Zmysł Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 anouk92 napisał(a):To jedziemy w sobotę? Jedziemy. Jeśli chodzi o mnie to najbardziej pasowałaby mi 13.00. Czy Ty weźmiesz Paros po drodze? Jak Ci pasuje? Quote
anouk92 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Zmysł napisał(a):Jedziemy. Jeśli chodzi o mnie to najbardziej pasowałaby mi 13.00. Czy Ty weźmiesz Paros po drodze? Jak Ci pasuje? Będę jechała prosto z wołomina bo odemnie prosta droga bez wjazdu do wawy - pewnie będę zabierała Bazyliah. Quote
Zmysł Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dobrze, ja zabiorę Paros. A godzina pasuje? Quote
Bazyliah Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mnie pasuje. Dzięki Anouk za pamięć, jak najbardziej się z Tobą zabiorę :lol: Zmysł - wezmę w końcu te rzeczy na bazarki. Bardzo Was przepraszam, ale ja ostatnio potwornie zabieganam :roll: Quote
Zmysł Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nastąpiła u mnie drobna zmiana planów. Mogę być w Nasielsku dopiero ok.15.00. Quote
anouk92 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Rozmumiem że w takim razie wyjazd z domu ok. 14-ej. Dla mnie ok. Quote
Zmysł Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 anouk92 napisał(a):Rozmumiem że w takim razie wyjazd z domu ok. 14-ej. Dla mnie ok. No to super. Ty zabierasz Bazyliah, ja Paros. Czy jedzie ktoś jeszcze? Elainfo? Quote
anouk92 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Zmysł napisał(a):No to super. Ty zabierasz Bazyliah, ja Paros. Czy jedzie ktoś jeszcze? Elainfo? Ela chyba nie - ale może pojedzie jeszcze Asia - nie z dogo ale wielka dogomaniaczka Quote
Zmysł Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Powinna wpłynąć jeszcze kwota ok40 zł z bazarku z niezawodnego forum Beagle. Quote
anouk92 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Czy ktoś może zabrać ze sobą aparat - mój coś ostatnio się nie słucha a chciałabym porobić psiakom ładne fotki do ogłoszeń. Quote
koci-świat Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dzisiaj przyjechała buda!! Bez dna, ale sobie poradzimy ;) Z beaglowego forum wpłynęło 42 zł. Dzięki wielkie :loveu: Quote
Zmysł Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 koci-świat napisał(a):Dzisiaj przyjechała buda!! Bez dna, ale sobie poradzimy ;) Z beaglowego forum wpłynęło 42 zł. Dzięki wielkie :loveu: Beagle są OK. To na pewno nie ostatnia wpłata. A czy są wpłaty od Taks, Aga i Eto i Beam6? Quote
nora Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Czy sa moze jaszcze jakies wolne miejsca na wyprawe do Kasi i jej zwierzynca? W zeszlym tygodniu jechalam z Ciechanowa i chcialam wpasc ale czasu nie starczylo... moze teraz sie uda :roll: Quote
nora Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 nie moge wziasc samochodu bo potrzebny rodzinie... nic trudno moze innym razem. u mnie sa 3 koce dla kociego swiata - jakby sie ktos potem wybieral to w tygodniu moge gdzies podrucic w warszawie. druga sprawa to uzbieralo sie pare fajnych rzeczy do wstawienia na bazarek tylko nie mam teraz na stale neta wiec sama nie dopilnuje.. moze ktos sie podejmie prowadzenia bazarku? :razz: Quote
Zmysł Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 nora napisał(a):nie moge wziasc samochodu bo potrzebny rodzinie... nic trudno moze innym razem. u mnie sa 3 koce dla kociego swiata - jakby sie ktos potem wybieral to w tygodniu moge gdzies podrucic w warszawie. druga sprawa to uzbieralo sie pare fajnych rzeczy do wstawienia na bazarek tylko nie mam teraz na stale neta wiec sama nie dopilnuje.. moze ktos sie podejmie prowadzenia bazarku? :razz: A skąd można odebrać te rzeczy? Quote
nora Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 plac unii lubelskiej - okolice metra politechnika Quote
Zmysł Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wróciliśmy. Anouk92, Bazyliah i ja. Osobiście jestem pod wrażeniem. Ponad 200 kotów, ok.30 psów, kózki. A wszystkie zadbane, w dobrych warunkach, miziane, przytulane. Ale to miejsce ma wiele potrzeb, i tych bieżących i tych "długodystansowych", związanych z remontami pomieszczeń i innymi usprawnieniami. Jutro wstawię zdjęcia, bo dzisiaj już nie dam rady. Quote
Zmysł Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Serdeczne podziękowania od Kasi z Kociego Świata dla darczyńców. Podziękowania dla Evy, która dała kontakt, dzięki któremu dostarczyliśmy masę koców, materaców, kołder. Podziękowania dla Nory za koce i rzeczy na bazarek na rzecz Kociego Świata(Nora- Nowy czuje się wspaniale, jest bardzo charakterny i nie daje sobie w kaszę dmuchać). Podziękowania dla Aleksandry59 z forum miau za jedzonko i kołderki. :loveu::loveu::loveu: Quote
Zmysł Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Zaczniemy od uwiecznienia ważnej uroczystości. Duszek miał urodziny, więc otrzymał od Kasi piękną kość. Quote
Zmysł Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wiadomo, że takim prezentem najlepiej cieszyć się w samotności. Quote
Recommended Posts