Jump to content
Dogomania

Psiaki i kociaki z Fundacji Azylu Koci Świat - SZUKAMY DOMKÓW

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak widać kotków jest bardzo dużo, ale każdy jest tutaj kochany i miziany. Każdy ma swój charakter, co jest brane pod uwagę przez Opiekunów, swoją historię i .... swoje wieczne dylematy - "czysto, czy brudno? Teraz, czy później?"

Posted

Zmysł - dziekuje za zdjecia Nowego, jak zwykle piekny :loveu: widze ze sam biedny siedzi bez zadnej dziewczyny ale zapewne tak mu lepiej - drugie ucho jeszcze nie opadlo :roflt:
jak znajde jego zdjecie z sggw to wstawie przystojniaka

Posted

[quote name='elainfo']a porobiliscie fotki Klarze????jak nasza Klaruchna sie miewa..??sabulka widze szczęsliwa..

I ja widzę u Saby wyraz szczęścia na pyszczusiu !!!!!!
A mam porównanie, bo "przelotem" Saba była u mnie w domu... Nie była taka radosna..... I nie wyglądała na zadbaną... Co tu dużo pisać - nie dopieszczało jej życie zanim trafiła do Kasi !!!!!!

Mam nadzieję na spotkanie z Sabą, bo zamierzam być obecna przy podpisywaniu umowy adopcyjnej. Jakiś czas temu obiecałam doprowadzić do końca wszystkie sprawy, które zaczynałam..... I staram się być konsekwentna...

Dziękuję Wam za śliczne zdjęcia !!!!!
Czy Nowy ma swój wątek ???

Zachęcam Wszystkich z Dogo do zaglądania na wątek i oczywiście do pomocy "Kociemu Światu" - tyle zwierząt w potrzebie !!!!!!!!!!

Oczywiście najpilniejsza jest pomoc finansowa na zakup karmy !!!!!!

Posted

Napisałam już na wątku Zgredka, ale powtórzę i tu: potrzebna jest buda dla Zgredzia. Psina co prawda ma gdzie spać, ale własna osobista prywatna buda to byłoby to! Po takich przejściach zasługuje na odrobinę luksusu.

Posted

[quote name='Bazyliah']Napisałam już na wątku Zgredka, ale powtórzę i tu: potrzebna jest buda dla Zgredzia. Psina co prawda ma gdzie spać, ale własna osobista prywatna buda to byłoby to! Po takich przejściach zasługuje na odrobinę luksusu.
PODNOSZĘ!!! BUda dla Zgredzia- bo to wyjatkowo kochane stworzenie.. po takich przejsciach wciąz w nim tyle radości życia..;-)

Posted

[quote name='elainfo']PODNOSZĘ!!! BUda dla Zgredzia- bo to wyjatkowo kochane stworzenie.. po takich przejsciach wciąz w nim tyle radości życia..;-)
ROZPOCZĘŁO SIĘ GŁOSOWANIE W KRAKVECIE

Posted

[quote name='Bazyliah']Napisałam już na wątku Zgredka, ale powtórzę i tu: potrzebna jest buda dla Zgredzia. Psina co prawda ma gdzie spać, ale własna osobista prywatna buda to byłoby to! Po takich przejściach zasługuje na odrobinę luksusu.

Chwileczkę, latem były zawiezione do Kociego Świata dwie budy, w tym jedna dla Zgredka :lol: Gdzie jest jego buda?? :mad: