betinka24 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Kajtek , to młody psiak około 3 lat,który niestety nie ma szczęścia:-( Mija czas a on ciągle jest w schronisku gdzie coraz bardziej popada w depresje a jego oczka z dnia na dzień są coraz bardziej smutne i coraz więcej łez widać w nich. Kajtek jest bardzo kulturalnym, niewielkim (do kolana ), kochanym spragnionym czułości psiakiem. Jest wpatrzony w ciebie jak w obrazek i nie sprawia żadnych kłopotów. Musiał w swoim krótkim życiu wiele przejść gdyż boi się krzyków, a gdy do Ciebie podchodzi cały się trzęsie ale po chwili zacałował by cię na śmierć. Kajtuś bardzo cierpi, w schronisku jego szanse na adopcje są bardzo małe ze względu na to że woli siedzieć w budzie niż patrzeć jak przychodzą ludzie i wychodzą z innymi psiakami a on znów zostaje sam ze sobą ze swoja wielką depresją. Serce mi się kraja gdy wychodzę ze schroniska a on zostaje tam sam, tak bardzo tam cierpi, zaczynam nawet się bać że z powodu swojej depresji może umrzeć w tym schronisku!!! Błagam wszystkich pomórzcie mi znaleźść dla Kajtusia dom, jego smutne oczka śnią mi się po nocach . Uwierzcie mi kto przygarnie Kajtusia będzie wdzięczny losowi że ma tak kochanego i przyjacielskiego psa. On na pewno za dom i trochę czułości odda ci całe swoje serce. I jeszcze jedno Kajtuś świetnie dogaduje się z innymi psami i kocha wszystkich ludzi. Kajtuś nigdy nie zaznał prawdziwej miłości a tak bardzo jej potrzebuje, może ty ją mu wreszcie dasz. Nie pozwól mu dłużej cierpieć w schronisku uratuj mu życie!!! Osoby zainteresowana adopcją proszę o kontakt: tel.0-501-060-381 mail:[email protected] Quote
betinka24 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 do góry malutki, obys szybko znalal dom!!! Quote
betinka24 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='iwop']ojej, rzeczywiście bardzo smutny....[/quote] zdjecia oddaja tylko troszke to w jakim on naprawde jest stanie. straszny z niego smutasek czeka w schronisku ale nikt sie nim nie interesuje. Ale ogolnie to kochany psaik ktory jest poprostu spragniony miłosci!! Quote
betinka24 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 czy ktos da mu szanse na to zeby jego oczka sie usmiechały!!! Quote
betinka24 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 czy nikt naprawde go nie zauwazy!!!:placz: Quote
betinka24 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 do góry po domek, idzie zima czas wreszczie trafic do cieplego domku Quote
betinka24 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 idziemy na wieczorny spacerek. po domek szybciutko!!! Quote
betinka24 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Nowe foteczki Kajtusia udało mi sie go zmobilizowac zeby wyszedł z budy!!! Quote
betinka24 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 On jest taki smutny nw schronisku nie umie sie tAM ODNALEZSC. pOMORZCIE MI ZNALESC MU DOMEK:placz: Quote
betinka24 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Czy ktos go wreszczie zauwazy i pokocha!!! Quote
betinka24 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Czy on jeszcze dlugo wytrzyma w tym schronisku zaczynam juz sama watpic on tak tam bardzo cierpi:placz: Quote
betinka24 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Czy ktos go wreszczie zauwazy i pokocha czy znajdzie sie ktos kto da mui szanse??? Quote
betinka24 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 do góry smutasku, musi sie wrescie ktos znalesc kto cie pokocha Quote
betinka24 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Spójrz w te smutne oczy - on tak liczy na ciebie Quote
betinka24 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Kiedy ty wreszczie trafisz do domku Quote
betinka24 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Czy ktos go wreszczie wyciagnie ze schroniska i zapewni spokojne dalsze zycie??? Quote
betinka24 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 czy nikt naprawde niechce mu dac szansy na lepsze jutro!! Quote
betinka24 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 moze znajdzie sie ktos kto zrobi mi dla niego banerek Quote
betinka24 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 do góry pieknuy musisz wkoncu znalesc domek!!!! Quote
betinka24 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 iwonamaj napisał(a):Biedaczek, chyba ma pecha :-( Pecha i to wilkiego jeszcze w dodatku jest taki wystraszony i taki smutny az mi serce peka gdy go widze!!!! Quote
betinka24 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 do góry piękna smutna mordeczko!!! Quote
Recommended Posts