betinka24 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 dokladnie jesli raz juz zaatakowala tro moze sie to powtorzyc wiec lepiej moze pogadac ze specjalista, doprowadzic kajtka do kultury a pozniej dopiero szukac mu domku juz na stale!!! Quote
papudraczek Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 met co tam u Kajtka?? mialaś jakieś nowe spięcia ze złośnikiem czy w miarę spokojnie i "grzecznie" się zachowuje!!??? Quote
betinka24 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 No wlasnie mat co tam u Kajtka slychac??? Quote
Kacedy Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 cisza............... czy Kajtuś już odjajczony? Quote
betinka24 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 co tam u Kajtusia, czy Kajtus juz jest grzeczny czy dalej daje czadu!!! Quote
met Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 niegrzeczny, nieodjajczony (po weekendzie go to czeka). juz bylo wszystko ladnie pieknie, nawet ostatni problem (Miskowy) udalo nam sie PRAWIE rozwiazac i masz! wczoraj znowu awantura. ale tak poza tym, ze sie kloca, to juz jest fajnie w porownaniu z tym, co zaserwowal mi na dzien dobry. zaraz pojde go lapac z aparatem :) Quote
papudraczek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 oj Kajtkusz Kajtkusz!! ty chyba nie chcesz domku znaleźć a poza tym doprowadzisz met do rozstroju nerwowego!! mam nadzieję że coś pomoże obcięcie tego i owego!!;) proszę mimo wszystko uściskać łobuza ode mnie!! Quote
betinka24 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Oj Kajtuś pora chyba sie juz uspokoic i dac met troszke odpoczac, jak bedziesz taki nie dobry to jaki domek cie zechce!!! Quote
met Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 a oto Kajtek (Fafik) - aby zadac klam waszym podpisom ;p nie wiem, jakiego psa tam macie, ale Fafika to ja wam pokaze ;p za pozno wybralam sie z aparatem... moze jutro - jesli pogoda pozwoli - cykniemy cos bardziej milego dla oka ;) Quote
betinka24 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 ale musze przyznac ze Kajtuś niezle wyglada, kawal psa sie z niego zrobil!!! Quote
papudraczek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 a tam od razu byczka!! :evil_lol: taka mała przylepa z niego była!! co u niego słychować? kiedy odjajczanie? dziewczyny trzebabyłoby zrobić zrzutkę na behawiorystę bo słyszałam że ten z krakowa bierze za sesję dużo pieniążków (ok 800zł) . Quote
papudraczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 hej met jak się miewa nasz łobuz? czy już jest po zabiegu? i ile jeszcze pieniążków jesteśmy ci winne za kastracyjkę? Quote
Kacedy Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 papudraczek napisał(a):hej met jak się miewa nasz łobuz? czy już jest po zabiegu? ???????????? Quote
met Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 niu ma jajek :) za zabieg zaplacilam... 30zl ;] reszta pozniej, musze biec... Quote
Kacedy Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 30?:crazyeye: hmmm - to co mu ten wet. wyciął? Może tylko jedno?:cool3: Oki, super że Kajtek już bezjajeczny. Dzięki za info. A jak z jego zachowaniem? Quote
met Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 hmm... nie wiem, jak bedzie w ciagu dalszym, ale na pewno nie moze trafic do domu z innymi zwierzetami lub dziecmi. powiedzialabym, ze jest to trudny adopcyjnie przypadek :) Quote
papudraczek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 met musisz mieć niezłe chody u weta!! 30 zł!!:crazyeye:szok!!! met napisz coś więcej o Kajtku!! stęskniłam się za łobuzem!! mam nadzieję że obcięcie jajek mu pomoże i będzie można zabrać się za jego adopcję!! Quote
met Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 weci mnie lubia. nie wiem czemu ;) znacie jego historie? mnie sie wydaje, ze on nigdy nie mial wlasciciela w ogole, ale to w ogole nie zna psio-ludzkiego jezyka i jest bardzo zdziwiony nadal, ze ja cos od niego wymagam, ale juz tylko zdziwiony - nawet probuje przyjac pozycje podporzadkowana (na razie tylko kiedy stoje max metr od niego, na odleglosc juz nie uznaje moich zachcianek, ale to i tak sukces) a wlasnie, mamy maly problem :) rozliczeniowy zrobie liste wplacajacych i wrzuce tutaj (bez nazwiska, tylko jedna literka), boooo... jest kajtkow 2, a na przelewach nie jest to nijak zaznaczone, wiec nabalaganilam sobie troche :) trzeba pomyslec nad tym, jak uniknac znowu tego samego Quote
papudraczek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 met napisał(a):weci mnie lubia. nie wiem czemu ;) znacie jego historie? mnie sie wydaje, ze on nigdy nie mial wlasciciela w ogole, ale to w ogole nie zna psio-ludzkiego jezyka i jest bardzo zdziwiony nadal, ze ja cos od niego wymagam, ale juz tylko zdziwiony - nawet probuje przyjac pozycje podporzadkowana (na razie tylko kiedy stoje max metr od niego, na odleglosc juz nie uznaje moich zachcianek, ale to i tak sukces) a wlasnie, mamy maly problem :) rozliczeniowy zrobie liste wplacajacych i wrzuce tutaj (bez nazwiska, tylko jedna literka), boooo... jest kajtkow 2, a na przelewach nie jest to nijak zaznaczone, wiec nabalaganilam sobie troche :) trzeba pomyslec nad tym, jak uniknac znowu tego samego To się znaczy ze Kajtek robi postępy!! małymi kroczkami ale zawsze coś!!:lol: mówisz że mamy bałaganik!! może jakoś nazwać te 2 Kajtki, oznakować je tak żeby się różniły i tak też wpisywać w tytule przelewu!! a że już mamy luty to trzeba to ustalić bo przelewiki czas puścić!! Quote
met Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 zdecydowanie. Kajtki potrzebuja przydomki :) Quote
Kacedy Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ja na swoich przelewach (2) zawsze pisałam- na Kajtka od papudraczka :) Met- jeśli chcesz dla ułatwienia podam daty i kwoty. Quote
met Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 nie ulatwia daty niczego :) i tak musze calosc wynotowac ale dziekuje za adnotacje :) sama sobie rozrywne zafundowalam ;) Quote
papudraczek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 co tam u kajtka słychować met?? uspokoił się choc tyci tyci???? i co z tymi wpłatami!! nastał już luty i trzebabyłoby zrobic przelewiki!! ja proponuje w tytule przelewu wpisywać dla Kajtka łobuza;):lol: Quote
betinka24 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 no wlasnie jaki wpisac tytul bo tez chcialabym juz przelac pieniazki!!! Quote
Recommended Posts