Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Doszła kolejna wpłata od Małgorzaty Kowalczyk z Lublina - 30 zł :multi:

Aktualizacja która jest w drugim poście ;)

aktualnie rachunki wyglądają następująco:

WPŁATY
anetta 10,-
Bico 50,-
Izabela 50,-
Natasza79 30,-
mysza201 300,-
Barbara z Siemianowic ŚL. 50,-
anett 50,-
Małgorzata Kowalczyk z Lublina 30,-
............................ ...........................
RAZEM 570,-

WYDATKI
opłata schroniskowa 30,-
transport 140,-
opłata za miesiąc pobytu Amika u Czarodziejki 300,-
..........................................
Razem 470,-

Na koncie pozostało : 100,-

dane do przelewu:

Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO
Ul. Kochanowskiego 37/12
96-500 Sochaczew

konto : 75 1140 2004 0000 3102 5949 3364
z dopiskiem [SIZE=3]dla Amika

Posted

Dziś Amika z budy nie wyciągałam, bo straszna plucha i błoto, ale....:razz:
Wystawił przyjaźnie pyszczek z budy i zamerdał mi ogonem - domyśliłam się tego po raperskich ruchach łebka i powarkiwaniu....czyli...on mnie chyba kocha :loveu: Albo zamierza ;)

Posted

Małgosia Kowalczyk z Lublina, to moja koleżanka, podrzuciłam jej wątek i gorąco Ci Małgosiu dziękuję, że dorzuciłaś "grosik":Rose::Rose::Rose:
Na Małgosię zawsze można liczyć, nigdy się na niej nie zawiodłam:loveu::loveu::loveu:

I jeszcze będzie i pieniążkach:cool3: znowu muszę się pochwalić;) Moja 75-letnia babcia, gdy usłyszała historię Amika, zadeklarowała wpłatę stałą, co miesiąc 20 zł:multi::multi: ja wiem, że to nie są kokosy:oops: ale moja babcia, to emerytka. Ale jak widać dziarska i młoda duchem, zawsze chętna do pomocy i ludziom i zwierzakom - jestem więc dumna z mojej babci i dziękuję jej za ten gest w imieniu Amika:loveu::loveu::loveu:
pierwszą wpłatę babcia zrealizuje w marcu.

Czarodziejko, raperskie ruch głową:cool3: i powarkiwanie:cool3:, to objaw aprobaty, zachwytu, który NA PEWNO z czasem zaowocuję miłością, jaką potrafią ludzi obdarowywać tylko psy:loveu: Amik zachwycił się SWOJĄ Czarodziejką:loveu: To się będzie działo:multi::multi:

Posted

Gdyby Amik wiedział, jakie ma grono wielbicieli :cool3::loveu::evil_lol:
Tej nocy po raz pierwszy usłyszałam, jak Amik szczeka. Pod dom podchodzą sarny i zające i Rex, kiedy je wyczuł rozpoczął płacze, bo on raczej zawsze płacze, zawtórowała mu krótko Foczka, ale to nie jej pora była więc poszła grzać budę, potem dziarsko rozszczekał się Lucky i nagle...:loveu: Jak ciężka altyleria w tonacji castratto :evil_lol: Było wycie i podszczekiwanie. Rex poszedł do Foczki, bo mają budę rodzinną, a Amik pruł się jeszcze przez jakiś czas i mam wrażenie, że raczej na nowo odkrywał swój głos, bo wciąż go zmieniał i modulował.

Bico, ogromne podziękowania dla Babci i dla wszystkich, którzy nie zostawiają Amika na lodzie. To jest na prawdę wartościowe psisko, które już zaczyna powracać do siebie i w przyszłości ktoś będzie bardzo szczęśliwy mając go przy sobie.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Tej nocy po raz pierwszy usłyszałam, jak Amik szczeka...

:loveu::loveu: kochane psisko!! mam nadzieję, że Amik szybko odzyska chęć życia... zresztą u Czarodziejki nie ma chyba wyboru:lol::lol:
Jeszcze raz GORĄCO DZIĘKUJĘ wszystkim, którzy pomagają Amikowi:loveu::loveu: Bico specjalne podziękowania i uściski dla Babci:Rose::Rose:

O domku nie zapominamy ale myślę, że należy dać Amikowi czas na odzyskanie równowagi i na ogłoszenia jest jeszcze czas; można wznowić allegro, Amik jest też na profilach n-k; właśnie miałam deklarację dziewczyny z n-k, że przekaże pieniążki dla Amika i jeszcze będą pieniążki od mojej znajomej:lol:

Amik poruszył wiele serc:loveu: i strasznie się cieszę, że zdążyliśmy wyciągnąć go z tej budy.. a raczej z budą!

Posted

Dyzia napisał(a):
Wynika z waszych postów,że psinek znalazł domek tak??:multi::multi::multi:

Nie...nie znalazł domku stałego, Amik jest w domu tymczasowym u Czarodziejki.

Posted

Mam nawał zajęć i zaraz jadę z Rexem na operację, więc tylko szybko - Amik vel Kuba codziennie uczestniczy we wspólnym szczekaniu, wyłazi z budy do mojej córeczki po bułkę - teraz musi dzielić, bo Lucky też wyłazi :loveu: Na spacert muszę go jednak namawiać, bo mimo iż macha ogonem, to sam nie wyjdzie. Powolutku zmierzamy ku lepszemu.

Posted

na koncie Kuby jest 165,- do 25.03.2009 musimy uzbiereać jeszcze 135,- ( ja tak sobie tylko dla przypomnienia)

doszło 25,- brakuje 110,-

dziś 4.03.2009 doszły wpłaty:bico 50,-
indyra 35,-

brakuje więc tylko 35,-