Jump to content
Dogomania

Psiaki i kociaki z Fundacji Azylu Koci Świat - SZUKAMY DOMKÓW

Recommended Posts

Posted

Bazyliah napisał(a):
Ja mogę 17-18 lub 24-25. Na razie na 100% nie wiem, ale być może będziemy jechać naszym autkiem - trzy osoby możemy zabrać.

ja już sie pogubiłam...
czy Zmysł w końcu jedzie czy nie? jesli nie to ja chętnie z Tobą bym pojechała...

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baffi2 napisał(a):
ja już sie pogubiłam...
czy Zmysł w końcu jedzie czy nie? jesli nie to ja chętnie z Tobą bym pojechała...

Mogę jechać 17 listopada. Wstępna lista to:
Baffi2
Bazyliah
Elainfo
Margo05
Zmysł.

Czekamy na deklaracje od Paros i Nory.

Posted

aha;)
a nora się już deklarowała, niewiadomo tylko czy data będzie jej pasowała...

nora napisał(a):
ja oczywiscie sie pisze na wyjazd + prawdopodobnie jeszcze jedna osoba - mysli o adopcji kota :cool3:

rezerwuje miejsce na dachu, chyba ze bedzie padac...

Posted

No to silna grupa nam się szykuje. Opiekę nad córą załatwiłam i jak nic niespodziewanego nie wypadnie, będziemy jechać razem z TŻtem. Jak będzie do zabrania jakaś buda czy coś o dużych gabarytach, to byśmy od razu wzięli.

Dla TŻta rezerwuję te największe bydlątka do wyprowadzania :evil_lol:

Posted

anouk92 napisał(a):
Mała poprawka psiaków jest 24 szt. - wczoraj byłyśmy i widziałyśmy:eviltong:.

Potrzebne również są budy więc jeśli będziecie słyszeli że jest jakaś "do wzięcia" to Koci-Świat będzie wdzięczny.

Dajcie znać kiedy chcecie jechać ja też chętnie pojadę!

Ja mam, ja mam!!!!!
Buda na dwa większy pieski! Podwójna, ocieplona styropianem, z przedsionkiem! Nie nowa, po lekkich naprawach będzie ok! Kcecie??? Jeśli tak proszę o telefon 0 600-968-755.

Posted

DIF napisał(a):
Ja mam, ja mam!!!!!
Buda na dwa większy pieski! Podwójna, ocieplona styropianem, z przedsionkiem! Nie nowa, po lekkich naprawach będzie ok! Kcecie??? Jeśli tak proszę o telefon 0 600-968-755.

Chcecie, chcecie - Bazyliah czy możemy poraz 10000 wykorzystać Twojego TZ?:evil_lol:

Posted

[quote name='anouk92']Chcecie, chcecie - Bazyliah czy możemy poraz 10000 wykorzystać Twojego TZ?:evil_lol:

Możemy, możemy. Co prawda TŻ po akcji głosowania na Krakvecie pewnie się ze mną rozwiedzie, ale budę zawiezie na bank.

Teraz Święto, DIF - zadzwonię do Ciebie w piątek, budę trzymaj i nikomu nie oddaj :evil_lol:

Posted

Zakończyły się bazarki stworzone z fantów ofiarowanych przez Bazyliah i Norę.

Za sreberka od Bazyliah zebraliśmy 90,00 zł (Anbra, Mimiś, Poker:loveu::loveu::loveu:)

Za książeczki od Bazyliah zebraliśmy przynajmniej 64,00 zł-może wpłynie więcej(Bigos, Agushka, Argat, Slapcio, Noemik:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:).

Za kobiece akcesoria od Nory zebraliśmy 130,00 zł (Tomcug, Enia:loveu::loveu:).

I jeszcze udało się opchnąć ostatnie stringi od Anbry, za które MonikaWarszawa1 zapłaciła 40,00 zł:loveu:.

DZIĘKUJEMY OFIARODAWCOM I LICYTUJĄCYM

Posted

Zmysł napisał(a):
Zakończyły się bazarki stworzone z fantów ofiarowanych przez Bazyliah i Norę.

Za sreberka od Bazyliah zebraliśmy 90,00 zł (Anbra, Mimiś, Poker:loveu::loveu::loveu:)

Za książeczki od Bazyliah zebraliśmy przynajmniej 64,00 zł-może wpłynie więcej(Bigos, Agushka, Argat, Slapcio, Noemik:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:).

Za kobiece akcesoria od Nory zebraliśmy 130,00 zł (Tomcug, Enia:loveu::loveu:).

I jeszcze udało się opchnąć ostatnie stringi od Anbry, za które MonikaWarszawa1 zapłaciła 40,00 zł:loveu:.

DZIĘKUJEMY OFIARODAWCOM I LICYTUJĄCYM

Zmysł - wielkie dzieki za organizacje i poswiecony czas :loveu:

Posted

W konkurcie pazdziernikowym zwyciezyla Fundacja Koci Świat.

Klienci rezygnujac z naleznych Im rabatow uzbierali kwote 2869, sklep Krakvet przeznacza 350zl jako pomoc dla Fundacji - lacznie Fundacja otrzyma pomoc w wysokosci 3219zl - gratulujemy!

W dniu dziesiejszym skontaktujemy sie Fundacja celem poinformowania o wygranej oraz za chwileczke rozpocznie sie konkurs listopadowy...