Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 683
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale pięknych masz podopiecznych met!! rozumiem cię !! ciężko jest w tych czasach pomagać zwierzątkom!! ludzie są bezlitośni!! postaram się załatwić "sponsorów na Kajtka"
też pomogę w szukaniu domków!! jutro zrobię wszystkim allegro!! w weekend podrukuje zdjęcia i pojezdze po lecznicach i porozwieszam!!!
szczerze to od 5 miesięcy szukam domku 2 suńkom znalezionym na wsi i zero odzewu!!!:shake:

ale może tu się poszczęści!!

Posted

:D :D :D

dzieki, dziewczyny! jakby udalo sie wyadoptowac mlodziez, to bylabym zupelnie spokojna. niestety nie da sie zajac wszystkim... albo je karmie, albo robie ogloszenia ;)

Posted

hej dobre wieści!!
jedna z moich psiapsiółek też będzie wpłacać 100 miesięcznie a kolejna powiedziała że może dać 20!! jakby nie liczyć mamy 280!!!! potrzebne jeszcze 20 i Kajtek pojedzie do met!!!!:multi::multi:

Posted

Hej papudraczku- skąd Ty wykopujesz takich fajnych znajomych? :)
Słuchajcie- mam totalne dziury w kieszeniach w tym miesiącu, ale 20 zł. jeszcze wyskrobie. Podajcie tylko proszę nr. konta.
No Kajtuś- jeśli marzyłeś o choince u met to jest szansa, że się uda!
A co z transportem?- kurcze to też będą koszty :(

mogę pomóc w ogłaszaniu psów met :).

Posted

ale super!!
tylko zdajsz sobie sprawę Kacedy że to co miesiąc te 20 złotych trzeba bedzie wpłacić!!??:roll:
jejku jak się cieszę!!!
transporcik mogę wziąść na swoje barki!!!
a ludzi!!! ??? no coź !! jest wiele dobrych na świecie!! tylko to dobro trzeba z nich wydobyć:evil_lol:
a może Kajtka uda się dziś wyciągnąć?? utro do krakowa jedzie moja cioteczka to może by go do met od razu podrzuciła????

Posted

zdaje sobie sprawę oczywiście, ale cóż- mam nadzieję, że tych miesięcy nie będzie duzo :). Kajtek jak odżyje u met (patrz Mela) to szybciutko znajdzie domek :)))).
Ooooooo...gdyby się z Ciocią udało to i spóźnionego Mikołaja by u met zaliczył :)

Posted

papudraczek napisał(a):
to jak betinka wyciągamu Kajtka????:lol:

sluchajcie ja moge wyciagnac Kajtka tylko gdzie go trzeba dostrczyc i to dobrze by bylo dzis go dostarczyc bo ja jutro pracuje!!!!
Pozatym jest jeszcze problem 100 zlotych ktore trzeba zaplacic za Kajtka w schronisku :-(

Posted

Bylo by cudownie gdyby udalo sie jutro Kajtusiwoi juz pojechac do met
Kurde tylko jeszcze ta 100 do zaplacenia w schronisku!!! No i o ktorej Kajtek i gdzie musial by jutro byc- bo ja pracuje od 8 do 16!!!:placz:

Posted

słuchajcie okazało się że moja ciotka bedzie jechała najprawdopodobniej dziś!! może wziąść kajtka ale.. no właśnie ale w krakowie bedzie późno bardzo późno w nocy a nie może wziąść Kajtka do domu bo tam ma małą zakałę (teriera) który nie uznaje innych psów!!!
ok tą 100 za wyciągnięcie Kajtka ze schronu zapłacę!!!
betinka tylko trzebabyłoby się jakoś umówić i albo byśmy razem tam pojechały albo przywiozłabyś mi go do domciu!!! co!!??
ja dziś jeszcze o 13. mam spotkanie - około 2 godz. i później mogę działać:lol:

Posted

papudraczek napisał(a):
słuchajcie okazało się że moja ciotka bedzie jechała najprawdopodobniej dziś!! może wziąść kajtka ale.. no właśnie ale w krakowie bedzie późno bardzo późno w nocy a nie może wziąść Kajtka do domu bo tam ma małą zakałę (teriera) który nie uznaje innych psów!!!
ok tą 100 za wyciągnięcie Kajtka ze schronu zapłacę!!!
betinka tylko trzebabyłoby się jakoś umówić i albo byśmy razem tam pojechały albo przywiozłabyś mi go do domciu!!! co!!??
ja dziś jeszcze o 13. mam spotkanie - około 2 godz. i później mogę działać:lol:

dzieki wielkie za pomoc ze chcesz dac ta stowke!!!
A powiedz mi gdzie ty mieszkasz????
gdzie trzeba by bylo kajtka dowiesc ???
ja pracuje do 16 okolo 17 jestem w domku!!!

Posted

mieszkam na gocławiu; zaraz przy promenadzie!! ale jak to jest problem to możemy się gdzieś spotkać!!! biedny Kajtek bedzie taki zestresowany!!
tylko jeszcze pytanie do met!!! jak zorganizować przejecie Kajtka??
met jak to zrobić??

Posted

papudraczek napisał(a):
mieszkam na gocławiu; zaraz przy promenadzie!! ale jak to jest problem to możemy się gdzieś spotkać!!! biedny Kajtek bedzie taki zestresowany!!
tylko jeszcze pytanie do met!!! jak zorganizować przejecie Kajtka??
met jak to zrobić??

Nieznam zbytnio Warszawy, wiec nie wiem gdzie to jest!!! Ale mozemy sie gdzies umowic i pozniej z Kajtkiem cie podzuce do domku!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
Nieznam zbytnio Warszawy, wiec nie wiem gdzie to jest!!! Ale mozemy sie gdzies umowic i pozniej z Kajtkiem cie podzuce do domku!!!

ok to zaproponuj jakieś miejsce!! ?? dobrze byłoby żeby to nie było w godzinach szczytu bo zakisimy się w aucie!!
i narazie trzeba sie wstrzymać do momentu gdy nie umówię się z met co do odbioru Kajtka!!
met daleko od krakowa jesteś??

Posted

50km na polnocny-wschod, wojslawice, gm. kazimierza wielka
ja niestety nijak nie pomoge. chlop mnie zostawil. jestem bez samochodu.
mozna do mnie podjechac o kazdej porze dnia i nocy.
tel kontaktowy: 697 777 692
teraz wychodze, bede pozniej

Posted

papudraczek napisał(a):
ok to zaproponuj jakieś miejsce!! ?? dobrze byłoby żeby to nie było w godzinach szczytu bo zakisimy się w aucie!!
i narazie trzeba sie wstrzymać do momentu gdy nie umówię się z met co do odbioru Kajtka!!
met daleko od krakowa jesteś??

a ty poruszasz sie samochodem????
bo mysle gdzie moglibysmy sie spotkac np o godzienie 19 lub 19:30