baffi2 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Bazyliah napisał(a):Ja mogę 17-18 lub 24-25. Na razie na 100% nie wiem, ale być może będziemy jechać naszym autkiem - trzy osoby możemy zabrać. ja już sie pogubiłam... czy Zmysł w końcu jedzie czy nie? jesli nie to ja chętnie z Tobą bym pojechała... Quote
Zmysł Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 baffi2 napisał(a):ja już sie pogubiłam... czy Zmysł w końcu jedzie czy nie? jesli nie to ja chętnie z Tobą bym pojechała... Mogę jechać 17 listopada. Wstępna lista to: Baffi2 Bazyliah Elainfo Margo05 Zmysł. Czekamy na deklaracje od Paros i Nory. Quote
baffi2 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 aha;) a nora się już deklarowała, niewiadomo tylko czy data będzie jej pasowała... nora napisał(a):ja oczywiscie sie pisze na wyjazd + prawdopodobnie jeszcze jedna osoba - mysli o adopcji kota :cool3: rezerwuje miejsce na dachu, chyba ze bedzie padac... Quote
Bazyliah Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No to silna grupa nam się szykuje. Opiekę nad córą załatwiłam i jak nic niespodziewanego nie wypadnie, będziemy jechać razem z TŻtem. Jak będzie do zabrania jakaś buda czy coś o dużych gabarytach, to byśmy od razu wzięli. Dla TŻta rezerwuję te największe bydlątka do wyprowadzania :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Przypominam, że wciąż walczymy o karmę z Krakvetu. Tylko od Waszych głosów zależy, czy psy i koty będą miały pełne michy i uśmiechnięte pyszczki. Quote
anouk92 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja też chce jechać, ale 17-go nie dam rady - a może wszyscy mogą 10-go?:razz: Quote
baffi2 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 10-tego ja chyba bym mogła, jeszcze niewiem czy będę wyjeżdżać czy nie... Quote
Zmysł Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 anouk92 napisał(a):No to tym razem nie pojadę:placz: :placz::placz::placz: Quote
Bazyliah Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Na pocieszenie przywieziemy fotki Gabrynia ;) Ja też 10go nie dam rady. Quote
Margo05 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja tak szybciutko, bo z pracy. 10 nie mogę, pracuję. Mogę 17 :) Anouk sorki. Quote
Zmysł Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Bazyliah napisał(a):Na pocieszenie przywieziemy fotki Gabrynia ;) Ja też 10go nie dam rady. Oj, chyba nie będzie fotek:shake:(a w zasadzie:multi:) Quote
Bazyliah Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Właśnie przeczytałam :multi::multi::multi: Trudno Anouk jakoś przeboleje :p Inne fotki się przywiezie - psów pod dostatkiem u Kasi. Quote
anouk92 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Bazyliah napisał(a):Właśnie przeczytałam :multi::multi::multi: Trudno Anouk jakoś przeboleje :p Przeboleje bo rozmawiałam z Kasią i podobno domek super!!!!:multi: Quote
Hotel KADIF Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 anouk92 napisał(a):Mała poprawka psiaków jest 24 szt. - wczoraj byłyśmy i widziałyśmy:eviltong:. Potrzebne również są budy więc jeśli będziecie słyszeli że jest jakaś "do wzięcia" to Koci-Świat będzie wdzięczny. Dajcie znać kiedy chcecie jechać ja też chętnie pojadę! Ja mam, ja mam!!!!! Buda na dwa większy pieski! Podwójna, ocieplona styropianem, z przedsionkiem! Nie nowa, po lekkich naprawach będzie ok! Kcecie??? Jeśli tak proszę o telefon 0 600-968-755. Quote
anouk92 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 DIF napisał(a):Ja mam, ja mam!!!!! Buda na dwa większy pieski! Podwójna, ocieplona styropianem, z przedsionkiem! Nie nowa, po lekkich naprawach będzie ok! Kcecie??? Jeśli tak proszę o telefon 0 600-968-755. Chcecie, chcecie - Bazyliah czy możemy poraz 10000 wykorzystać Twojego TZ?:evil_lol: Quote
Bazyliah Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='anouk92']Chcecie, chcecie - Bazyliah czy możemy poraz 10000 wykorzystać Twojego TZ?:evil_lol: Możemy, możemy. Co prawda TŻ po akcji głosowania na Krakvecie pewnie się ze mną rozwiedzie, ale budę zawiezie na bank. Teraz Święto, DIF - zadzwonię do Ciebie w piątek, budę trzymaj i nikomu nie oddaj :evil_lol: Quote
Zmysł Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Już dwie Cioteczki z forum miau złożyły deklaracje dołączenia do ekipy z 17 listopada. Quote
Zmysł Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Zakończyły się bazarki stworzone z fantów ofiarowanych przez Bazyliah i Norę. Za sreberka od Bazyliah zebraliśmy 90,00 zł (Anbra, Mimiś, Poker:loveu::loveu::loveu:) Za książeczki od Bazyliah zebraliśmy przynajmniej 64,00 zł-może wpłynie więcej(Bigos, Agushka, Argat, Slapcio, Noemik:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:). Za kobiece akcesoria od Nory zebraliśmy 130,00 zł (Tomcug, Enia:loveu::loveu:). I jeszcze udało się opchnąć ostatnie stringi od Anbry, za które MonikaWarszawa1 zapłaciła 40,00 zł:loveu:. DZIĘKUJEMY OFIARODAWCOM I LICYTUJĄCYM Quote
nora Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 gratuluje wygranej w plebiscycie krakvet'u :multi::multi::multi: hip hip hura! AST innym razem ;) Quote
nora Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Zmysł napisał(a):Zakończyły się bazarki stworzone z fantów ofiarowanych przez Bazyliah i Norę. Za sreberka od Bazyliah zebraliśmy 90,00 zł (Anbra, Mimiś, Poker:loveu::loveu::loveu:) Za książeczki od Bazyliah zebraliśmy przynajmniej 64,00 zł-może wpłynie więcej(Bigos, Agushka, Argat, Slapcio, Noemik:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:). Za kobiece akcesoria od Nory zebraliśmy 130,00 zł (Tomcug, Enia:loveu::loveu:). I jeszcze udało się opchnąć ostatnie stringi od Anbry, za które MonikaWarszawa1 zapłaciła 40,00 zł:loveu:. DZIĘKUJEMY OFIARODAWCOM I LICYTUJĄCYM Zmysł - wielkie dzieki za organizacje i poswiecony czas :loveu: Quote
Zmysł Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 W konkurcie pazdziernikowym zwyciezyla Fundacja Koci Świat. Klienci rezygnujac z naleznych Im rabatow uzbierali kwote 2869, sklep Krakvet przeznacza 350zl jako pomoc dla Fundacji - lacznie Fundacja otrzyma pomoc w wysokosci 3219zl - gratulujemy! W dniu dziesiejszym skontaktujemy sie Fundacja celem poinformowania o wygranej oraz za chwileczke rozpocznie sie konkurs listopadowy... Quote
Recommended Posts