Aga_Mazury Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Przedstawiamy Wam szczeniaczka, który zamieszkał w schronisku w ostródzie. Jest pięknym, puszystym psiakiem...radosnym i kochającym się przytulać... Jednak....rózni się od innych szczeniaczków.... Ma rozszczepioną łapkę.... Na imię ma Moris :) Łapki nie używa, przytula ja mocno do siebie jak Skarb... Najprawdopodobniej jest to wada jakaś genetyczna ... Quote
halbina Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ależ piękny... ale niepełnosprawny... kto go pokocha? :-( Quote
luka1 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 psinka jest śliczny i napewno znajdzie domek, trzeba mu tylko troszeczkę pomóc. Quote
Matusz Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 tak, kto pokocha tego pięknego szczeniaka ?? on potrzebuje miłości Quote
luka1 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Sprawny inaczej - co nie chodzi? nie je. nie macha ogonkiem? A że łapka trochę inna, no to co? Quote
halbina Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 To, że potrzebuje domku tym bardziej i wiele miłości! Quote
_Natalia_M_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 jest cudowny.... napewno szybko znajdzie kochajacy domek mimo problemow z lapka...;) Quote
ARKA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Byl kot Kajtek, mlodziutki, mial chyba ze 4 m-c. Wada od urodznenia, obie lapki tylne powykrecane strasznie,o 180 stopni. Pojechal do Lublina na operacje, na korekte łapek. Udalo sie. Czy temu maluchowi mozna to skorygowac, poki mlodziutki i jest na to byc moze jakas szansa,wlasnie teraz. Quote
basia0607 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Jemu trzeba pomóc ! W Ostródzie jest straszne przepelnienie,dużo psow potrzebujących leczenia ! Quote
Madzik77 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Tez tak myśłe z ejemu potrzebna jest operacja nim miesnei zaczna zanikac a młodziutki jest i niesamowicie uroczy to szybciutko znajdzie domek!! Quote
Matusz Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 tylko na operacje potrzebne są pieniędzy, a jak na razie w jego skarpecie pustki... Quote
beka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 I była chyba sunia w Wieluniu. Też była korekta łapki o ile mnie pamięć nie myli.. Quote
niufek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 matusz5 napisał(a):tylko na operacje potrzebne są pieniędzy, a jak na razie w jego skarpecie pustki... Jesli jest mozliwosc operacji , to ja moge przejac maluszka . Prosze o odpowiedz bym mogla juz szukac kliniki i tymczasu dla niego . Ach ,koszty przejme razem z tym malenstwem . Quote
ARKA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 niufek napisał(a):Jesli jest mozliwosc operacji , to ja moge przejac maluszka . Prosze o odpowiedz bym mogla juz szukac kliniki i tymczasu dla niego . Ach ,koszty przejme razem z tym malenstwem . Trzeba napewno rtg łapki zrobic i skonsultowac samo zdjecie(ja tak robilam) z ortopedą. niufek, skonsultuj z wetami jakie zdjecia lapki sa dokladnie potrzebne. Maly wogole nie opiera sie na tej łapinie? Quote
kaLOlina Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 jaki sliczny maluszek!!!!!! trzeba sie dowiedziec co z ta lapinka... Quote
Aga_Mazury Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Radosny maluszek bardzo potrzebuje troskliwego domku...... a póki co....zbieramy na konsultację weta...i trzymajmy kciuki za to aby dało się radę to zoperować :kciuki: Quote
Recommended Posts