Zmysł Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 koci-świat napisał(a):Pewnie, że zagłosował !!! czy były wpłaty z bazarków? Quote
Jo37 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Mam pytanie czy wpłaty na Koci Świat mogą być odliczane od dochodu . Quote
baffi2 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Uwaga, ważne! Można zamawiać darmowe paczki z jedzonkiem Eukanuba dla psiaków!! Wystarczy wypełnić formularz: http://www.eukanuba-eu.com/DNA/pl/pl/ [SIZE=2]W azylu są psiaki, więc zamawjajcie dla nich:cool3: Quote
Bazyliah Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Jo37 napisał(a):Mam pytanie czy wpłaty na Koci Świat mogą być odliczane od dochodu . Wydaje mi się, że można - Fundacja jest przecież zarejestrowana. Quote
koci-świat Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Można, pewnie, że można. Od tego roku mamy statut OPP więc nie ma żadnego problemu. Dzisiaj extra dzień. Ledwie wydałam jednego kotka, to po godzinie podrzucili mi kolejnego pod bramę. Jakimś cudem dał się złapać. Urocza buro-biała koteczka. Jakieś 4-5 miesięcy. Quote
Zmysł Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Powrócę do pytania-czy są wpłaty z bazarków - powinny być od Taks, Aga i Eto, Beam6? Quote
koci-świat Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Tak-wszystkie wpłaty doszły :loveu: Czy wpłat z beagli też mam poszukać? Quote
Zmysł Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 koci-świat napisał(a):Tak-wszystkie wpłaty doszły :loveu: Czy wpłat z beagli też mam poszukać? nie, dzięki, wystarczy Quote
koci-świat Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 To się przyznam,a co tam.... Mam nowego psa. Wiem, że nie powinnam brać, ale właścicielka chciała go stanowczo uśpić. Reksio ma 12 lat, jest mały szorstkowłosy i grubokościsty. Niestety, ucieka z prawie każdego ogrodzenia. Właśnie kolejny raz parę dni temu nawiał i użarł na szosie jakąś kobitę. Ta pognała na policję. Wlepili pani Reksia kolejny mandat, a ona stwierdziła, że ma dość i potwora usypia. No i tak trafił do mnie (oczywiście całkiem żywy) Quote
Zmysł Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 koci-świat napisał(a):To się przyznam,a co tam.... Mam nowego psa. Wiem, że nie powinnam brać, ale właścicielka chciała go stanowczo uśpić. Reksio ma 12 lat, jest mały szorstkowłosy i grubokościsty. Niestety, ucieka z prawie każdego ogrodzenia. Właśnie kolejny raz parę dni temu nawiał i użarł na szosie jakąś kobitę. Ta pognała na policję. Wlepili pani Reksia kolejny mandat, a ona stwierdziła, że ma dość i potwora usypia. No i tak trafił do mnie (oczywiście całkiem żywy) kolejna bidka. zdjęcia masz? Quote
koci-świat Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Pewno że nie, ale do poniedziałku będę miała. Quote
przyjaciel_koni Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Podobno od przybytku głowa nie boli..... Chyba jednak to nie dotyczy wszystkich sytuacji "przybywania".... Prosimy - wesprzyjcie Azyl !!!!! Tam bardzo potrzeba pomocy !!!!! Quote
anouk92 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 koci-świat napisał(a):To się przyznam,a co tam.... Mam nowego psa. Wiem, że nie powinnam brać, ale właścicielka chciała go stanowczo uśpić. Reksio ma 12 lat, jest mały szorstkowłosy i grubokościsty. Niestety, ucieka z prawie każdego ogrodzenia. Właśnie kolejny raz parę dni temu nawiał i użarł na szosie jakąś kobitę. Ta pognała na policję. Wlepili pani Reksia kolejny mandat, a ona stwierdziła, że ma dość i potwora usypia. No i tak trafił do mnie (oczywiście całkiem żywy) To tym bardziej głosujemy na Koci Świat - bidek przybywa a karmy nie:shake: Czy to oznacza że szukamy kolejnej budy?;) Quote
Margo05 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A ja mam kilka pytań. 1. Czy znów ktoś z Wawy wybiera się do Kasi? I kiedy? I czy można się zabrać (moje autko się zbuntowało ;() 2. Czy ktoś może mi podać dane jakiegoś szczeniaczka, żebym mogła zamówić wyprawkę Eukanuba? Ja dysponuję tylko koteczką :oops: 3. Czy mogę prosić o uktualnienie danych o ilości piesków i kotków w pierwszym poście? Wszędzie podajemy, że jest 30 + 200, a w poście, że mniej. Wyglądamy niepoważnie. To tyle na chwilę obecną :evil_lol: Quote
Zmysł Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Margo05 napisał(a):A ja mam kilka pytań. 1. Czy znów ktoś z Wawy wybiera się do Kasi? I kiedy? I czy można się zabrać (moje autko się zbuntowało ;() 2. Czy ktoś może mi podać dane jakiegoś szczeniaczka, żebym mogła zamówić wyprawkę Eukanuba? Ja dysponuję tylko koteczką :oops: 3. Czy mogę prosić o uktualnienie danych o ilości piesków i kotków w pierwszym poście? Wszędzie podajemy, że jest 30 + 200, a w poście, że mniej. Wyglądamy niepoważnie. To tyle na chwilę obecną :evil_lol: Może ja się będę wybierał, ale chyba za 2 tygodnie(lub 3). Niestety jest to kawałek, więc stanowi to swoistą wyprawę. Piesków jest teraz ponad 30, jak wątek był tworzony to ta ilość była właśnie taka. Poproszę Paros, aby zrobiła aktualizację. Quote
baffi2 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 potrzebna buda dla psa??? ja po Baffim który pojechał do nowego domku, mam ciepłą, własnoręcznie robioną budę dla dużego lub średniego psa:cool3: Quote
Zmysł Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 baffi2 napisał(a):potrzebna buda dla psa??? ja po Baffim który pojechał do nowego domku, mam ciepłą, własnoręcznie robioną budę dla dużego lub średniego psa:cool3: Bardzo potrzebna:multi: Quote
Margo05 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Zmysł chętnie wybrałabym się z Tobą. Muszę mieć tylko wolną sobotę... Ad. ilości to proszę o aktualizaję, bo może znów być sytuacja, że ktoś nie doczyta, a zarzuci nam, że zawyżamy ilość zwierząt czyli oszukujemy. Tak było z wątkiem na miau, gdzie Katica zobaczyła drugi post, w którym napisane było, że Pani Ala samych kotów ma 70. Jakoś nie przyszło dziewczynie do głowy, że to nie o Panią Alę chodzi, a o Kasię, tak jak nie spojrzała, że post jest z lipca. Ale puściła info, że kręcimy z ilością zwierząt, bo tą drogą chcemy zdobyć głosy. A że 70 kotów dotyczyło przytuliska w Opolu, jakie to ma znaczenie... Quote
Margo05 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 baffi2 napisał(a):potrzebna buda dla psa??? ja po Baffim który pojechał do nowego domku, mam ciepłą, własnoręcznie robioną budę dla dużego lub średniego psa:cool3: To potrzebny transport :) Quote
baffi2 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Margo05 napisał(a):To potrzebny transport :) My możemy przewieźć budę do Warszawy... A z Wawy chyba nie powinno być problemu przetransportowania dalej...:lol: PS zmysł, ja także sie piszę na wyprawę do azylu:cool3: Quote
Zmysł Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 baffi2 napisał(a):My możemy przewieźć budę do Warszawy... A z Wawy chyba nie powinno być problemu przetransportowania dalej...:lol: PS zmysł, ja także sie piszę na wyprawę do azylu:cool3: Pamiętam o Tobie oczywiście:loveu: Quote
baffi2 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Zmysł napisał(a):Pamiętam o Tobie oczywiście:loveu: To dobrze:lol: A czy zmieściłaby Ci się spora buda do samochodu?? Dokładnych wymiarów nie znam... Quote
Zmysł Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 baffi2 napisał(a):To dobrze:lol: A czy zmieściłaby Ci się spora buda do samochodu?? Dokładnych wymiarów nie znam... Raczej nie, trzeba załatwić osobny transport. Tym bardziej, że pewnie kilka osób jeszcze się będzie na wyprawę do KŚ pisało Quote
Recommended Posts