Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze to kwestia tych strajkow...
czekam na 2 inne jeszcze przelewy, ktore tez na pewno zostaly zlecone i na kilka przesylek. nie lubie strajkow ;)
dam znac, jak pieniazki beda zaksiegowane na koncie :)

Posted

czeeeeeeesc Myyyyyszaaaaaa <fala meksykanska w wykonaniu stada szkap - Kajtus miedzy nimi w samym srodeczku :P >

chcesz Kajtka? :D

Posted

Jeszcze tylko Kajtka mi trzeba- patrz na mój podpis bida taka że hej, jeżdzę z jedzonkiem i tulę- szukam mu domu, nie chodzi biedak, dramat.
W domu mam z 3 psami już wystarczajacy ubaw:evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wpadłam w odwiedziny na wątek:loveu:. Papudraczku Albi z Twojego podpisu ma domek:eviltong:

wiem że ma domek!! tylko poprostu jeszcze jej nie zdjęłam!przywiązałam się do niej:evil_lol:

Posted

papudraczek napisał(a):
met wpłaciłam pieniążki dziwne ze nie doszły!!
zaraz to wyjaśnię!!

a moze nie na szkape wyslalas? :evil_lol:

Posted

[quote name='met']Papudraczku, musze jednak prosic o wyjasnienie tej sprawy. do dzis pieniazki nie przyszly[/quote]
przepraszam bardzo Met, ale w banku mi powiedzieli że przelewy na 100 % wyszły!! dziiś zrobiłam ogromną awanturę, bo okazalo się że nie tylko ty nie dostałaś!zobaczymy jaki będzie efekt! właśnie zrobiłam przelew z drugiego konta więc tak czy siak powinny dojść najpóźniej jutro!!

Posted

Cioteczki czas chyba zacząć wystawiać Kajtka i robić mu ogloszenia.
Met rozumiem że Kajtej jest już adopcyjny??
zrobiłam mu allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=389593966

Met sprawdz proszę czy wszystko się zgadza, co ew. można o nim dopisać i proszę podaj mi swoje dane to je tam wstawię.
alegratka:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1442639_kajtek_chcialby_byc_strozem_twojego_domu.html
ale na tym moje umiejętności się kończą.:shake: jestem bardzo nietechnicznym człowiekiem, a że na tych forach już wystawiałam to jakoś mi to idzie.
proszę pomóżcie w ogłaszaniu

• 2 weeks later...