Ziutka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Doszła wpłata od : anett 50,- Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Czarodziejka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Zdjęcia mam, postaram się zmobilizować...chora jestem i w dodatku nas w nocy zasypało...a już wiosnę ptaszki ćwierkały :placz: Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Czarodziejka napisał(a):Zdjęcia mam, postaram się zmobilizować...chora jestem i w dodatku nas w nocy zasypało...a już wiosnę ptaszki ćwierkały :placz: Czarodziejko, spokojnie, najpierw musisz wydobrzeć;) u nas w Lublinie też zima tej wiosny, na potęgę:cool1: Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 luka1 napisał(a): Pies sobie siedzi spokojnie ale to nie znaczy że nie potrzebuje domu.:cool3: wiemy tu wszyscy, że go potrzebuje...nie zapominamy o tym, ale teraz jest taki zastój w adopcjach, że nawet DT to prawdziwy cud:roll: Quote
Onaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 czy tytuł watku jest aktualny? bo teraz to raczej chyba ds jest potrzebny ! Quote
Cantadorra Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Kuba ma sie coraz lepiej. A czy ja moge dostac jakies info o Lucky? Pamietam chyba jego zdjecie sprzed kilku miesiecy. Moja sunia tez Lucky :diabloti: Poprosze o info o nim, jesli mam na mysli tego samego, ON-ka. Quote
Ziutka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Doszła wpłata dla Kubusia od : Barbara N. 20,- Bardzo dziękujemy :multi: Quote
anett Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 faktycznie tytuł można zmienić:Cool!: napiszę do Kasi;) Cantadorra napisał(a):Kuba ma sie coraz lepiej. A czy ja moge dostac jakies info o Lucky? Pamietam chyba jego zdjecie sprzed kilku miesiecy. Moja sunia tez Lucky :diabloti: Poprosze o info o nim, jesli mam na mysli tego samego, ON-ka. Jeśli masz na myśli tego przerażonego, wynoszonego na rękach z boksu Luckego to właśnie dzieli boks z naszym Kubusiem:loveu: i tak sobie te dwie bidy razem pomieszkują i odzyskują równowagę:multi: Czekamy na zdjęcia Czarodziejki, może się jakieś wspólne też trafi;) BARDZO GORĄCO DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM DARCZYŃCOM:loveu::Rose::Rose: Quote
Czarodziejka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Obiecane zdjęcia Kuby na spacerku :) W trawie leży, bo się strrrrasznie schodził ;) Widać, jakie ma łapiny zesztywniałe... Tu troszkę naburmuszony, bo Rex był bardzo zazdrosny o te przytulanki - wciąż płakał i szczekał na Kubę. Quote
Lu_Gosiak Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 noo tereny na spacerki boskieee:cool3::cool3::cool3: a Kubuś jest śliczny - nawet naburmuszony:evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Jak dobrze widzieć Kubę, w słoneczny dzień, na spacerku po prawie bezkresnej wiosennej zieleni:multi::multi::multi: a jeszcze niedawno zrezygnowany "gnił" w budzie. Faktycznie, nawet "naburmuszony" Kubuś wygląda uroczo - wielki misiek i mała, wesoła dziewczynka:loveu: Quote
Ziutka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Doszły właśnie wpłaty dla Kubusia od : Natasza79 20,- Indyr 40,- BARDZO DZIĘKUJEMY :multi: :loveu: Quote
Koperek Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 O matko! Psa nie poznałam... Obserwowałam wątek, wchodzę, bo tytuł obiecujący i oczom nie wierzę! Czarodziejka dziękuję! Quote
luka1 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Ziutka']Doszły właśnie wpłaty dla Kubusia od : Natasza79 20,- Indyr 40,- BARDZO DZIĘKUJEMY :multi: :loveu: OBECNIE NA KONCIE kUBY JEST 330,- Quote
Ziutka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Doszła właśnie wpłata dla Kubusia od : Halina B. 20,- Bardzo dziękujemy :multi: Quote
anett Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Zdjęcia ze spacerku cudne:loveu::loveu: Piękny nasz Kubuś a tereny...Czarodziejko nie masz przypadkiem jeszcze jednego miejsca na DT:lol: tylko niekoniecznie w budzie:eviltong: Quote
bico Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Ziutka']Doszła właśnie wpłata dla Kubusia od : Halina B. 20,- Bardzo dziękujemy :multi: Dzięki Babciu!:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 anett napisał(a):GORĄCO DZIĘKUJĘ wszystkim darczyńcom:loveu::loveu::loveu::loveu: Bico serdeczne pozdrowienia dla Babci:loveu::loveu: ja też dziękuję wszystkim, którzy tu Kubę wspierają:multi::multi:, a babci przekażę;) Quote
anett Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 bico napisał(a):Dzięki Babciu!:loveu::loveu::loveu: GORĄCO DZIĘKUJĘ wszystkim darczyńcom:loveu::loveu::loveu::loveu: Bico serdeczne pozdrowienia dla Babci:loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Doszła wpłata od : mysza201 - 100,- Dziękujemy bardzo :loveu: Quote
luka1 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Ziutka']Doszła wpłata od : mysza201 - 100,- Dziękujemy bardzo :loveu: i jeszcze od Hani - 20,- Quote
anett Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='luka1']i jeszcze od Hani - 20,- i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI:loveu: w imieniu Kubusia:loveu: Czarodziejko daj znać jak tam nasz misiek się sprawuje:lol: i może jakieś zdjęcia, takie bardziej zbliżenia do ogłoszeń - warto byłoby już zrobić kilka ogłoszeń Kubusiowych:lol: Quote
Recommended Posts