Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='niufek']Jesli jest mozliwosc operacji , to ja moge przejac maluszka . Prosze o odpowiedz bym mogla juz szukac kliniki i tymczasu dla niego .

Ach ,koszty przejme razem z tym malenstwem .[/quote]

[quote name='niufek']Coz ,ja podtrzynuje ma propozycje . Tak czy innaczej trzymam mocno kciuki by sie wszystko dobrze potoczylo.[/quote]

Aga i co ??

Posted

Po pierwsze ja nie wiem czy jest możliwośc operacji. Nie miałam jeszcze takiego psiaka :(

Po drugie niufek bardzo dziękuję za propozycję.
W ogóle nie znam Twojej osoby więc może napisz skąd jesteś bo to napewno tez ma znaczenie jeśli chodzi o możliwości dalszego postępowania.
Na jakiej zasadzie według Ciebie ma polegac "przejęcie" maluszka?

To jest trochę spraw organizacyjnych, ale jednak ważnych przynajmniej dla mnie.

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Po pierwsze ja nie wiem czy jest możliwośc operacji. Nie miałam jeszcze takiego psiaka :(
[/quote]

Aga - już był taki piesek (a własciwie suczka) na dogo - dokładnie z taka samą wadą (dziewczyny tez juz o tym pisały) i był operowany.
Ja jutro wysilę "szare" i postaram się znaleźć tamten watek.

Zawsze jest kiedys ten pierwszy raz... ;)
Pieska bez oczu też kiedyś nie miałaś ... potem miałaś ... a teraz znowu nie masz (bo mam go ja).

Posted

[quote name='Maupa4']Aga - już był taki piesek (a własciwie suczka) na dogo - dokładnie z taka samą wadą (dziewczyny tez juz o tym pisały) i był operowany.
Ja jutro wysilę "szare" i postaram się znaleźć tamten watek.

Zawsze jest kiedys ten pierwszy raz... ;)
Pieska bez oczu też kiedyś nie miałaś ... potem miałaś ... a teraz znowu nie masz (bo mam go ja).[/quote]

jasne...;)

wysil , wysil...bardzo Cię proszę...

wtedy będziemy wiedzieli gdzie "uderzać" i z czym...

niufek jesteśmy w kontakcie oczywiście :) ...

Posted

[quote name='Maupa4']wysile, wysilę ale za moment bo tak mi taka jedna podniosła cisnienie ... :angryy:[/quote]

ta "miłośniczka" dzięki której 40 psów wróci do schronisk...taaaa...

Posted

niufek a Ty mi możesz łaskawie wyjaśnić za co dałas mi 5 pkt za trollowanie? Czy Ty jesteś przytomna?

Bardzo rosze moderatorów o zainteresowanie się tą dziwną sytuacją. Komentarze narazie sobie zostawię na później...

i to jeszcze niby z watku o jakim nawet nie miałam pojęcia, że istnieje...

kobieto opanuj się...

Posted

[quote name='iwop']Aga przeciez wiesz doskonale o co chodzi :angryy:[/quote]

słuchaj, ale tak sypać na oślep to chyba powinna za to dostać obiecanego bana od moderatorów...

BARDZO proszę o ustosunkowanie się do zaistniałej sytuacji...(prośba do moderatorów)... bezodstawne dawanie punktów miało być karane przez moderatorów. Czekam więc (nie powiem, że cierpliwie ;))

Posted

Aga widocznie moderatorów to nie obchodzi. Mnie płakac sie chce bo po co ludzie działaja na dogo jeżeli chodzi im głownie o jakieś prywatne rozgrywki a nie o psy...:-(

Posted

[quote name='Aga_Mazury']niufek a Ty mi możesz łaskawie wyjaśnić za co dałas mi 5 pkt za trollowanie? Czy Ty jesteś przytomna?

Bardzo rosze moderatorów o zainteresowanie się tą dziwną sytuacją. Komentarze narazie sobie zostawię na później...

i to jeszcze niby z watku o jakim nawet nie miałam pojęcia, że istnieje...

kobieto opanuj się...[/quote]

ja i matusz też dostaliśmy????:cool1: