Jump to content
Dogomania

Psiaki i kociaki z Fundacji Azylu Koci Świat - SZUKAMY DOMKÓW

Recommended Posts

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Będzie Tam Miał Jak U Pana Boga Za Piecem :multi:

To bardzo się cieszę :)

Nawet się nie spodziewałam tak pozytywnych efektów "masowych odiwedzin" ;D

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Garfild jest przestraszony .Caly dzien leży pod kaloryferem i spi.Wychodzi dopiero wieczorkiem. Nie jest "agresywny" nie pokazal pazurkow gdy zostal zlapany przez mojego siostrzeńca. Nie zalatwil sie do kuwety tylko niestety na chodniczek zarowno jedno jak i drugie.Poczekamy do jutra moze sie troche oswoi z nowa sytuacja i zaliczy kuwetke jak prawdziwy dobrze wychowany kot.

Posted

Z pewnością mu przejdzie :) Nasza koteczka też była z początku przestraszona. Schowała nam się za pralkę, przyprawiając nas niemal o zawał serca, gdy już niemal wszystko przeszukaliśmy a jej nie było. Na szczęście szybko doszła do siebie i teraz rządzi nami i całym domem :lol:

Posted

okazalo sie że kocio ma wiecej robali w sobie niz chyba sam wazy. Na domiar złego jeszcze byl tasiemiec:placz: Towarzystwo zostalo zauwazone jak wyszlo górą. Kocio bardzo oslabiony, nie chce wcale jesc ani pic.Codziennie dostaje zastrzyki i kroplówe. On u moich rodzicow na tymczasie.Znajomemu ktory mial go odebrac jakąs bajke wymyslilam i ma przyjechac w nastepny poniedziałek.. Mam nadzieje ze do tego czasu juz wyzdrowieje. Rodzicom mowie że za leczenie to kolega zwróci. Ja chyba do piekła trafie za te klamstwa:placz:

Czy ja teraz rodzinke to tez muszę odrobaczyc?

Posted

Kasiu, nie tak łatwo zarazic sie tasiemcem-ja miałam kiedyś kotkę z takim lokatorem-zanim rzecz sie ujawniła kotka sypiała z moimi[małymi wówczas] dziećmi- nikomu nic się nie stało[poza tasiemcem, rzecz jasna:mad:]

Posted

Bardzo mi przykro z powodu Garfildka
Teraz już będę miała zakodowane, żeby nie łamać zasad i nie wydawać zwierzaka bez odrobaczenia do końca i szczepień. Dałam mu dwa razy Panacur-trzeci raz nie zdążyłam, bo wyjechał. Widocznie nie starczyło. No i narobiłam kłopotu :oops:
Już nigdy więcej

Posted

Mam potencjalny domek w wawie dla młodej kotki (tak do roku). Dobrze by było, żeby to nie była totalna dzikuska.
Poprosze o zdjęcia z opisem. Wszystkie "fotooferty" wyślę do zainteresowanego domku.

Posted

Fusica napisał(a):
Mam potencjalny domek w wawie dla młodej kotki (tak do roku). Dobrze by było, żeby to nie była totalna dzikuska.
Poprosze o zdjęcia z opisem. Wszystkie "fotooferty" wyślę do zainteresowanego domku.

Hmmmmmm....
Nie macie młodych kotek do adopcji??????
Dziwne....

Posted

Rozliczenie ostatnich bazarków:

Hanek(garfieldy) - 40,00 zł;

Uryssa-forum e-beagle(urządzenie) - 25,00 zł;

Agusiazet(harlequiny) - 18,00 zł;

Ulka12(garfield) - 15,00 zł;

Enia (harlequin) - 13,00 zł;

Littlemy - 12,00 zł.

RAZEM: 123,00 ZŁ. DZIĘKUJEMY:loveu:

Posted

A ja chciałabym bardzo podziękować Kasi za cierpliwość i wspaniałą opiekę na dzikuską Klarą.
Klara we wtorek w końcu została wysterylizowana - po 3 godzinnej łapance w końcu się udało!!!

Kasiu dziękuję:loveu:

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Jasio taki nieśmiały i dlatego tak nieśmialo prosi. Jasiek wstawaj pogoń to babskie towarzysto do kom przelewiki robc na twoje mieszkanko

Podpisuję się pod słowami Kasi..........Jasiek do roboty bo coś ciotki nam się ociągają :mad:

• 2 weeks later...