betinka24 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 no wlasnie co tam u Kajtusia, jak sie zaklimatyzowal??? Quote
met Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://nasza-szkapa.idl.pl Kajtek gryzie mi piesy :( nie lubi nowych kumpli przed chwila zmasakrowal szczeniora kudlacza no i faktycznie jego hobby to znaczenie terenu cza czasu Quote
betinka24 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='met']http://nasza-szkapa.idl.pl Kajtek gryzie mi piesy :( nie lubi nowych kumpli przed chwila zmasakrowal szczeniora kudlacza no i faktycznie jego hobby to znaczenie terenu cza czasu A w schronisku byl taki grzeczny nikogo nie zaczepial, siedzial sobie w budzie i nic go nie interesowalo,nawet u papadraczek nie zaragowal na jej Kacperka tylko grzeczny byl. Mam nadzieje ze sie uspoki szybko!!! Quote
papudraczek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 jejku Kajtek!! co ty kolego wyprawiasz!!:-o Na mojego Kacpra nawet nie burknął. Może jest chłopak bardzo przestraszony!! Oby szybko się zaklimatyzaował!! mimo to bardzo proszę go straszliwie mocno utulić ode mnie!! Quote
betinka24 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 i odemnie tez bardzo mocno prosze go przytulic!!! Tesknie za tym urwisem mam nadzieje ze wkrotce sie zakumpluje z innymi kolegami!!! Quote
betinka24 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 zadeklarowana sumke wplacialam juz na konto naszej szkapy dla Kajtusia Quote
papudraczek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 met a jak poza tym że Kajtek jest łobuzem to jak się czuje!!?? wiem że zawracam ci głowę ale ten jego kaszelek i psikanie nie były fajne?? dziś wpłacę za siebie i kumpelę!! Quote
Kacedy Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Więc jednak te "różki" ze zdjęcia wyrosły..... Ja wpłacę w poniedziałek. Quote
desdemona Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 no no. to Kajtus jest niezly bandyta. Quote
met Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 wet powiedzial, ze to 'pozostalosci po schronisku' i chyba mial racje, bo juz nic nie zostalo z tej jego choroby :D chlopak ma silny charakter zaatakowal mnie, jak weszlam na swoje wlasne podworko ze stajni... innym razem probowal pokryc moja noge. dzis cala noc szczekal. romeo niewydarzony :D ale z godziny na godzine jest wyrazna poprawa szuka chlopak swojego miejsca w tej nowej dla niego rzeczywistosci Quote
betinka24 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 met napisał(a):wet powiedzial, ze to 'pozostalosci po schronisku' i chyba mial racje, bo juz nic nie zostalo z tej jego choroby :D chlopak ma silny charakter zaatakowal mnie, jak weszlam na swoje wlasne podworko ze stajni... innym razem probowal pokryc moja noge. dzis cala noc szczekal. romeo niewydarzony :D ale z godziny na godzine jest wyrazna poprawa szuka chlopak swojego miejsca w tej nowej dla niego rzeczywistosci No Kajtuś pokazuje swoje prawdziwe oblicze a w schronisku taka szara myszka z niego byla. cichutki zamkniety w sobie nawert nie szczeknal ani razu. Ale napewno tak jak piszesz z dnia na dzien bedzie coraz lepiej, jak tylko odnajdzie swoje miejsce to napewno bedzie dobrze, cjhlopak narazie pewnie nie umie sie odnalesc!!! Quote
met Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 przed chwila spiely sie z dingiem. oboje maja mocne charaktery i oboje atakuja inne psy. polala sie krew - mam rozwalona lydke i zmiazdzone 3 paznokcie, tylko patrze, czy zejda... Quote
betinka24 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 met napisał(a):przed chwila spiely sie z dingiem. oboje maja mocne charaktery i oboje atakuja inne psy. polala sie krew - mam rozwalona lydke i zmiazdzone 3 paznokcie, tylko patrze, czy zejda... Ojej met jak mi przykro, naprawde Kajtek w schronisku byl ANiolkiem siedzial w budzie i nigdzie sei z niej nie wynużał, pewnie poczul sie pewnie uwaza ze to jego teren i chce zadzic. Trzeba mu szybko szukac domku zebys ty juz nie musiala wiecej cierpiec. Dzis pozamieszcam jakies ogloszenia, czy mam podac numer telefonu do fundacji w sprawie adopcji Kajtka!! Quote
papudraczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 jeju !!!:-o nie było mnie przez chwileczkę !! a tu takie rzeczy się dzieją!!! przykro mi met ze wepchnełam ci takiego złośnika!!! mam nadzieję że się niedługo zluzuje!!! bo tak przecież być niemoże!!! mam nadzieję że bardzo nie jesteś poturbowana po starciu!!! może trzebabyłoby pomysleć o kastracji kolegi!!???? trzeba byłoby zapytać się weta czy w tym wieku coś mu to da (patrz:uspokoi się) Kajtek łobuziaku!! proszę byc grzeczny bo jak nie to zajrzę do ciebie i dostaniesz w dupkę!!! jestem poprostu w ciężkim szoku!! u mnie też zachowywał się jak pizdka z uszami!! kacper mu dogryzał a on nic!!! może czuje się zagrozony co??? bo nie sądze żeby stał się poprostu w jednej chwili pewny siebie!!!:shake: Quote
betinka24 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Nie wiadomo wlasnie o co chodzi. Kajtus w schronisku tez byl bardzo cichy i zamkniety w sobie nawet do głowy mi nie przyszlo ze moze z niego wyjsc taki diabelek. Moze i Kastracja to dobry pomysl moze sie uspokoi!!! Quote
Kacedy Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 O kurcze, ale się narobiło :(. Myślę, że jajka trza ciąć bezwzględnie. Przelew wykonany. Quote
met Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 nic mi nie odpadlo ;] ale tamten dzien byl fatalny - na koniu walnelam kolanem w drzewo, psy mnie pogryzly, a na koniec jeszcze kot-morderca doprawil, haha powiem wam, ze naprawde wiem juz, czym sie swiadomosc swego ciala, czuje kazda, najmniejsza komoreczke :D Quote
betinka24 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Oj kajtus Kajtus ty sie popraw met cie przyjecla a ty tak rozrabiasz. nie badz takim lobuzem!!! Quote
papudraczek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Oj Kajtuś łobuzie!! met widzę że miałaś ładny dzionek!! drzewo, walki psów i napaść kota!! ha!! wesoło tam masz nie ma co!!! ale już niedługo bedziesz miała dzielną pomocnicę:lol: mam też nadzieję że za bardzo nie wściekłaś się na Kajtka i jeszcze troszkę go potrzymasz??:oops: aha przelewik za mnie i za kumpelę 200 zł dziś poszedł!! Quote
betinka24 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 ja tez juz przeslalam 30 zlotych na Kajtusia!!! Met nie gniewaj sie na Kajtusia, tro lobuz ale kochany, mam nadzieje ze sie wkrotce uspokoi Quote
Recommended Posts