anett Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Amik się przypomina...;) Mam nadzieję, że już nie trzeba go wyciągać na siłę z budy:roll: i Amiczek korzysta ze słoneczka i spacerków:loveu: Quote
Ziutka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Doszła wpłata od Pani Moniki T. - 50zł Bardzo dziękujemy :multi: Quote
Beata19 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Ziutka']Doszła wpłata od Pani Moniki T. - 50zł Bardzo dziękujemy :multi: no tak, wlasnie mialam pisac...to pieniazki z bazarku kolczykowego;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 właśnie jak tam postepy Amika Czarodziejko??? Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 widzę, że prócz nocnych pogaduszek:evil_lol:, to żywot Kubusia jest spokojny i sielski:loveu: Quote
Czarodziejka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Kubuś pędzi leniwy żywot za dnia, ożywia się natomiast w nocy. Po kolacji, przy której Lucky nie ma prawa nawet spojrzeć na jego gar, Kuba rozpoczyna ujadanie na Foczkę, która stara i głucha ciamcia swoją dolę po drugiej stronie kojca. Czasem i na Rexa szczeknie, ale wtedy rozpoczyna się dialog...Nocny :mad: A poza tym jest kochany, Julka siedzi w kojcu i bawi się z psiakami w doktora, czesze...Miło i spokojnie... Quote
Olena84 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Jakto w doktora:crazyeye:? Chirurg plastyk:cool3:? Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Olena84 napisał(a):Jakto w doktora:crazyeye:? Chirurg plastyk:cool3:? eee, no jak córcia Czarodziejki czesze Kubę, to może, to taki nie do końca doktor, tylko np...stylista-wizażysta:cool3::multi:;) Quote
anett Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Czarodziejka napisał(a):Kubuś pędzi leniwy żywot za dnia, ożywia się natomiast w nocy... Mój pies:evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Czarodziejka napisał(a):Kubuś pędzi leniwy żywot za dnia, ożywia się natomiast w nocy. zupełnie jak dogociotki:evil_lol::eviltong:;) oj no wiem, wiem, pracują jednak w ciągu dnia:loveu: kochane ciotki:loveu: Quote
Czarodziejka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Moje dziecko czasem ma chęć zabawić się w szkołę i robi psiakom kanapki...do szkoły. Właśnie wczoraj podczas zabawy, Lucky pożarł swoją dolę i spojrzał (niechcący of course 8)) na kanapkę, która nie doleciała jak należy - czyli przed sam nos Kuby. Kiedy zapragnął zobaczyć, czy aby szanowny sąsiad nie zapomniał, że należy coś przekąsić, Kuba zerwał się, wypadł z budy i wytarmosił Luckiego. Ten płakał strasznie :placz: Myślałam, że jakaś straszna tragedia, a tu Kuba - zupełnie bez zębów szarpie długachne futro Luckiego. Oczywiście krzywdy żadnej nie było, a KUba potem wypluwał dłuższą chwilę kudły sąsiada. Po jakimś czasie zobaczyłam Luckiego w budzie Kuby, przytulonego do niego i jedzącego jego kanapkę :crazyeye: Kuba mu ucho czule wąchał... W nocy pruje mordę coraz odważniej i donioślej. Sam jeden na posterunku :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 luka1 napisał(a):wysłałam kolejny przelew jaki jest stan finansów Amika?? ma jeszcze jakiś zapasik??:roll::roll: Quote
bico Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Czarodziejka napisał(a):Moje dziecko czasem ma chęć zabawić się w szkołę i robi psiakom kanapki...do szkoły. Właśnie wczoraj podczas zabawy, Lucky pożarł swoją dolę i spojrzał (niechcący of course 8)) na kanapkę, która nie doleciała jak należy - czyli przed sam nos Kuby. Kiedy zapragnął zobaczyć, czy aby szanowny sąsiad nie zapomniał, że należy coś przekąsić, Kuba zerwał się, wypadł z budy i wytarmosił Luckiego. Ten płakał strasznie :placz: Myślałam, że jakaś straszna tragedia, a tu Kuba - zupełnie bez zębów szarpie długachne futro Luckiego. Oczywiście krzywdy żadnej nie było, a KUba potem wypluwał dłuższą chwilę kudły sąsiada. Po jakimś czasie zobaczyłam Luckiego w budzie Kuby, przytulonego do niego i jedzącego jego kanapkę :crazyeye: Kuba mu ucho czule wąchał... W nocy pruje mordę coraz odważniej i donioślej. Sam jeden na posterunku :loveu: kto się czubi, ten się lubi:evil_lol: w tym wypadku, dobrze, że Kuba ma braki w uzębieniu:evil_lol:;) dobrze, że się chłopaki czule potem pojednali:multi::loveu: ale to wypluwanie kudłów:diabloti: Quote
bico Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 luka1 napisał(a):na koncie Kuby jest 200,- ale to zostało po wysłaniu tego ostatniego przelewu? te 200 zł, to już zapas na następny miesiąc? Quote
luka1 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 bico napisał(a):ale to zostało po wysłaniu tego ostatniego przelewu? te 200 zł, to już zapas na następny miesiąc? tak, tyle jest na koncie do wykorzystania - przesłania Quote
Isadora7 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Mateńko wreszcie odnalazłam, wieczorem sie za niego wezmę. Tak to jest jak sie poczte za szybko wykasuje. Quote
Ziutka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Doszła właśnie wpłata od anett - 50,- :multi: Quote
Ziutka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Doszła wpłata od Aleksandry B. z Bydgoszczy - 40,- :multi: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cudownie, że każdy pilnuje swego zobowiązania i nikt o Kubie nie zapomina:multi: Quote
luka1 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 szkoda że żadnych fotek :-( szkoda że żadnych deklaracji ze strony nowego domu Quote
Recommended Posts