Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

met napisał(a):
nie jest najgorzej.
przepraszam, jestem bardzo zabiegana.
do tego przed chwila przeprowadzilam na druga strone mostu Dingusia :(

Met bardzo mi przykro, trzymaj sie!!!!

Posted

Kajtek ty łobuziaku!! uspokoił byś się troszkę na święta i dał odetchnąć cioteczce met!!!
jak sobie met z nim radzisz?? jak on sie w ogóle czuje nasz łobuz?? dalej siedzi sam w pokoju i niechce się z piesami innymi zadawać??
jak bedziesz miała chwilkę skrobnij pls coś o tym naszym nieznośnym Kajtku

Posted

Kajtek to etatowy morderca. aktualnie mieszka z Robertem. Robert tez morderca, tylko w wersji mini. o dziwo, jakos sie dogadali ;]

Betinka, wypluj te slowa! :D

Papudraczku kochany, absolutnie Kajtuskiem sie nie przejmuj - dajemy rade :D

Posted

met napisał(a):
poklocilism sie przed chwila, ale tym razem tak dosc ostro - malo brakowalo, a bysmy sie pogryzli ;)
chyba troche zrozumial
Moze Kajtuś musi dostac nauczke od jakiegos innego psiaka zeby zrozumial co to znaczy byc grzecznym i ze nie mozna nikogo zaczepiac!!

Posted

met napisał(a):
poklocilism sie przed chwila, ale tym razem tak dosc ostro - malo brakowalo, a bysmy sie pogryzli ;)
chyba troche zrozumial

mam nadzieję że chłopak zrozumiał!! ale gorąco musiało być:evil_lol: że o mały włos ząbki nie poszły w ruch!!hi!! WIELKIE DZIĘKI MET!! a ty Kajtkowaty masz być grzeczny bo mikołaj ci ruzgę przyniesie!!!;):lol:

Posted

MET- Wiesz już może ile tak mniej więcej kosztowałaby kastracja Kajtka? Czy gdyby udało nam się te pieniądze uzbierać jest możliwe przeprowadzenie zabiegu bez zabierania go od Ciebie?. Z polskiego na nasze pytam, czy zaopiekujesz się nim po kastracji. To dodatkowa robota, a przy takim gagatku możesz po prostu nie mieć na to ani czasu ani ochoty. I to całkiem zrozumiałe.

Posted

ok 150zl, moze udaloby mi sie cos utargowac ;)
odnosnie opieki okolokastracyjnej - nie ma problemu, juz troche sie znamy i mysle, ze zabieg tutaj bylby najbardziej wskazany. a jaka jest wasza opinia?

Posted

Met ja też myslę że najlepiej byłoby to zrobić na miejscu!! jednak dla ciebie bedzie to dodatkowy kłopot!! jeżeli weźmiesz ten ciężar na siebie to ja jestem za!!
postaram się w czasie świąt uzbierać trochę kasy na zabieg!!

Posted

no to rewelacja :) ja też coś będę ciułać coby Kajtka wyciachać.
betinko- a może jakiś bazarek udałoby się zorganizować?. Nawet jeśli nie na kastrację to na dalszy pobyt Kajtka u met pieniądze będą nam potrzebne. Zanim się chłopak uspokoi i będzie zdatny do adopcji to jeszcze trochę czasu pewnie upłynie.