Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kacedy napisał(a):
Papudraczku- oczywiście, że i 800 da rade. Nie ma innego wyjścia. A pogoda- no cóz- fakt, najgorsza nie jest. Cholera, gdyby nie praca to pojechałabym z Tobą.

zapraszam serdecznie
praca nie zając nie ucieknie:evil_lol:!! żartuję!!
rano wracam, 2 godz snu i do robotki!!!;)
mam ten komfort że nie muszę być od - do!!!

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak dobrze bedzie to moze przed 18 bede pod realem!!! o 15;20 wyjde z pracy wiec po 16 powinnam byc w schronisku tam tylko prae formalnosci, no i oczywiscie musze jeszcze sie zatrzymac w sklepie zeby kupic smycz dla Kajtusia, postaram sie wszystko jak najszybciej zalatwic i jak najszybciej dojechac!!

Posted

papudraczek napisał(a):

praca nie zając nie ucieknie:evil_lol:!! żartuję!!

no cóż, gdyby uciekła to pewnie by mnie zagryzł mój własny pies. On lubi mięsko na które ja zarabiam :)...też żartuję oczywiście.
Papudraczku- trzymam za Waszą podróż bardzo mocno kciuki. I to całkiem realnie, bo podobnie jak Tobie nocka mi się dzisiaj szykuje z małą ilością snu.

Kajtek- jedziesz chłopie do DOMU :)

Posted

super to ja też uciekam i idę się przygotować!!
mam tylko nadzieję że nierozzłościłam met moim głupim zapytaniem i przyjmie nas ciemną nocą!!! no i przyjmie Kajtka w swoje progi??!!:oops:

Posted

met napisał(a):
hihi, szpoko ;)
kawe tez zrobie ;)

met przepraszam cię ale mała zmiana planów.
czy jutro tez mogę przywieść Kajtka??
dziś bym go odebrała od betinki, przenocował by u mnie i jutro rano o 6 wyruszyłabym z wawy i była u ciebie około 10/11 rano!!
pasowałoby CI??

Posted

czy to znaczy, ze gardzisz moja kawa? :D

ja tu i tak jestem uziemiona, zupelnie nie robi mi to roznicy.
dasz sie wykorzystac transportowo? ;]

Posted

met napisał(a):
czy to znaczy, ze gardzisz moja kawa? :D

ja tu i tak jestem uziemiona, zupelnie nie robi mi to roznicy.
dasz sie wykorzystac transportowo? ;]

oczywiście że nie gardzę!!! jutro z chęcią skorzystam!!!
i oczywiście że dam się wykorzystać transportowo!!
właśnie Kajtek zapoznaje się z moim Kacprem!!
zaczynają się bawić:multi:

Posted

no i wczorej kolo 17;30 przekazalam kajtusia papudraczek. Kajtus podczas jazdy samochodem byl bardzo grzeczny nawet bym powiedizla ze wreszczie ozyl, jego mordka sie usmiechala, pozniej wyszedl z samochodu i wszystko go interesowalo ladnie szedl na smyczy i wszystko obwochiwal. Wkoncu dotarlismy do domku papudraczek i tam poznal Kacperka . Na poczatku Kacperek sie denerwowal ale pozniej byl mily dla Kajtusia a Kajtus natomiast byl bardzo grzeczny nawet ani razu nie warknal na Kacperka byl bardzo kulturalny. Troszke posiedzialam jeszcze z Kajtusiem ale musialam uciekac pozegnalam sie z nim smutno mi bylo ze sie z nim rozstaje ze ostatani raz go widze ale wiem ze trafi w dobre rece i mam nadzieje ze szybko znajdzie domek
Bede za toba tesknila Kajtusiu
A wszystkim ktorzy sie przyczynili do tego ze schroniskowy koszmar Kajtusia sie zakonczyl bardzo bardzo dziekuje
Zaraz wkleje pare foteczek Kajtusia z dnai wczorajszego!!!

Posted

i oto kilka foteczek Kajtusia , zobaczcie jak mu sie mordka usmiecha. Nigdy go nie widzialam takiego szczesliwgo pierwszy raz byl czym kolwiek zainteresowany bo tak to go interesowala tylko buda w schronisku

Posted

[quote name='kaja555']Dziewczyny, przepraszam że piszę na waszym wątku, ale proszę o pomoc!

Ten pies jest na wykończeniu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101072

jest w naszym miejskim schronisku w Tychach, a ostatnio dowiedziałąyśmy się, że już 3 psy przez nasz ogłaszane nie żyją! Możemy nie zdążyć mu pomóc!
widzialm na watku tego pieska ze szykuje sie dla niego jakies miejsce ale wrazie co bede probowala mu znalesc domek!!

Posted

No i jestem spowrotem w wawie!! Już bez Kajtka!!
podróż byla długa ale Kajtuś był dzielny!! bardzo ładnie zniósł drogę!! był bardzo grzeczny!! jezu on jest taki kochany!! przez te pare godzin tak się do niego przywiązałam że aż mi łezki poleciały jak go zostawiałam!! tak bardzo się do mnie przytulił!!:roll: u met poznał sworę psiaków ! niestety nie wszystkim się spodobał:shake:. tamtejszy Kajtek i staruszek warczeli na bidulka az mi prawie wskoczył na ręce!! ale zaraz zaczał się odgryzać!!! dogadają się kajtek jest wspaniałym psiskiem!!!
Met co tam u niego??? bo już się stęskniłam!!

Posted

papudraczek napisał(a):
No i jestem spowrotem w wawie!! Już bez Kajtka!!
podróż byla długa ale Kajtuś był dzielny!! bardzo ładnie zniósł drogę!! był bardzo grzeczny!! jezu on jest taki kochany!! przez te pare godzin tak się do niego przywiązałam że aż mi łezki poleciały jak go zostawiałam!! tak bardzo się do mnie przytulił!!:roll: u met poznał sworę psiaków ! niestety nie wszystkim się spodobał:shake:. tamtejszy Kajtek i staruszek warczeli na bidulka az mi prawie wskoczył na ręce!! ale zaraz zaczał się odgryzać!!! dogadają się kajtek jest wspaniałym psiskiem!!!
Met co tam u niego??? bo już się stęskniłam!!

Ciesze sie ze Kajtuś juz u met i ze ty dojechalas i wrocilas bez zadneych klopotow. Papudraczek ty poznalas Kajttka wiec wiesz co ja czuje tez za nim strasznie tesknie wczorej jak wyszlam od ciebie i wsiadlam do samocghodu to mi lzy same lecialay chcialam jeszcze raz do ciebie wrocic zeby go przytulic jeszcze raz, ale musialam byc dzielna . Strasznie za nim tesknie ale wiem ze u met mu dobrze. Kajtus jest cudowny napewno wszyscy go u met pokochaja i polubia. Teraz dobrze by bylo Kajtusiwi znalesc swoj wlasny doemk na stale ale mam nadzieje ze u met pojawi sie ktos kto zobaczy jaki Kajtus jest cudowny. Dostrzeze to co my zobaczylismy i co pokochalismy u niego, to naprawde cudowny psiak.
Met co tam u Kajtusai usciskaj go od nas!!!