Zmysł Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A ja zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9884411#post9884411 Quote
Zmysł Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kasiaprodex napisał(a):Zmysł czy mozesz w pierwszym poście powstawiac linki do psikow które są u Kasi? Zrobione. Pewnie kogoś pominąłem, więc proszę o sygnał. Quote
koci-świat Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Zmysł; Z tego, co pamiętam są jeszcze [B napisał(a):Dziadek, Saba, Duszek, Oliwka, Tarchomiś, Nowy i Marian. Ale chyba nie mają wątków. Marian drugi tydzień w nowym domku :eviltong: Quote
koci-świat Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dziadek miał wątek, ale nie potrafię go znaleźć, a wątek Jasia mówi, że nie mam uprawnień coby go oglądać:angryy: Quote
Zmysł Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 koci-świat napisał(a):Marian drugi tydzień w nowym domku :eviltong: No to szczęściarz Quote
Zmysł Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No i byłem. Podziękowania dla Fony, która przekazała karmę oraz specjalne witaminki dla Zgredzia:loveu: Quote
koci-świat Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Tycjan w teorii jest do adopcji, jeśli do super domku i w dodatku forumowego. Jest bardzo pro-ludzki, gadający, wręcz upierdliwy :roll: Ma jedno ale...to kot który kilka lat żył jako wolno żyjący na działkach. Trafił do mnie, bo koledzy wydłubali mu oczko w jakiejś walce o kotkę. Musi trafić do domku niewychodzącego, albo z super zabezpieczonym ogrodem-inaczej po prostu zwieje. Quote
Zmysł Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 koci-świat napisał(a):Tycjan w teorii jest do adopcji, jeśli do super domku i w dodatku forumowego. Jest bardzo pro-ludzki, gadający, wręcz upierdliwy :roll: Ma jedno ale...to kot który kilka lat żył jako wolno żyjący na działkach. Trafił do mnie, bo koledzy wydłubali mu oczko w jakiejś walce o kotkę. Musi trafić do domku niewychodzącego, albo z super zabezpieczonym ogrodem-inaczej po prostu zwieje. Malagos, i co Ty na to? Quote
Recommended Posts