Bazyliah Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A teraz pytanie za 100 punktów. Do kogo Dogo się zwraca o transport wielkogabarytowych rzeczy do Kociego Świata? :razz: Aby nie frustrować odpowiem: do ciotki Bazyliah, która znając temat urabia TŻta, aby przewiózł. :cool3: Do KŚ mamy dobry dojazd, wieczorkiem na szybko możemy wyskoczyć. Buda baaaaardzo potrzebna w KŚ!!! Też się wybieram do Kociego Świata, ale jeszcze nie wiem kiedy - ostatnio gonię czas, a ten mi wciąż ucieka i szans wcale nie daje :shake: Quote
Margo05 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Bazyliah :diabloti: Własnie pytałam kto się wybiera i kiedy, Zmysł się wybiera za 3-3 tygodnie. Ja za dwa pracuję, ale za trzy mogę. Quote
Zmysł Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No to wstępnie możemy się umawiać. Margo, Baffi, Bazyliah, jeszcze najprawdopodobniej Anouk i Paros, może Elainfo i Nora. Kto jeszcze chętny? Quote
baffi2 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Bazyliah']A teraz pytanie za 100 punktów. Do kogo Dogo się zwraca o transport wielkogabarytowych rzeczy do Kociego Świata? :razz: Aby nie frustrować odpowiem: do ciotki Bazyliah, która znając temat urabia TŻta, aby przewiózł. :cool3: Do KŚ mamy dobry dojazd, wieczorkiem na szybko możemy wyskoczyć. Buda baaaaardzo potrzebna w KŚ!!! Też się wybieram do Kociego Świata, ale jeszcze nie wiem kiedy - ostatnio gonię czas, a ten mi wciąż ucieka i szans wcale nie daje :shake: Dam znać jak buda już będzie w Wawie, ale prawdopodobnie to długo potrwa... Bo nie często tam jeździmy. [SIZE=2]A psie miski (używane) też sie przydadzą?;) Quote
baffi2 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Zmysł napisał(a):No to wstępnie możemy się umawiać. Margo, Baffi, Bazyliah, jeszcze najprawdopodobniej Anouk i Paros, może Elainfo i Nora. Kto jeszcze chętny? Jeździcie na 2 samochody, czy połowa osób siedzi w bagażniku??:evil_lol::cool3: Quote
nora Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ja oczywiscie sie pisze na wyjazd + prawdopodobnie jeszcze jedna osoba - mysli o adopcji kota :cool3: rezerwuje miejsce na dachu, chyba ze bedzie padac... Quote
Zmysł Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Mamy dwa samochody, więc damy radę. Rezerwujcie więc już czas na 17 listopada, myślę, że ok.12-13 można wyruszyć. A może tego dnia jeszcze ktoś odwiedzi Koci Świat:multi:.... ale na razie nie uprzedzajmy faktów. Quote
Margo05 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja na masce poproszę :) Pod warunkiem, że wycieraczki są mocne :evil_lol: A gdzie będzie planowane miejsce zbiórki? :) Może mój "kanarek" będzie już gotowy... Quote
Zmysł Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Margo05 napisał(a):Ja na masce poproszę :) Pod warunkiem, że wycieraczki są mocne :evil_lol: A gdzie będzie planowane miejsce zbiórki? :) Do dogadania. Część osób pewnie pojedzie z Anouk(chociaż jeszcze nie wiem, czy ona pojedzie:cool3:), a część ze mną. Część osób zbierze się w Warszawie, a częśc w Zielonce. Quote
Margo05 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 To całkiem niezła grupka się szykuje :) Mam nadzieję, że Kasia i jej podopieczni przeżyją taką inwazję :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Podopieczni będą wniebowzięci - tyyyyle rąk do głaskania. Ja tylko nie wiem, jak Kasia przeżyje ;) Quote
baffi2 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Bazyliah napisał(a):Podopieczni będą wniebowzięci - tyyyyle rąk do głaskania. Ja tylko nie wiem, jak Kasia przeżyje ;) Miejmy nadzieję że nie dostanie zawału...;) A w Wawie na jakiej dzielnicy planowana zbiórka?? I na ile godzin tam jedziemy?:cool3: Quote
Zmysł Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 baffi2 napisał(a):Miejmy nadzieję że nie dostanie zawału...;) A w Wawie na jakiej dzielnicy planowana zbiórka?? I na ile godzin tam jedziemy?:cool3: Może gdzieś w centrum? Dobrze sobie zaplanować ok. 4 godzin minimum- łącznie z jazdą w dwie strony. Quote
baffi2 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Zmysł napisał(a):Może gdzieś w centrum? Dobrze sobie zaplanować ok. 4 godzin minimum- łącznie z jazdą w dwie strony. 4 razem z jazdą to trochę mało... A z jakich dzielnic reszta ''grupy'' ?? Najlepiej byłoby się spotkać tak żeby wszystkim było blisko... Ja z Mokotowa jestem, Do śródmieścia mogę dojechać;) Quote
anouk92 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Eee a nie chcecie jechać w ten weekend? Mnie 17 Listopada nie ma i nie pojadę - chyba że odwołają mój wyjazd służbowy.:shake: Quote
anna0211 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Azyl Koci Świat prosi o głosy i wsparcie. Quote
baffi2 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 anouk92 napisał(a):Eee a nie chcecie jechać w ten weekend? Mnie 17 Listopada nie ma i nie pojadę - chyba że odwołają mój wyjazd służbowy.:shake: Ja bym chętnie pojechała także w ten weekend jeśli chodzi Ci o ten za tydzień...:cool3: Quote
Zmysł Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 anouk92 napisał(a):Eee a nie chcecie jechać w ten weekend? Mnie 17 Listopada nie ma i nie pojadę - chyba że odwołają mój wyjazd służbowy.:shake: no to pojechaliśmy:shake: Quote
elainfo Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Zmysł napisał(a):No to wstępnie możemy się umawiać. Margo, Baffi, Bazyliah, jeszcze najprawdopodobniej Anouk i Paros, może Elainfo i Nora. Kto jeszcze chętny? z chęcia tylko narazie po ostatnich łapankach psa w wołominie.. musze troche zając sie domem.. jakis pech nas ostatnio dopadł.. jak nie urok to sraczka.. Ale słuchajcie kiedy wy planujecie ten wyjażd do Kaski?? jakoś niemoge sie doczytać.. 17 listopada.. ???? a tak przy okazji pilnie pilnie szukam albo DT albo DS dla 6 m-cznego kocurka- wymaga socjalizacji z człowiekiem.. ( nie żebym jakąś konkurencję Kaśce robiła.. ale ja juz nie mam co z nim zrobic..) Quote
Zmysł Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 elainfo napisał(a):z chęcia tylko narazie po ostatnich łapankach psa w wołominie.. musze troche zając sie domem.. jakis pech nas ostatnio dopadł.. jak nie urok to sraczka.. Ale słuchajcie kiedy wy planujecie ten wyjażd do Kaski?? jakoś niemoge sie doczytać.. 17 listopada.. ???? a tak przy okazji pilnie pilnie szukam albo DT albo DS dla 6 m-cznego kocurka- wymaga socjalizacji z człowiekiem.. ( nie żebym jakąś konkurencję Kaśce robiła.. ale ja juz nie mam co z nim zrobic..) Miało być 17 listopada, więc za 3 tygodnie. Kupa czasu, aby ugłaskać rodzinę. Ale 17 listopada nie może Anouk i nie wiem, co robić:placz: Quote
Zmysł Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 anouk92 napisał(a):A w tą sobotę nie chcecie jechać? Ja nie mogę. U mnie wchodzi w grę 10 lub 17, ale nie wiem, jak Margo, bo to ona była pomysłodawczynią Quote
anouk92 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Na wątku Maji DIF zaoferowała podwójną budę do oddania - myślę że w Kocim Świcie bardziej się przyda. Mam nadzieję że nie będzie miała nic przeciwko. Quote
baffi2 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 anouk92 napisał(a):Na wątku Maji DIF zaoferowała podwójną budę do oddania - myślę że w Kocim Świcie bardziej się przyda. Mam nadzieję że nie będzie miała nic przeciwko. super;) więc już dwie duże budy będą. A ile jest psów które jeszcze nie mają bud?? Quote
Bazyliah Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja mogę 17-18 lub 24-25. Na razie na 100% nie wiem, ale być może będziemy jechać naszym autkiem - trzy osoby możemy zabrać. Quote
Recommended Posts