien byl fatalny - na koniu walnelam kolanem w drzewo, psy mnie pogryzly, a na koniec jeszcze kot-morderca doprawil, haha
powiem wam, ze naprawde wiem juz, czym sie swiadomosc swego ciala, czuje kazda, najmniejsza komoreczke :D

Posted

Oj Kajtuś łobuzie!! met widzę że miałaś ładny dzionek!! drzewo, walki psów i napaść kota!! ha!! wesoło tam masz nie ma co!!! ale już niedługo bedziesz miała dzielną pomocnicę:lol:
mam też nadzieję że za bardzo nie wściekłaś się na Kajtka i jeszcze troszkę go potrzymasz??:oops:
aha przelewik za mnie i za kumpelę 200 zł dziś poszedł!!