Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anett napisał(a):
Luka wiesz, że inaczej nie można:shake:
to co, rezygnujesz?:diabloti:może uda mi się go upchnąć na DT:cool1:

Rezygnuje, nie przyda sie w mojej pseudo :angryy::evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

luka1 napisał(a):
Rezygnuje, nie przyda sie w mojej pseudo :angryy::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: trudno, to ja pomyśle o DT, w DT nie musi być kastrowany:eviltong::diabloti:

Ciekawe czy ktoś dzwonił w sprawie Amisia:roll:

i żeby nie było tak całkiem wesoło to Amik nie ma żadnych wpłat na sierpień; bardzo prosimy o grosik na DT:modla:

Posted

anett napisał(a):

i żeby nie było tak całkiem wesoło to Amik nie ma żadnych wpłat na sierpień; bardzo prosimy o grosik na DT:modla:

Anett doszła Twoja wpłata 50,-
Rozliczenie w pierwszym poście oczywiście ;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']kurcze a co z deklaracjami miesiecznymi:crazyeye::crazyeye: Prawie Nikt nie wpłacił, moze trzeba PW z przypomnieniami porozsylac....

na pewno wpłynie jeszcze z deklaracji ok. 100zł ale Amik nie ma pełnej zadeklarowanej kwoty na DT ; miesięcznie brakuje ok. 100zł ale do tej pory zawsze udawało się zebrać kasę:lol: W tamtym miesiącu nie wpłacił główny Amikowy sponsor:loveu: i od razu dołujemy...
PM już wysłałam;)

Posted

[quote name='anett']na pewno wpłynie jeszcze z deklaracji ok. 100zł ale Amik nie ma pełnej zadeklarowanej kwoty na DT ; miesięcznie brakuje ok. 100zł ale do tej pory zawsze udawało się zebrać kasę:lol: W tamtym miesiącu nie wpłacił główny Amikowy sponsor:loveu: i od razu dołujemy...
PM już wysłałam;)

o kurcze:-( może to PM coś pomoże:roll:

Posted

Mam już sprawny komputer, mogę pisać. Kuba dziękuje za wsparcie finansowe. Żyje sobie dziadzio spokojnie, wkrótce opuści nas Lucky - pojedzie do domku, więc miejsce się zwolni. Tymczasem brykamy na spacerkach i dajemy się rozpieszczać.

• 2 weeks later...
Posted

Czarodziejka napisał(a):
Tymczasem brykamy na spacerkach i dajemy się rozpieszczać.

i tak trzymać:multi::loveu:
Czarodziejko był jakiś tel. w sprawie Kuby?

Posted

bico napisał(a):
Czy doszły wpłaty od osób, które wpłaty zdeklarowały? Bo były tam jakieś opóźnienia, czy wszystko już ok?:roll:

z wpłatami deklarowanymi OK:lol::lol: Ziutka możesz uzupełnić rozliczenie?
natomiast brakuje stałych deklaracji na ok. 100zł miesięcznie:roll:

Posted

anett napisał(a):
natomiast brakuje stałych deklaracji na ok. 100zł miesięcznie:roll:

ja właśnie pytałam, czy te wpłaty comiesięczne dotarły:oops: a czy było tak, że na wpłaty comiesięczne zebrano na początku pełną kwotę 300 zł i dotąd zawsze były te wpłaty? czy nie zebrano tych 300 zł stałych wpłat i dotąd zawsze jakoś udało się "skompletować" te 300 zł?:roll:

Posted

bico napisał(a):
ja właśnie pytałam, czy te wpłaty comiesięczne dotarły:oops: a czy było tak, że na wpłaty comiesięczne zebrano na początku pełną kwotę 300 zł i dotąd zawsze były te wpłaty? czy nie zebrano tych 300 zł stałych wpłat i dotąd zawsze jakoś udało się "skompletować" te 300 zł?:roll:

to drugie;)
od początku nie było pełnej deklaracji a zawsze udawało się zebrać:lol::lol:
za co po raz kolejny WSZYSTKIM GORĄCO DZIĘKUJĘ:loveu::loveu:

Posted

anett napisał(a):

Już uzupełnione :lol:
Przepraszam ale wpłaty doszły jak dogo wariowało i nie wpisałam a potem najzupełniej w świecie zapomniałam :oops: ale Luka mnie uratowała :cool3:

Posted

anett napisał(a):
Ziutka luzik;):lol: dziękuję:lol:
ważne że doszły i Kuba może spokojnie się wylegiwać w Czarodziejskim ogrodzie:lol:

kamień z serca:multi:

Posted

Kuba się rozbrykał, szczeka jak stary na obcych i na koty, a nawet na znajomych merdając przy tym ogonem. Wkrótce nowe zdjęcia. Mam taki rok, że wszystko mi się dzieje za szybko i nie nadążam :p Kuba w upały letnie nieco schudł i dobrze, bo kluchowaty był. Co jeszcze...w te policzalne na palcach dni, kiedy idę trochę popracować w ogrodach Kuba leży przy mnie i podpełza, kiedy się przenoszę :)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
w te policzalne na palcach dni, kiedy idę trochę popracować w ogrodach Kuba leży przy mnie i podpełza, kiedy się przenoszę :)

uznaje Cię już za swoja Pańcię:evil_lol: