Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dokladnie jesli raz juz zaatakowala tro moze sie to powtorzyc wiec lepiej moze pogadac ze specjalista, doprowadzic kajtka do kultury a pozniej dopiero szukac mu domku juz na stale!!!

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niegrzeczny, nieodjajczony (po weekendzie go to czeka). juz bylo wszystko ladnie pieknie, nawet ostatni problem (Miskowy) udalo nam sie PRAWIE rozwiazac i masz! wczoraj znowu awantura. ale tak poza tym, ze sie kloca, to juz jest fajnie w porownaniu z tym, co zaserwowal mi na dzien dobry. zaraz pojde go lapac z aparatem :)

Posted

oj Kajtkusz Kajtkusz!! ty chyba nie chcesz domku znaleźć a poza tym doprowadzisz met do rozstroju nerwowego!! mam nadzieję że coś pomoże obcięcie tego i owego!!;)
proszę mimo wszystko uściskać łobuza ode mnie!!

Posted

a oto Kajtek (Fafik) - aby zadac klam waszym podpisom ;p
nie wiem, jakiego psa tam macie, ale Fafika to ja wam pokaze ;p

za pozno wybralam sie z aparatem... moze jutro - jesli pogoda pozwoli - cykniemy cos bardziej milego dla oka ;)

Posted

a tam od razu byczka!! :evil_lol: taka mała przylepa z niego była!!
co u niego słychować? kiedy odjajczanie?
dziewczyny trzebabyłoby zrobić zrzutkę na behawiorystę bo słyszałam że ten z krakowa bierze za sesję dużo pieniążków (ok 800zł) .

Posted

hmm... nie wiem, jak bedzie w ciagu dalszym, ale na pewno nie moze trafic do domu z innymi zwierzetami lub dziecmi. powiedzialabym, ze jest to trudny adopcyjnie przypadek :)

Posted

met musisz mieć niezłe chody u weta!! 30 zł!!:crazyeye:szok!!!
met napisz coś więcej o Kajtku!! stęskniłam się za łobuzem!! mam nadzieję że obcięcie jajek mu pomoże i będzie można zabrać się za jego adopcję!!

Posted

weci mnie lubia. nie wiem czemu ;)

znacie jego historie?
mnie sie wydaje, ze on nigdy nie mial wlasciciela
w ogole, ale to w ogole nie zna psio-ludzkiego jezyka
i jest bardzo zdziwiony nadal, ze ja cos od niego wymagam, ale juz tylko zdziwiony - nawet probuje przyjac pozycje podporzadkowana (na razie tylko kiedy stoje max metr od niego, na odleglosc juz nie uznaje moich zachcianek, ale to i tak sukces)

a wlasnie, mamy maly problem :) rozliczeniowy
zrobie liste wplacajacych i wrzuce tutaj (bez nazwiska, tylko jedna literka), boooo... jest kajtkow 2, a na przelewach nie jest to nijak zaznaczone, wiec nabalaganilam sobie troche :) trzeba pomyslec nad tym, jak uniknac znowu tego samego

Posted

met napisał(a):
weci mnie lubia. nie wiem czemu ;)

znacie jego historie?
mnie sie wydaje, ze on nigdy nie mial wlasciciela
w ogole, ale to w ogole nie zna psio-ludzkiego jezyka
i jest bardzo zdziwiony nadal, ze ja cos od niego wymagam, ale juz tylko zdziwiony - nawet probuje przyjac pozycje podporzadkowana (na razie tylko kiedy stoje max metr od niego, na odleglosc juz nie uznaje moich zachcianek, ale to i tak sukces)

a wlasnie, mamy maly problem :) rozliczeniowy
zrobie liste wplacajacych i wrzuce tutaj (bez nazwiska, tylko jedna literka), boooo... jest kajtkow 2, a na przelewach nie jest to nijak zaznaczone, wiec nabalaganilam sobie troche :) trzeba pomyslec nad tym, jak uniknac znowu tego samego

To się znaczy ze Kajtek robi postępy!! małymi kroczkami ale zawsze coś!!:lol:
mówisz że mamy bałaganik!! może jakoś nazwać te 2 Kajtki, oznakować je tak żeby się różniły i tak też wpisywać w tytule przelewu!!
a że już mamy luty to trzeba to ustalić bo przelewiki czas puścić!!

• 2 weeks later...
Posted

co tam u kajtka słychować met?? uspokoił się choc tyci tyci????
i co z tymi wpłatami!! nastał już luty i trzebabyłoby zrobic przelewiki!!
ja proponuje w tytule przelewu wpisywać dla Kajtka łobuza;):lol: