Jump to content
Dogomania

Psiaki i kociaki z Fundacji Azylu Koci Świat - SZUKAMY DOMKÓW

Recommended Posts

Posted

Przyda się Kociemu Światu dobry rok !!!!!
I wpłaty 1% z Waszych podatków....

Przypomnę też, że i poszczególne darowizny wpłacone w ciągu roku (nie tylko ten 1%) możecie odliczać !!!!!

Koci Świat to wiele zwierząt w potrzebie !!!!!
Psiaki i kociaki !!!!!

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koci-świat napisał(a):

Nieśmiało prosimy o pomoc dla Jasia :oops:

Ja druknełam uloteczke i na xero ja a potem do skrzyneczek i znajomym.Mam nadzieje ze choc kilka osob wpłaci i tym sposobem pomoże Jasiowi i innym sierściuchom;)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bazyliah napisał(a):
Straszna tu cisza... Ma ktoś kontakt z Kasią? Wiadomo, co u niej?

Ja ostatnio nie. Ale tak sobie myślałem, że może po Świętach wpadnę do KŚ. Może masz ochotę też jechać? Np. w sobotę?

Posted

[FONT=Verdana]W styczniu złożyliśmy w Urzędzie Skarbowym w Wołominie PIT z zaznaczeniem przekazania 1% na rzecz tego właśnie azylu, a wczoraj nas wezwali, bo w tymże urzędzie nie mają numeru konta! Przekazuję tę informację i z przykrością przyznaję, że nasz 1% w związku z tym będzie przelany na pomoc dzieciom, a nie kotom. Nie wiem jak to się stało ale urzędniczka stwierdziła, że Fundacja nie powiadomiła Urzędu Skarbowego o numerze swojego konta /czy to możliwe? czy Wołomin nie lubi skrzywdzonych i chorych kociambrów?/. A może w innych US też nie kierują wpłat na Azyl, może rzeczywiście czegoś nie dopilnowano. Nam w każdym razie przykro!:shake:[/FONT]

Posted

[quote name='kajtek'][FONT=Verdana]W styczniu złożyliśmy w Urzędzie Skarbowym w Wołominie PIT z zaznaczeniem przekazania 1% na rzecz tego właśnie azylu, a wczoraj nas wezwali, bo w tymże urzędzie nie mają numeru konta! Przekazuję tę informację i z przykrością przyznaję, że nasz 1% w związku z tym będzie przelany na pomoc dzieciom, a nie kotom. Nie wiem jak to się stało ale urzędniczka stwierdziła, że Fundacja nie powiadomiła Urzędu Skarbowego o numerze swojego konta /czy to możliwe? czy Wołomin nie lubi skrzywdzonych i chorych kociambrów?/. A może w innych US też nie kierują wpłat na Azyl, może rzeczywiście czegoś nie dopilnowano. Nam w każdym razie przykro!:shake:[/FONT]

:crazyeye: Zadzwonię dziś do Kasi, żeby napisała co o w tym chodzi...

Posted

Rzeczywiście, były pewne zawirowania, trudno powiedzieć z czyjej winy. Związane z przeniesieniem w 2007 roku siedziby KŚ.
Wszystko jest już w porządku-mam nawet pierwszy przekaz z US w Łodzi na koncie.
Ministerstwo twierdzi, że informacja o koncie do 1% KŚ jest już wysłana do WSZYSTKICH urzędów w Polsce-może nie wszędzie jeszcze dotarła, ale to kwestia dnia, dwóch.
Więc serdecznie prosimy o wpłaty i przepraszamy za utrudnienia.