Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Morisek wczoraj jak go zabraliśmy na chwilkę na trawkę....szalał jak opętany :loveu::loveu::loveu:

Bardzo radosna kuleczka puchata....

już się nie mogę doczekac jak matusz wstawi filmik z jego brykania...i zobaczycie jak podwija łapinkę...której zupełnie nie używa...

w swoim pędzie wyrwał Blindowi kiełbaskę z pysia, którą to Blind właśnie zamierzał skonsumować...podskoczył i wyrwał ;)

następnie skaleczył mi palca swoimi potęznymi zębiskami :evil_lol:

i rozkochał mnie na AMEN

Posted

No tak, kolejne dziecko co mi będzie sen z oczu spędzać:shake:
Aga Mazury, napisz prosze w tytule że to szczeniak z niesprawną łapinką i w dodatku w schronie.
Chciałabym zrobić mu ogłoszenia ale nie wiem ile maluch ma i jaki kontakt podać. Czekam na info:)
Morisek,:loveu: jesteś jak cukiereczek

Posted

edi po nitce do kłebka i jestem ja też ;) u Moriska...

Morisek...myślę, że ma może jakieś około10 tygodni....został podrzucony do schroniska więc trudno ocenić takiego dzieciaka....

Posted

O, i ja znalazłam!
On, jest taki słodki. Może poprosimy Cioteczki o ogłoszenia? Może allegro i wogle nici trzeba rozwinąć!
Kto ma troche miejsca i może dać maluchowi DT? Tę łapkę chyba szybko powinien zobaczyć dobry Chirurg? Póki jest malutki, może da się ją uratować?

Posted

Cioteczko Aga, w tytule nie ma śladu że to szczeniak, a One chyba w pierwszej potrzebie:( Może da się dodać?
Poprosiłam Cioteczkę neverend o banerek malucha i wklejam w podpis i Pedrusia tez zmieszczę

Posted

mulinka napisał(a):
jest cudny, żeby chociaż znalazł się dom tymczasowy, wiadomo,
że w schronisku może się do niego przyplątać jakiś wirus

Tfu tfu z tymi wirusami. Tak DT to marzenie:(

Posted

W schronisku w Wieluniu była taka sunia . Miała identyczną wadę . Została zabrana na Śląsk, zoperowana i teraz już bryka zdrowiuteńka w nowym domku , na CZTERECH ŁAPINKACH:loveu:! Dowiedzieć się ile to kosztowało i jak długo trwało leczenie?

Posted

Aniołek cudowny!:loveu::-(
Anula, dowiaduj się! Ja też pamiętam tą sunię...operacja im wcześniej tym lepiej, zanim mu się utrwali to podkurczanie łapki.:oops:

Posted

Ale on jest słodziutki! Energii za dwoje :loveu:
Cioteczki - dołożę się jak trzeba będzie na operację, bo też mi się zdaje, że im szybciej się ją zrobi (o ile w ogóle jest to możliwe ) tym lepiej.