Czarodziejka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tekst jest ok, ale nie oszukujmy się - taki z niego Amik jak z koziej:razz: trąbka. On jest Kuba i już. Kiedy wołam "Kuba" w żółwim tempie, ale jednak wychyla się łepetyna, kiedy wołam "Amik" to słyszę, jak trawa rośnie. Quote
agamika Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 "Kuba ",bardzo ładnie:loveu: - choć mam nadzieje, ze to nie wróży mu charakteru podobnego do mojego brata, który niby Tadeusz ma na imię, ale jakoś wszyscy Kuba właśnie wołamy :evil_lol: Jakby była potrzebna pomoc w ogłoszeniach adopcyjnych, to służę pomocą. Quote
Czarodziejka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ale on podobno zawsze się nazywał KUba. A Amik to tak dla reklamy ;) Quote
luka1 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 na osiedlu tam gdzie koczował przez lata nazywali go Kuba i w schronisku tez był Kubą Quote
Lu_Gosiak Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tekst super:lol::lol: anett jesteś the best:razz::razz: przelewam na Kube 60zł z bazarku, jednej wpłaty dalej nie otrzymalam jak dojdzie to dośle Kuba :loveu::loveu: biegaj sobie z Czarodziejką a tak apropo Czarodziejko możemy liczyc na jakieś fotki ze spaceru???;) Quote
bico Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ziutka napisał(a):Doszła wpłata dla Kubusia od : Halina B. 20,- Bardzo dziękujemy :lol: No i jest moja wspaniała babcia!:multi::multi::multi: Nawet emeryci cię Amiku wspierają i o Tobie pamiętają:loveu::loveu::loveu: jakie rymy częstochowskie:eviltong: Quote
bico Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 a tak na marginesie, to przez dwa dni serwer dogo się "wieszał" i nigdzie nie mogła się dostać na wątek:comp26::angryy::comp26::angryy: ale wreszcie teraz mi się udało:multi: i od razu czytam takie wspaniałe wieści - Kuba sam już z budy wyłazi:multi::multi::multi: o drapańsko się dopomina, cieszy się na widok człowieka i jedzonka, odyzkuje radosć życia, ciekawość:multi::multi: no i nie jest mu już wszystko jedno...stróżuje w nocy:evil_lol::multi::evil_lol: Czarodziejko - jeszcze raz dzięki Ci, że znalazłaś u siebie miejsce dla Kuby i już nie gnije zrezygnowany w budzie:Rose::thumbs::Rose: Anett - tekst do allegro - prawdziwy wyciskacz łez:placz:...musi w końcu kogoś za serducho chwycić:razz: Quote
anett Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 bico napisał(a):a tak na marginesie, to przez dwa dni serwer dogo się "wieszał" i nigdzie nie mogła się dostać na wątek:comp26::angryy::comp26::angryy: ale wreszcie teraz mi się udało:multi: taa mi też się właśnie udało, udało:multi: Ja poznałam Kubę jako Amika i Amikiem dla mnie Kuba już pozostanie:diabloti: a w tekście można zmienić, chociaż Amik może bardziej jest medialny??:eviltong: a jak się posypią domki to im wytłumaczymy, że mogą adoptować Kubę:evil_lol: Agamika wielkie dzięki za pomoc, będzie potrzebna i skorzystamy na pewno:lol::lol: Jak Czarodziejka wklei nowe zdjęcia to może jakieś pierwsze ogłoszenia???:cool3: Bico wielkie podziękowania dla Babci:loveu::loveu: Quote
bico Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Kuba, chodź no nocny spacer:painting:, bo może znów tam poszczekujesz pod oknami:evil_lol:;) Quote
lavinia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 dziewczyny ja pamiętam, że deklarowałam więcej - i wpłacę tę deklarowaną resztę, tylko proszę dajcie mi trochę czasu.....u nas kiepsko z kasą - wysyp buldożków....na dodatek mamy też kilka buldogów angielskich...... ale wpłacę, obiecuję Quote
Ziutka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Doszła wpłata od : Lu_Gosiak 60,- DZIĘKUJEMY :loveu: Quote
luka1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 doszły wpłaty od Lu_Gosiak - 60,- mysza201 -100,- Bardzo dziekuję w imieniu wszystkich aktualny stan konta = 475,- Quote
Ziutka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 luka1 napisał(a): Bardzo dziekuję w imieniu wszystkich I ja bardzo dziękuje :loveu: Quote
bico Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Co tam u Ciebie Kubusiu słychać?:cool3: Hopaj na pierwszą... nawet w nocy:multi: Wszystkim darczyńcom SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!!!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
anett Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 bico napisał(a):Wszystkim darczyńcom SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!!!!!:Rose::Rose::Rose: Ja również GORĄCO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, dzięki którym Kuba dostał szansę na życie:loveu::loveu::loveu: A wyjście na spacer z naszym Kubusiem wciąż jeszcze przypomina zapasy ale na pewno będzie coraz lepiej;) Kuba na dłuższych spacerach się męczy i musi odpocząć ale jest widoczna poprawa jeżeli chodzi o sprawność tylnych łapek - dostaje preparat na stawy i kości. I przydałaby mu się kuracja odchudzająca:eviltong: Czarodziejko czy ja Ci już dziękowałam za dom dla KubusioAmika:eviltong::lol::loveu: Quote
Czarodziejka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kuba ma się dobrze, ja niestety leżę chora i nawet pisać nie mam siły. Psy mnie 3 dni nie widziały, jedzą suchą karmę i płaczą kiedy wyglądam przez okno...Jak mi się poprawi, to napiszę więcej Mam zdjęcia ze spaceru. Quote
Lu_Gosiak Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 w takim razie duzo zdrówka Czarodziejko i przy okazji mizianko dla Kubusia;);) doszła moja druga wpłata??? /15zł/? Quote
bico Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kochani, zajrzycie tu i pomóżcie, Ariel błaga o pomoc:-( *FPR-ZwP* - Łódź,Ariel - obraz psiego nieszczęscia, prosimy o pomoc finansową!! Quote
luka1 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 No wreszcie mi sie udało wejść na konto. Jest wpłata od Lu_Gosiak - 15,- Na koncie Kuby jest 490,- Quote
bico Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Co tam u Ciebie słychać Kub-Amiku? Wyłazisz trochę z budy sam, czy ani trochę nosa nie wyściubiasz?:cool3: Czarodziejko, zdrówka Ci życzę, choć może już to choróbsko paskudne Cię opuściło:roll: OBY!:lol: Quote
luka1 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Kasa wysłana za następny miesiąc. Pies sobie siedzi spokojnie ale to nie znaczy że nie potrzebuje domu.:cool3: Quote
Recommended Posts