Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Zdjęcia mam, postaram się zmobilizować...chora jestem i w dodatku nas w nocy zasypało...a już wiosnę ptaszki ćwierkały :placz:

Czarodziejko, spokojnie, najpierw musisz wydobrzeć;)
u nas w Lublinie też zima tej wiosny, na potęgę:cool1:

Posted

luka1 napisał(a):

Pies sobie siedzi spokojnie ale to nie znaczy że nie potrzebuje domu.:cool3:

wiemy tu wszyscy, że go potrzebuje...nie zapominamy o tym, ale teraz jest taki zastój w adopcjach, że nawet DT to prawdziwy cud:roll:

Posted

Kuba ma sie coraz lepiej. A czy ja moge dostac jakies info o Lucky? Pamietam chyba jego zdjecie sprzed kilku miesiecy. Moja sunia tez Lucky :diabloti: Poprosze o info o nim, jesli mam na mysli tego samego, ON-ka.

Posted

faktycznie tytuł można zmienić:Cool!: napiszę do Kasi;)

Cantadorra napisał(a):
Kuba ma sie coraz lepiej. A czy ja moge dostac jakies info o Lucky? Pamietam chyba jego zdjecie sprzed kilku miesiecy. Moja sunia tez Lucky :diabloti: Poprosze o info o nim, jesli mam na mysli tego samego, ON-ka.

Jeśli masz na myśli tego przerażonego, wynoszonego na rękach z boksu Luckego to właśnie dzieli boks z naszym Kubusiem:loveu: i tak sobie te dwie bidy razem pomieszkują i odzyskują równowagę:multi: Czekamy na zdjęcia Czarodziejki, może się jakieś wspólne też trafi;)

BARDZO GORĄCO DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM DARCZYŃCOM:loveu::Rose::Rose:

Posted

Obiecane zdjęcia Kuby na spacerku :) W trawie leży, bo się strrrrasznie schodził ;)

Widać, jakie ma łapiny zesztywniałe...

Tu troszkę naburmuszony, bo Rex był bardzo zazdrosny o te przytulanki - wciąż płakał i szczekał na Kubę.

Posted

Jak dobrze widzieć Kubę, w słoneczny dzień, na spacerku po prawie bezkresnej wiosennej zieleni:multi::multi::multi: a jeszcze niedawno zrezygnowany "gnił" w budzie.
Faktycznie, nawet "naburmuszony" Kubuś wygląda uroczo - wielki misiek i mała, wesoła dziewczynka:loveu:

Posted

[quote name='Ziutka']Doszły właśnie wpłaty dla Kubusia od :

Natasza79 20,-
Indyr 40,-

BARDZO DZIĘKUJEMY :multi: :loveu:

OBECNIE NA KONCIE kUBY JEST 330,-

Posted

Zdjęcia ze spacerku cudne:loveu::loveu: Piękny nasz Kubuś a tereny...Czarodziejko nie masz przypadkiem jeszcze jednego miejsca na DT:lol: tylko niekoniecznie w budzie:eviltong:

Posted

[quote name='Ziutka']Doszła właśnie wpłata dla Kubusia od :

Halina B. 20,-

Bardzo dziękujemy :multi:

Dzięki Babciu!:loveu::loveu::loveu:

Posted

anett napisał(a):
GORĄCO DZIĘKUJĘ wszystkim darczyńcom:loveu::loveu::loveu::loveu: Bico serdeczne pozdrowienia dla Babci:loveu::loveu:

ja też dziękuję wszystkim, którzy tu Kubę wspierają:multi::multi:, a babci przekażę;)

Posted

bico napisał(a):
Dzięki Babciu!:loveu::loveu::loveu:

GORĄCO DZIĘKUJĘ wszystkim darczyńcom:loveu::loveu::loveu::loveu: Bico serdeczne pozdrowienia dla Babci:loveu::loveu:

Posted

[quote name='luka1']i jeszcze od Hani - 20,-

i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI:loveu: w imieniu Kubusia:loveu:

Czarodziejko daj znać jak tam nasz misiek się sprawuje:lol: i może jakieś zdjęcia, takie bardziej zbliżenia do ogłoszeń - warto byłoby już zrobić kilka ogłoszeń Kubusiowych:lol: