Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekst jest ok, ale nie oszukujmy się - taki z niego Amik jak z koziej:razz: trąbka. On jest Kuba i już. Kiedy wołam "Kuba" w żółwim tempie, ale jednak wychyla się łepetyna, kiedy wołam "Amik" to słyszę, jak trawa rośnie.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

"Kuba ",bardzo ładnie:loveu: - choć mam nadzieje, ze to nie wróży mu charakteru podobnego do mojego brata, który niby Tadeusz ma na imię, ale jakoś wszyscy Kuba właśnie wołamy :evil_lol:

Jakby była potrzebna pomoc w ogłoszeniach adopcyjnych, to służę pomocą.

Posted

Tekst super:lol::lol: anett jesteś the best:razz::razz:

przelewam na Kube 60zł z bazarku, jednej wpłaty dalej nie otrzymalam jak dojdzie to dośle

Kuba :loveu::loveu: biegaj sobie z Czarodziejką
a tak apropo Czarodziejko możemy liczyc na jakieś fotki ze spaceru???;)

Posted

Ziutka napisał(a):
Doszła wpłata dla Kubusia od :

Halina B. 20,-

Bardzo dziękujemy :lol:

No i jest moja wspaniała babcia!:multi::multi::multi: Nawet emeryci cię Amiku wspierają i o Tobie pamiętają:loveu::loveu::loveu: jakie rymy częstochowskie:eviltong:

Posted

a tak na marginesie, to przez dwa dni serwer dogo się "wieszał" i nigdzie nie mogła się dostać na wątek:comp26::angryy::comp26::angryy: ale wreszcie teraz mi się udało:multi:

i od razu czytam takie wspaniałe wieści - Kuba sam już z budy wyłazi:multi::multi::multi: o drapańsko się dopomina, cieszy się na widok człowieka i jedzonka, odyzkuje radosć życia, ciekawość:multi::multi: no i nie jest mu już wszystko jedno...stróżuje w nocy:evil_lol::multi::evil_lol:

Czarodziejko - jeszcze raz dzięki Ci, że znalazłaś u siebie miejsce dla Kuby i już nie gnije zrezygnowany w budzie:Rose::thumbs::Rose:

Anett - tekst do allegro - prawdziwy wyciskacz łez:placz:...musi w końcu kogoś za serducho chwycić:razz:

Posted

bico napisał(a):
a tak na marginesie, to przez dwa dni serwer dogo się "wieszał" i nigdzie nie mogła się dostać na wątek:comp26::angryy::comp26::angryy: ale wreszcie teraz mi się udało:multi:

taa mi też się właśnie udało, udało:multi:
Ja poznałam Kubę jako Amika i Amikiem dla mnie Kuba już pozostanie:diabloti:
a w tekście można zmienić, chociaż Amik może bardziej jest medialny??:eviltong: a jak się posypią domki to im wytłumaczymy, że mogą adoptować Kubę:evil_lol:

Agamika wielkie dzięki za pomoc, będzie potrzebna i skorzystamy na pewno:lol::lol: Jak Czarodziejka wklei nowe zdjęcia to może jakieś pierwsze ogłoszenia???:cool3:

Bico wielkie podziękowania dla Babci:loveu::loveu:

Posted

dziewczyny ja pamiętam, że deklarowałam więcej - i wpłacę tę deklarowaną resztę, tylko proszę dajcie mi trochę czasu.....u nas kiepsko z kasą - wysyp buldożków....na dodatek mamy też kilka buldogów angielskich......

ale wpłacę, obiecuję

Posted

Co tam u Ciebie Kubusiu słychać?:cool3:
Hopaj na pierwszą... nawet w nocy:multi:

Wszystkim darczyńcom SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!!!!!:Rose::Rose::Rose:

Posted

bico napisał(a):
Wszystkim darczyńcom SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!!!!!:Rose::Rose::Rose:

Ja również GORĄCO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, dzięki którym Kuba dostał szansę na życie:loveu::loveu::loveu:

A wyjście na spacer z naszym Kubusiem wciąż jeszcze przypomina zapasy ale na pewno będzie coraz lepiej;) Kuba na dłuższych spacerach się męczy i musi odpocząć ale jest widoczna poprawa jeżeli chodzi o sprawność tylnych łapek - dostaje preparat na stawy i kości. I przydałaby mu się kuracja odchudzająca:eviltong:

Czarodziejko czy ja Ci już dziękowałam za dom dla KubusioAmika:eviltong::lol::loveu:

Posted

Kuba ma się dobrze, ja niestety leżę chora i nawet pisać nie mam siły. Psy mnie 3 dni nie widziały, jedzą suchą karmę i płaczą kiedy wyglądam przez okno...Jak mi się poprawi, to napiszę więcej Mam zdjęcia ze spaceru.

Posted

Co tam u Ciebie słychać Kub-Amiku? Wyłazisz trochę z budy sam, czy ani trochę nosa nie wyściubiasz?:cool3:

Czarodziejko, zdrówka Ci życzę, choć może już to choróbsko paskudne Cię opuściło:roll: OBY!:lol: