Jump to content
Dogomania

Psiaki i kociaki z Fundacji Azylu Koci Świat - SZUKAMY DOMKÓW

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę regularnie przypominał o naszej wyprawie do Kociego Świata - 17 listopada, czyli już za dwa tygodnie. Na razie mamy chętnych:
Baffi2
Bazyliah i TŻ
Elainfo
Jana(forum miau)
Margo05
Nora
Paros
Ruach(forum miau)
Zmysł.

Guest Elżbieta481
Posted

Zmysł dostałeś ode mnie wiadomośc?Wiem,że wyszła kilkakrotnie bo naszemu komputerowi odbija ale odezwij się bardzo porszę..
Ela

Guest Elżbieta481
Posted

Zmysł dostałeś ode mnie wiadomośc?Wiem,że wyszła kilkakrotnie bo naszemu komputerowi odbija ale odezwij się bardzo proszę..
Ela

Posted

waldi481 napisał(a):
Zmysł dostałeś ode mnie wiadomośc?Wiem,że wyszła kilkakrotnie bo naszemu komputerowi odbija ale odezwij się bardzo proszę..
Ela

Dostałem, będę się kontaktować, dziękuję

Posted

koci-świat napisał(a):
Kołdry, koce jak najbardziej.
Byle nie poduszki z pierza, bo jest śmiesznie jak je zwierzaki "rozpracują" :mad:

To przyszykuje na przyszly tydzień worek kolder, może ktoś przejmie to ode mnie i zawiezie kociakom? bo ja nigdy tam nie bylam......

Posted

enia napisał(a):
To przyszykuje na przyszly tydzień worek kolder, może ktoś przejmie to ode mnie i zawiezie kociakom? bo ja nigdy tam nie bylam......

Ja mogę przejąć. Albo jedź z nami 17 listopada

Posted

Może się uda i też będziemy mieć samochodzik na 17 :) Mam jedną kołderkę i pierzynę. Ale pierzyna chyba sobie poleży, bo nie mam odwagi obarczać Kasi "puchową niespodzianką" :lol:
A może ktoś zrobiłby w jednym miejscu info co KŚ potrzebuje na chwilę obecną? Bo przyznam, że troszkę mi ciężko biegać po wątkach :oops: I jeśli karma to jaka? (chodzi mi o firmę).

Posted

Przyjechała przesyłka z Krakwetu !!
Ogromna ilość paczek, aż strach to wszystko sprawdzać. Trafiło idealnie-wczoraj skończyłam ostatni worek psiej karmy.
Zamówiłam psiego Brita, Purinę psią bo była promocja (3 kg gratis) i wyszła w cenie Brita.
Coś dobrego dla Zgredzia.
Duuuużo żwirków dla kotów.
Szaleństwo-czyli 20 kg Sanabelle dla kotów :oops:
Jakieś pierdołki czyli np. łopatki do kuwet o których zawsze zapominam żeby kupić.
Wyliczyłam sobie, że psiej karmy powinno starczyć do końca roku :multi:
Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękuje :loveu:
I ogromne podziękowania dla całego zespołu Krakwetu !!!

Posted

Kasiu, bardzo się cieszymy, że masz jakiś zapasik :)
A jakie zapotrzebowanie masz na chwilę obecną? Dokładniej na 17-go? Będzie nam łatwiej się zatowarować :lol: