bico Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ziutka napisał(a):Zrobione ;) to się nazywa profesjonalizm i szybkie działanie:thumbs: Quote
Ziutka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 bico napisał(a): Może wrzucić ten numer konta do pierwszego postu?:roll: Zrobione ;) Quote
Ziutka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Doszła kolejna wpłata od Małgorzaty Kowalczyk z Lublina - 30 zł :multi: Aktualizacja która jest w drugim poście ;) aktualnie rachunki wyglądają następująco: WPŁATY anetta 10,- Bico 50,- Izabela 50,- Natasza79 30,- mysza201 300,- Barbara z Siemianowic ŚL. 50,- anett 50,- Małgorzata Kowalczyk z Lublina 30,- ............................ ........................... RAZEM 570,- WYDATKI opłata schroniskowa 30,- transport 140,- opłata za miesiąc pobytu Amika u Czarodziejki 300,- .......................................... Razem 470,- Na koncie pozostało : 100,- dane do przelewu: Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO Ul. Kochanowskiego 37/12 96-500 Sochaczew konto : 75 1140 2004 0000 3102 5949 3364 z dopiskiem [SIZE=3]dla Amika Quote
Czarodziejka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dziś Amika z budy nie wyciągałam, bo straszna plucha i błoto, ale....:razz: Wystawił przyjaźnie pyszczek z budy i zamerdał mi ogonem - domyśliłam się tego po raperskich ruchach łebka i powarkiwaniu....czyli...on mnie chyba kocha :loveu: Albo zamierza ;) Quote
luka1 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 to ważne - zareagował. W schronisku często próbowałam z nim gadać - ale mnie olewał Quote
Ziutka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Czarodziejka napisał(a): Wystawił przyjaźnie pyszczek z budy i zamerdał mi ogonem Amiczku :multi: :multi: :multi: Quote
bico Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Małgosia Kowalczyk z Lublina, to moja koleżanka, podrzuciłam jej wątek i gorąco Ci Małgosiu dziękuję, że dorzuciłaś "grosik":Rose::Rose::Rose: Na Małgosię zawsze można liczyć, nigdy się na niej nie zawiodłam:loveu::loveu::loveu: I jeszcze będzie i pieniążkach:cool3: znowu muszę się pochwalić;) Moja 75-letnia babcia, gdy usłyszała historię Amika, zadeklarowała wpłatę stałą, co miesiąc 20 zł:multi::multi: ja wiem, że to nie są kokosy:oops: ale moja babcia, to emerytka. Ale jak widać dziarska i młoda duchem, zawsze chętna do pomocy i ludziom i zwierzakom - jestem więc dumna z mojej babci i dziękuję jej za ten gest w imieniu Amika:loveu::loveu::loveu: pierwszą wpłatę babcia zrealizuje w marcu. Czarodziejko, raperskie ruch głową:cool3: i powarkiwanie:cool3:, to objaw aprobaty, zachwytu, który NA PEWNO z czasem zaowocuję miłością, jaką potrafią ludzi obdarowywać tylko psy:loveu: Amik zachwycił się SWOJĄ Czarodziejką:loveu: To się będzie działo:multi::multi: Quote
luka1 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ta, teraz tylko nie zapomnieć że on nadal szuka domu :roll: Quote
Czarodziejka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Gdyby Amik wiedział, jakie ma grono wielbicieli :cool3::loveu::evil_lol: Tej nocy po raz pierwszy usłyszałam, jak Amik szczeka. Pod dom podchodzą sarny i zające i Rex, kiedy je wyczuł rozpoczął płacze, bo on raczej zawsze płacze, zawtórowała mu krótko Foczka, ale to nie jej pora była więc poszła grzać budę, potem dziarsko rozszczekał się Lucky i nagle...:loveu: Jak ciężka altyleria w tonacji castratto :evil_lol: Było wycie i podszczekiwanie. Rex poszedł do Foczki, bo mają budę rodzinną, a Amik pruł się jeszcze przez jakiś czas i mam wrażenie, że raczej na nowo odkrywał swój głos, bo wciąż go zmieniał i modulował. Bico, ogromne podziękowania dla Babci i dla wszystkich, którzy nie zostawiają Amika na lodzie. To jest na prawdę wartościowe psisko, które już zaczyna powracać do siebie i w przyszłości ktoś będzie bardzo szczęśliwy mając go przy sobie. Quote
anett Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Czarodziejka']Tej nocy po raz pierwszy usłyszałam, jak Amik szczeka... :loveu::loveu: kochane psisko!! mam nadzieję, że Amik szybko odzyska chęć życia... zresztą u Czarodziejki nie ma chyba wyboru:lol::lol: Jeszcze raz GORĄCO DZIĘKUJĘ wszystkim, którzy pomagają Amikowi:loveu::loveu: Bico specjalne podziękowania i uściski dla Babci:Rose::Rose: O domku nie zapominamy ale myślę, że należy dać Amikowi czas na odzyskanie równowagi i na ogłoszenia jest jeszcze czas; można wznowić allegro, Amik jest też na profilach n-k; właśnie miałam deklarację dziewczyny z n-k, że przekaże pieniążki dla Amika i jeszcze będą pieniążki od mojej znajomej:lol: Amik poruszył wiele serc:loveu: i strasznie się cieszę, że zdążyliśmy wyciągnąć go z tej budy.. a raczej z budą! Quote
Ziutka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Olena84 napisał(a):I dlatego podnoszę:eviltong:. Ja też ;) Quote
bico Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 to, że na razie nic nie piszę, nie oznacza, że mnie tu nie ma:razz: Quote
Olena84 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ale podnieść od czasu do czasu można:mad:! Quote
Ziutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Doszła kolejna wpłata dla Amika :lol: od Agamika - 30,- Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
bico Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Olena84 napisał(a):Ale podnieść od czasu do czasu można:mad:! no i właśnie to robię:eviltong: Quote
anett Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Amik już tydzień poza więzieniem... Czarodziejko czekamy na relację jak postępy naszego misiaka:lol: Agamika wielkie dzięki:loveu: Quote
Dyzia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Wynika z waszych postów,że psinek znalazł domek tak??:multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dyzia napisał(a):Wynika z waszych postów,że psinek znalazł domek tak??:multi::multi::multi: Nie...nie znalazł domku stałego, Amik jest w domu tymczasowym u Czarodziejki. Quote
Ziutka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ponownie doszły pieniążki od Agamika - 15,- :multi: Dziękujemy :loveu: Quote
Ziutka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 anett napisał(a): A co słychać u Amika? Też czekam na wieści od Czarodziejki jak tam Amisiowi minął weekend ;) Quote
Czarodziejka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Mam nawał zajęć i zaraz jadę z Rexem na operację, więc tylko szybko - Amik vel Kuba codziennie uczestniczy we wspólnym szczekaniu, wyłazi z budy do mojej córeczki po bułkę - teraz musi dzielić, bo Lucky też wyłazi :loveu: Na spacert muszę go jednak namawiać, bo mimo iż macha ogonem, to sam nie wyjdzie. Powolutku zmierzamy ku lepszemu. Quote
luka1 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 to nie jet już młodzieniec, więc nie jest łatwo go namówić do ganiania. Pewnie woli święty spokój Quote
luka1 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 na koncie Kuby jest 165,- do 25.03.2009 musimy uzbiereać jeszcze 135,- ( ja tak sobie tylko dla przypomnienia) doszło 25,- brakuje 110,- dziś 4.03.2009 doszły wpłaty:bico 50,- indyra 35,- brakuje więc tylko 35,- Quote
Recommended Posts