caal Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ponawiam pytanie, dość przecież proste - met czy dostałaś w grudniu 300 zł? TAK czy NIE Quote
Mysia_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 i znów to samo się zaczyna... Niby wszystkim psiak się przypomniał, a tu znów cichutko :roll: Quote
caal Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Mnie bardzo zależy na odpowiedzi met, mam nadzieję, że się doczekam? Quote
Mysia_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='caal']Mnie bardzo zależy na odpowiedzi met, mam nadzieję, że się doczekam?[/quote] nie zapowiada się :roll: co nie zmienia faktu, że met chce, aby psa od niej odebrano..... Quote
betinka24 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 nie ma co dłuzej zwlekać, kto może mi pomoc w ogłaszaniu kajtka i kto moze pomoc jakos finansowo, bo jak widac na papudraczek nie ma juz co liczyc!!! Quote
Mysia_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 betinka24 napisał(a):nie ma co dłuzej zwlekać, kto może mi pomoc w ogłaszaniu kajtka i kto moze pomoc jakos finansowo, bo jak widac na papudraczek nie ma juz co liczyc!!! na to wygląda :shake: Ja niestety ostatnio totalnie na nic nie mam czasu :-( Wpadam tu tylko z reguły w nocy, zeby sprawdzić czy ktos czegoś ważnego ode mnie nie chce :oops: Quote
caal Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 caal napisał(a):Ale met odpowiedz na proste pytanie - dostałaś w grudniu 300 zł? Met odpowiedz konkretnie, na konkretne pytanie. Quote
maarit Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Mysia_ napisał(a):co tam u psiaka? :roll: Zdjęcia Łobuza sa na stronie fundacji Nasza Szkapa. Quote
Recommended Posts