Zmysł Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jak widać kotków jest bardzo dużo, ale każdy jest tutaj kochany i miziany. Każdy ma swój charakter, co jest brane pod uwagę przez Opiekunów, swoją historię i .... swoje wieczne dylematy - "czysto, czy brudno? Teraz, czy później?" Quote
Zmysł Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wątek Kociego Świata, w zasadzie dotyczący głosowania w październiku w Krakvecie, ale nie tylko, istnieje na Forum Miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66343&highlight= Quote
nora Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Zmysł - dziekuje za zdjecia Nowego, jak zwykle piekny :loveu: widze ze sam biedny siedzi bez zadnej dziewczyny ale zapewne tak mu lepiej - drugie ucho jeszcze nie opadlo :roflt: jak znajde jego zdjecie z sggw to wstawie przystojniaka Quote
Zmysł Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nora, bazarki wystawię jakoś w tygodniu, troche wpierw muszę się "obrobić" Quote
elainfo Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 a porobiliscie fotki Klarze????jak nasza Klaruchna sie miewa..??sabulka widze szczęsliwa.. Quote
Zmysł Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 elainfo napisał(a):a porobiliscie fotki Klarze????jak nasza Klaruchna sie miewa..??sabulka widze szczęsliwa.. Niestety, nie udało się:shake: Quote
przyjaciel_koni Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='elainfo']a porobiliscie fotki Klarze????jak nasza Klaruchna sie miewa..??sabulka widze szczęsliwa.. I ja widzę u Saby wyraz szczęścia na pyszczusiu !!!!!! A mam porównanie, bo "przelotem" Saba była u mnie w domu... Nie była taka radosna..... I nie wyglądała na zadbaną... Co tu dużo pisać - nie dopieszczało jej życie zanim trafiła do Kasi !!!!!! Mam nadzieję na spotkanie z Sabą, bo zamierzam być obecna przy podpisywaniu umowy adopcyjnej. Jakiś czas temu obiecałam doprowadzić do końca wszystkie sprawy, które zaczynałam..... I staram się być konsekwentna... Dziękuję Wam za śliczne zdjęcia !!!!! Czy Nowy ma swój wątek ??? Zachęcam Wszystkich z Dogo do zaglądania na wątek i oczywiście do pomocy "Kociemu Światu" - tyle zwierząt w potrzebie !!!!!!!!!! Oczywiście najpilniejsza jest pomoc finansowa na zakup karmy !!!!!! Quote
Bazyliah Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Napisałam już na wątku Zgredka, ale powtórzę i tu: potrzebna jest buda dla Zgredzia. Psina co prawda ma gdzie spać, ale własna osobista prywatna buda to byłoby to! Po takich przejściach zasługuje na odrobinę luksusu. Quote
elainfo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Bazyliah']Napisałam już na wątku Zgredka, ale powtórzę i tu: potrzebna jest buda dla Zgredzia. Psina co prawda ma gdzie spać, ale własna osobista prywatna buda to byłoby to! Po takich przejściach zasługuje na odrobinę luksusu. PODNOSZĘ!!! BUda dla Zgredzia- bo to wyjatkowo kochane stworzenie.. po takich przejsciach wciąz w nim tyle radości życia..;-) Quote
Zmysł Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='elainfo']PODNOSZĘ!!! BUda dla Zgredzia- bo to wyjatkowo kochane stworzenie.. po takich przejsciach wciąz w nim tyle radości życia..;-) ROZPOCZĘŁO SIĘ GŁOSOWANIE W KRAKVECIE Quote
paros Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Bazyliah']Napisałam już na wątku Zgredka, ale powtórzę i tu: potrzebna jest buda dla Zgredzia. Psina co prawda ma gdzie spać, ale własna osobista prywatna buda to byłoby to! Po takich przejściach zasługuje na odrobinę luksusu. Chwileczkę, latem były zawiezione do Kociego Świata dwie budy, w tym jedna dla Zgredka :lol: Gdzie jest jego buda?? :mad: Quote
Zmysł Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7932886#post7932886 Quote
Zmysł Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Drugi bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7934316#post7934316 Quote
Recommended Posts