Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajtek , to młody psiak około 3 lat,który niestety nie ma szczęścia:-( Mija czas a on ciągle jest w schronisku gdzie coraz bardziej popada w depresje a jego oczka z dnia na dzień są coraz bardziej smutne i coraz więcej łez widać w nich. Kajtek jest bardzo kulturalnym, niewielkim (do kolana ), kochanym spragnionym czułości psiakiem. Jest wpatrzony w ciebie jak w obrazek i nie sprawia żadnych kłopotów. Musiał w swoim krótkim życiu wiele przejść gdyż boi się krzyków, a gdy do Ciebie podchodzi cały się trzęsie ale po chwili zacałował by cię na śmierć. Kajtuś bardzo cierpi, w schronisku jego szanse na adopcje są bardzo małe ze względu na to że woli siedzieć w budzie niż patrzeć jak przychodzą ludzie i wychodzą z innymi psiakami a on znów zostaje sam ze sobą ze swoja wielką depresją. Serce mi się kraja gdy wychodzę ze schroniska a on zostaje tam sam, tak bardzo tam cierpi, zaczynam nawet się bać że z powodu swojej depresji może umrzeć w tym schronisku!!! Błagam wszystkich pomórzcie mi znaleźść dla Kajtusia dom, jego smutne oczka śnią mi się po nocach . Uwierzcie mi kto przygarnie Kajtusia będzie wdzięczny losowi że ma tak kochanego i przyjacielskiego psa. On na pewno za dom i trochę czułości odda ci całe swoje serce. I jeszcze jedno Kajtuś świetnie dogaduje się z innymi psami i kocha wszystkich ludzi. Kajtuś nigdy nie zaznał prawdziwej miłości a tak bardzo jej potrzebuje, może ty ją mu wreszcie dasz. Nie pozwól mu dłużej cierpieć w schronisku uratuj mu życie!!! Osoby zainteresowana adopcją proszę o kontakt: tel.0-501-060-381 mail:[email protected]

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwop']ojej, rzeczywiście bardzo smutny....[/quote]
zdjecia oddaja tylko troszke to w jakim on naprawde jest stanie. straszny z niego smutasek czeka w schronisku ale nikt sie nim nie interesuje. Ale ogolnie to kochany psaik ktory jest poprostu spragniony miłosci!!