Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
szkoda że żadnych fotek :-(
szkoda że żadnych deklaracji ze strony nowego domu

nowe fotki fajne by były:cool3: ale faktycznie, nowy domek, byłby jeszcze lepszy:roll:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM DARCZYŃCOM:Rose::Rose::Rose:

Czarodziejko
jak postępy Kubusia? czy chętniej wychodzi na spacerki, czy nadal trzeba go wyciągać z budy? jak sprawność tylnych łap?
I bardzo prosimy o zdjęcia bo przydałoby się zrobić kilka ogłoszeń;)

• 2 weeks later...
Posted

mysza201 dziekuję za wpłatę 100,-

A tak sobie siedze, noc juz straszna ale ciągle myslę jak tam Kuba sobie mieszka u Czarodziejki.
Na watku cichutko, opadł sobie gdzies w zapomnienie.
Czy Kuba ma jakies ogłoszenia wznawiane?
No i może jakies nowe fotki by sie przydało ogladnąć.

Posted

luka1 napisał(a):
ciągle myslę jak tam Kuba sobie mieszka u Czarodziejki.
Na watku cichutko, opadł sobie gdzies w zapomnienie.

nie opadł w zapomnienie, bo na wątku są stale osoby o Kubie pamiętające i osoby, które zadeklarowały pomoc finansową i się z tych deklaracji wywiązują:multi:
wolę, żeby Kuba spokojnie siedział u Czarodziejki niż gnił w schroniskowej budzie;)

Posted

Agamika ma sklerozę ale nauczyłam sie specjalnie dla Kuby robić zlecenie stałe :diabloti:

ogłoszenia nie były odnawiane, bo chyba było ustalone, ze wpierw Kubuś powinien sie trochę oswoić z nowym miejscem ? Czy mylę wątki ? :oops:

w każdym razie jak dostane tekst , namiary, foty to pomogę z ogłaszaniem

Posted

Nie ma mnie na dogo; więc wielkie dzięki wszystkim którzy pamiętają o Kubie:loveu::loveu:
Rozmawiałam z Czarodziejką, u Kubusia wszystko w porządku; Kuba polubił spacerki ale we własnym tempie i na niewielkie odległości - szybko się męczy; przydałaby się mu kuracja odchudzająca:razz: ale michy pilnuje najbardziej - zresztą kto by odpuścił gotowanego kurczaka z warzywami:evil_lol:
Kojec dzieli z Luckym, z którym się bardzo zżyli i wymieniają budami albo pomieszkują razem:lol::lol:

Czarodziejko zdjęcia do ogłoszeń plisssssss

Agamika wielkie dzięki za pomoc w ogłaszaniu:loveu:

Posted

[quote name='Dogo07']Jakbym się chciała dorzucić na piesia to jak.

dane do przelewu:

Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO
Ul. Kochanowskiego 37/12
96-500 Sochaczew
[FONT=&quot]konto : 75 1140 2004 0000 3102 5949 3364[/FONT]
[FONT=&quot]z dopiskiem [SIZE=3]dla Amika

dzieki:loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

luka1 napisał(a):
Ziutka, a może odwiedzimy Kubusia? to przecież nie jest daleko, a smakołyków bysmy mu zawiozły i ciekawa jestem czy jeszcze mnie pamięta.

Poważnie piszesz ? :cool3: Jak tak to ja jestem jak najbardziej ZA :lol: a Amiczek napewno Cię pozna :loveu:

Posted

luka1 napisał(a):
Ziutka, a może odwiedzimy Kubusia? to przecież nie jest daleko, a smakołyków bysmy mu zawiozły i ciekawa jestem czy jeszcze mnie pamięta.

:crazyeye:kurcze, ale fajny pomysł!:multi:
Luka, Amik na pewno pamięta Cię doskonale:lol:
Smakołyki?:evil_lol: Myślę, że Amik jest jak najbardziej za:multi::loveu::multi: