Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

papudraczek napisał(a):
co tam u kajtka słychować met?? uspokoił się choc tyci tyci????
i co z tymi wpłatami!! nastał już luty i trzebabyłoby zrobic przelewiki!!
ja proponuje w tytule przelewu wpisywać dla Kajtka łobuza;):lol:

przyłączam się do pytania.

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niech bedzie "dla Kajtka Lobuza" :)

co myslicie o wyadoptowaniu Kajtka do pilnowania? bo taki domek chyba bylabym w stanie mu znalezc. niestety salony na razie wszystkie zajete ;)

foteczek nie zrobilam... przepraszam. w sobote bedziemy mieli bardzo waznego goscia :D i zycie stanelo nam na glowie chwilowo

Posted

met napisał(a):
niech bedzie "dla Kajtka Lobuza" :)

co myslicie o wyadoptowaniu Kajtka do pilnowania? bo taki domek chyba bylabym w stanie mu znalezc. niestety salony na razie wszystkie zajete ;)

foteczek nie zrobilam... przepraszam. w sobote bedziemy mieli bardzo waznego goscia :D i zycie stanelo nam na glowie chwilowo

W takim razie ja dzis zrobie przelew i w tytule wpisze dla Kajtka lobuza.
Mysle ze Kajtus by sie nadawal do pilnowania, wkoncu niezla z niego zadziora!!! A faktycznie to chyba jedyny realny domek dla niego

Posted

przepraszam, zle sformulowalam pytanie - to bylo takie czysto teoretyczne :)
moge w okolicy popytac, ale jak wiecie, mieszkamy na wsi - takiej typowej, malenkiej wsi - malo kto tutaj trzyma psa w domu :) stad pytanie, czy w ogole mam szukac

Posted

met napisał(a):
przepraszam, zle sformulowalam pytanie - to bylo takie czysto teoretyczne :)
moge w okolicy popytac, ale jak wiecie, mieszkamy na wsi - takiej typowej, malenkiej wsi - malo kto tutaj trzyma psa w domu :) stad pytanie, czy w ogole mam szukac

Met, jak czytam jaki wspaniały domek znalazłaś Lisi :multi: to jestem jak najbardziej za :)
W sumie teraz znasz Kajtka chyba najlepiej i myślę, że jeśli znajdziesz mu domek to będzie odpowiedni. O ten łańcuch zapytałam bardziej "zapobiegawczo" niż "podejrzliwie". Mam nadzieję, że tak też to pytanie odebrałaś :). Ja po prostu już różne cuda tu na dogo widziałam.

Posted

Met- co u Kajtka? Dawno nic nie pisałaś. Czy mogłabym Cię prosić o napisanie kilku zdań o Kajtku tak pod kątem ogłoszeń- chciałabym mu porobić, bo przecież on w ogóle nie jest nigdzie ogłaszany. Ty go znasz najlepiej :). I jakieś ładne foteczki gdyby udało Ci się cyknąć.

Posted

Kacedy napisał(a):
Met- co u Kajtka? Dawno nic nie pisałaś. Czy mogłabym Cię prosić o napisanie kilku zdań o Kajtku tak pod kątem ogłoszeń- chciałabym mu porobić, bo przecież on w ogóle nie jest nigdzie ogłaszany. Ty go znasz najlepiej :). I jakieś ładne foteczki gdyby udało Ci się cyknąć.

tak tak pomęczymy Cię troche met!!!
co u łobuza!!?? myslisz ze nadaje sie do adopcji??
mozna go ogłaszać!!

Posted

jeszcze jutro mam urwanie glowy, ale pozniej mozecie mnie meczyc o sesje foto :)

Kajtek nie przepada za wiekszoscia czworonogow. niektore psy akceptuje. grzecznie chodzi na smyczy. w domu jest niegrzeczny jak sie juz zaaklimatyzuje. uwielbia pieszczoty.

Posted

[quote name='met']

jeszcze jutro mam urwanie glowy, ale pozniej mozecie mnie meczyc o sesje foto :)

Kajtek nie przepada za wiekszoscia czworonogow. niektore psy akceptuje. grzecznie chodzi na smyczy. w domu jest niegrzeczny jak sie juz zaaklimatyzuje. uwielbia pieszczoty.
A w schronisku Kajtus akceptowal wszystkie pieski dziwne ze teraz wszyscy mu przeszkadzaja!!!

Posted

met napisał(a):

No to ja zaczynam męczyć :) o takie pikne fotki wystawowe, coby Kajtek szybko znalazł domek :)
Macho z niego- poczuł się na własnym terenie, a w schronisku za kratami był kompletnie pozbawiony pewności siebie- pewnie stąd tolerował inne psy.
A jak u Kajtka ze stróżowaniem- pilnuje włości?