Jump to content
Dogomania

Psiaki i kociaki z Fundacji Azylu Koci Świat - SZUKAMY DOMKÓW

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Jedziemy. Jeśli chodzi o mnie to najbardziej pasowałaby mi 13.00. Czy Ty weźmiesz Paros po drodze? Jak Ci pasuje?

Będę jechała prosto z wołomina bo odemnie prosta droga bez wjazdu do wawy - pewnie będę zabierała Bazyliah.

Posted

Mnie pasuje. Dzięki Anouk za pamięć, jak najbardziej się z Tobą zabiorę :lol:

Zmysł - wezmę w końcu te rzeczy na bazarki. Bardzo Was przepraszam, ale ja ostatnio potwornie zabieganam :roll:

Posted

anouk92 napisał(a):
Rozmumiem że w takim razie wyjazd z domu ok. 14-ej.
Dla mnie ok.

No to super. Ty zabierasz Bazyliah, ja Paros. Czy jedzie ktoś jeszcze? Elainfo?

Posted

Zmysł napisał(a):
No to super. Ty zabierasz Bazyliah, ja Paros. Czy jedzie ktoś jeszcze? Elainfo?

Ela chyba nie - ale może pojedzie jeszcze Asia - nie z dogo ale wielka dogomaniaczka

Posted

koci-świat napisał(a):
Dzisiaj przyjechała buda!! Bez dna, ale sobie poradzimy ;)
Z beaglowego forum wpłynęło 42 zł.

Dzięki wielkie :loveu:

Beagle są OK. To na pewno nie ostatnia wpłata. A czy są wpłaty od Taks, Aga i Eto i Beam6?

Posted

Czy sa moze jaszcze jakies wolne miejsca na wyprawe do Kasi i jej zwierzynca? W zeszlym tygodniu jechalam z Ciechanowa i chcialam wpasc ale czasu nie starczylo... moze teraz sie uda :roll:

Posted

nie moge wziasc samochodu bo potrzebny rodzinie...
nic trudno moze innym razem.

u mnie sa 3 koce dla kociego swiata - jakby sie ktos potem wybieral to w tygodniu moge gdzies podrucic w warszawie.

druga sprawa to uzbieralo sie pare fajnych rzeczy do wstawienia na bazarek tylko nie mam teraz na stale neta wiec sama nie dopilnuje..
moze ktos sie podejmie prowadzenia bazarku? :razz:

Posted

nora napisał(a):
nie moge wziasc samochodu bo potrzebny rodzinie...
nic trudno moze innym razem.

u mnie sa 3 koce dla kociego swiata - jakby sie ktos potem wybieral to w tygodniu moge gdzies podrucic w warszawie.

druga sprawa to uzbieralo sie pare fajnych rzeczy do wstawienia na bazarek tylko nie mam teraz na stale neta wiec sama nie dopilnuje..
moze ktos sie podejmie prowadzenia bazarku? :razz:

A skąd można odebrać te rzeczy?

Posted

Wróciliśmy. Anouk92, Bazyliah i ja. Osobiście jestem pod wrażeniem. Ponad 200 kotów, ok.30 psów, kózki. A wszystkie zadbane, w dobrych warunkach, miziane, przytulane. Ale to miejsce ma wiele potrzeb, i tych bieżących i tych "długodystansowych", związanych z remontami pomieszczeń i innymi usprawnieniami. Jutro wstawię zdjęcia, bo dzisiaj już nie dam rady.

Posted

Serdeczne podziękowania od Kasi z Kociego Świata dla darczyńców.
Podziękowania dla Evy, która dała kontakt, dzięki któremu dostarczyliśmy masę koców, materaców, kołder.
Podziękowania dla Nory za koce i rzeczy na bazarek na rzecz Kociego Świata(Nora- Nowy czuje się wspaniale, jest bardzo charakterny i nie daje sobie w kaszę dmuchać).
Podziękowania dla Aleksandry59 z forum miau za jedzonko i kołderki.

:loveu::loveu::loveu: