Kacedy Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 papudraczek napisał(a):co tam u kajtka słychować met?? uspokoił się choc tyci tyci???? i co z tymi wpłatami!! nastał już luty i trzebabyłoby zrobic przelewiki!! ja proponuje w tytule przelewu wpisywać dla Kajtka łobuza;):lol: przyłączam się do pytania. Quote
papudraczek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 met jesteś gdzieś tam?? wiem ze masz duzo pracki i mało czasu, ale czy mogę nieśmiało poprosić o 2 zdania o Kajtku!!?? zmienił się coś chłopak!!?? może jest juz gotowy do adopcji!?? Quote
met Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dogomania nie chce wspolpracowac z moim iplusem... Papudraczku, mozesz odezwac sie na maila? [email protected] zaraz wrzuce do galerii swieze foty :) Quote
betinka24 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 jaki tytul wpisac w przelewie zeby bylo wiadomo ze to kasa na Kajtka!!! Quote
met Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 niech bedzie "dla Kajtka Lobuza" :) co myslicie o wyadoptowaniu Kajtka do pilnowania? bo taki domek chyba bylabym w stanie mu znalezc. niestety salony na razie wszystkie zajete ;) foteczek nie zrobilam... przepraszam. w sobote bedziemy mieli bardzo waznego goscia :D i zycie stanelo nam na glowie chwilowo Quote
betinka24 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 met napisał(a):niech bedzie "dla Kajtka Lobuza" :) co myslicie o wyadoptowaniu Kajtka do pilnowania? bo taki domek chyba bylabym w stanie mu znalezc. niestety salony na razie wszystkie zajete ;) foteczek nie zrobilam... przepraszam. w sobote bedziemy mieli bardzo waznego goscia :D i zycie stanelo nam na glowie chwilowo W takim razie ja dzis zrobie przelew i w tytule wpisze dla Kajtka lobuza. Mysle ze Kajtus by sie nadawal do pilnowania, wkoncu niezla z niego zadziora!!! A faktycznie to chyba jedyny realny domek dla niego Quote
Kacedy Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 a czego miałby Kajtuś pilnować i jakie warunki zapewniają psu? mam nadzieję, że nie na łańcuch do budy? Quote
betinka24 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 no muysle ze Met napewno sprawdzi warunki napewno nie wyda Kajtusia na łańcuch!!! Quote
Kacedy Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 też tak myślę :). Chciałabym jednak wiedzieć jakie warunki oferuje "przyszły właściciel" Kajtkowi. Quote
met Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 przepraszam, zle sformulowalam pytanie - to bylo takie czysto teoretyczne :) moge w okolicy popytac, ale jak wiecie, mieszkamy na wsi - takiej typowej, malenkiej wsi - malo kto tutaj trzyma psa w domu :) stad pytanie, czy w ogole mam szukac Quote
Kacedy Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 met napisał(a):przepraszam, zle sformulowalam pytanie - to bylo takie czysto teoretyczne :) moge w okolicy popytac, ale jak wiecie, mieszkamy na wsi - takiej typowej, malenkiej wsi - malo kto tutaj trzyma psa w domu :) stad pytanie, czy w ogole mam szukac Met, jak czytam jaki wspaniały domek znalazłaś Lisi :multi: to jestem jak najbardziej za :) W sumie teraz znasz Kajtka chyba najlepiej i myślę, że jeśli znajdziesz mu domek to będzie odpowiedni. O ten łańcuch zapytałam bardziej "zapobiegawczo" niż "podejrzliwie". Mam nadzieję, że tak też to pytanie odebrałaś :). Ja po prostu już różne cuda tu na dogo widziałam. Quote
Kacedy Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dzisiaj zrobiłam przelew na Kajtka za luty i marzec (przepraszam za poślizg w lutym, ale z kasą było krucho). Jak się ma nasz Łobuziak? Quote
Kacedy Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Met- co u Kajtka? Dawno nic nie pisałaś. Czy mogłabym Cię prosić o napisanie kilku zdań o Kajtku tak pod kątem ogłoszeń- chciałabym mu porobić, bo przecież on w ogóle nie jest nigdzie ogłaszany. Ty go znasz najlepiej :). I jakieś ładne foteczki gdyby udało Ci się cyknąć. Quote
papudraczek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Kacedy napisał(a):Met- co u Kajtka? Dawno nic nie pisałaś. Czy mogłabym Cię prosić o napisanie kilku zdań o Kajtku tak pod kątem ogłoszeń- chciałabym mu porobić, bo przecież on w ogóle nie jest nigdzie ogłaszany. Ty go znasz najlepiej :). I jakieś ładne foteczki gdyby udało Ci się cyknąć. tak tak pomęczymy Cię troche met!!! co u łobuza!!?? myslisz ze nadaje sie do adopcji?? mozna go ogłaszać!! Quote
met Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 jeszcze jutro mam urwanie glowy, ale pozniej mozecie mnie meczyc o sesje foto :) Kajtek nie przepada za wiekszoscia czworonogow. niektore psy akceptuje. grzecznie chodzi na smyczy. w domu jest niegrzeczny jak sie juz zaaklimatyzuje. uwielbia pieszczoty. Quote
betinka24 Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 [quote name='met'] jeszcze jutro mam urwanie glowy, ale pozniej mozecie mnie meczyc o sesje foto :) Kajtek nie przepada za wiekszoscia czworonogow. niektore psy akceptuje. grzecznie chodzi na smyczy. w domu jest niegrzeczny jak sie juz zaaklimatyzuje. uwielbia pieszczoty. A w schronisku Kajtus akceptowal wszystkie pieski dziwne ze teraz wszyscy mu przeszkadzaja!!! Quote
Kacedy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 met napisał(a): jeszcze jutro mam urwanie glowy, ale pozniej mozecie mnie meczyc o sesje foto :) No to ja zaczynam męczyć :) o takie pikne fotki wystawowe, coby Kajtek szybko znalazł domek :) Macho z niego- poczuł się na własnym terenie, a w schronisku za kratami był kompletnie pozbawiony pewności siebie- pewnie stąd tolerował inne psy. A jak u Kajtka ze stróżowaniem- pilnuje włości? Quote
met Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 dzis byla wymarzona pogoda na sesje... i co? i poszlismy. i co? i baterii nie wzielam :D takze znowu tylko przedspiew: http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/thumbnails.php?album=120 Quote
Kacedy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Haha..:) W sumie to byłoby ekstra do ogłoszeń- ma w sobie sporo głębi :) Quote
Kacedy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 po kształcie ucha i kącie jego zgięcia wnioskuję, że Kajtek rozważa jakiś problem natury egzystencjonalnej :) Quote
Recommended Posts