luka1 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 anett napisał(a):Luka wiesz, że inaczej nie można:shake: to co, rezygnujesz?:diabloti:może uda mi się go upchnąć na DT:cool1: Rezygnuje, nie przyda sie w mojej pseudo :angryy::evil_lol: Quote
anett Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 luka1 napisał(a):Rezygnuje, nie przyda sie w mojej pseudo :angryy::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: trudno, to ja pomyśle o DT, w DT nie musi być kastrowany:eviltong::diabloti: Ciekawe czy ktoś dzwonił w sprawie Amisia:roll: i żeby nie było tak całkiem wesoło to Amik nie ma żadnych wpłat na sierpień; bardzo prosimy o grosik na DT:modla: Quote
luka1 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Na koncie Kuby jest aktualnie 35,- brakuje 265,- !!! Quote
Ziutka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 anett napisał(a): i żeby nie było tak całkiem wesoło to Amik nie ma żadnych wpłat na sierpień; bardzo prosimy o grosik na DT:modla: Anett doszła Twoja wpłata 50,- Rozliczenie w pierwszym poście oczywiście ;) Quote
anett Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='luka1']Na koncie Kuby jest aktualnie 35,- brakuje 265,- !!! prosimy o wsparcie dla Kuby..... Quote
Lu_Gosiak Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 kurcze a co z deklaracjami miesiecznymi:crazyeye::crazyeye: Prawie Nikt nie wpłacił, moze trzeba PW z przypomnieniami porozsylac.... Quote
anett Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']kurcze a co z deklaracjami miesiecznymi:crazyeye::crazyeye: Prawie Nikt nie wpłacił, moze trzeba PW z przypomnieniami porozsylac.... na pewno wpłynie jeszcze z deklaracji ok. 100zł ale Amik nie ma pełnej zadeklarowanej kwoty na DT ; miesięcznie brakuje ok. 100zł ale do tej pory zawsze udawało się zebrać kasę:lol: W tamtym miesiącu nie wpłacił główny Amikowy sponsor:loveu: i od razu dołujemy... PM już wysłałam;) Quote
bico Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='anett']na pewno wpłynie jeszcze z deklaracji ok. 100zł ale Amik nie ma pełnej zadeklarowanej kwoty na DT ; miesięcznie brakuje ok. 100zł ale do tej pory zawsze udawało się zebrać kasę:lol: W tamtym miesiącu nie wpłacił główny Amikowy sponsor:loveu: i od razu dołujemy... PM już wysłałam;) o kurcze:-( może to PM coś pomoże:roll: Quote
Czarodziejka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mam już sprawny komputer, mogę pisać. Kuba dziękuje za wsparcie finansowe. Żyje sobie dziadzio spokojnie, wkrótce opuści nas Lucky - pojedzie do domku, więc miejsce się zwolni. Tymczasem brykamy na spacerkach i dajemy się rozpieszczać. Quote
anett Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Czarodziejka napisał(a):Tymczasem brykamy na spacerkach i dajemy się rozpieszczać. i tak trzymać:multi::loveu: Czarodziejko był jakiś tel. w sprawie Kuby? Quote
bico Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Czy doszły wpłaty od osób, które wpłaty zdeklarowały? Bo były tam jakieś opóźnienia, czy wszystko już ok?:roll: Quote
anett Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 bico napisał(a):Czy doszły wpłaty od osób, które wpłaty zdeklarowały? Bo były tam jakieś opóźnienia, czy wszystko już ok?:roll: z wpłatami deklarowanymi OK:lol::lol: Ziutka możesz uzupełnić rozliczenie? natomiast brakuje stałych deklaracji na ok. 100zł miesięcznie:roll: Quote
bico Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 anett napisał(a):z wpłatami deklarowanymi OK:lol::lol: Ziutka możesz uzupełnić rozliczenie? natomiast brakuje stałych deklaracji na ok. 100zł miesięcznie:roll: ja właśnie pytałam, czy te wpłaty comiesięczne dotarły:oops: a czy było tak, że na wpłaty comiesięczne zebrano na początku pełną kwotę 300 zł i dotąd zawsze były te wpłaty? czy nie zebrano tych 300 zł stałych wpłat i dotąd zawsze jakoś udało się "skompletować" te 300 zł?:roll: Quote
anett Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 bico napisał(a):ja właśnie pytałam, czy te wpłaty comiesięczne dotarły:oops: a czy było tak, że na wpłaty comiesięczne zebrano na początku pełną kwotę 300 zł i dotąd zawsze były te wpłaty? czy nie zebrano tych 300 zł stałych wpłat i dotąd zawsze jakoś udało się "skompletować" te 300 zł?:roll: to drugie;) od początku nie było pełnej deklaracji a zawsze udawało się zebrać:lol::lol: za co po raz kolejny WSZYSTKIM GORĄCO DZIĘKUJĘ:loveu::loveu: Quote
luka1 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 na koncie Kuby jest 355,- , dzis zrobię przelew -300,- zostanie więc 55,- Quote
Ziutka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 anett napisał(a):z wpłatami deklarowanymi OK:lol::lol: Ziutka możesz uzupełnić rozliczenie? Już uzupełnione :lol: Przepraszam ale wpłaty doszły jak dogo wariowało i nie wpisałam a potem najzupełniej w świecie zapomniałam :oops: ale Luka mnie uratowała :cool3: Quote
anett Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ziutka luzik;):lol: dziękuję:lol: ważne że doszły i Kuba może spokojnie się wylegiwać w Czarodziejskim ogrodzie:lol: Quote
agamika Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 :oops::oops::oops: anett błagam Ty mnie dręcz następnym razem , bo ja mam autentyczną sklerozę AMIK wierny przyjaciel, uosobienie spokoju i dobra (723160684) - Aukcje internetowe Allegro wyróznione. Quote
bico Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 anett napisał(a):Ziutka luzik;):lol: dziękuję:lol: ważne że doszły i Kuba może spokojnie się wylegiwać w Czarodziejskim ogrodzie:lol: kamień z serca:multi: Quote
Czarodziejka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Kuba się rozbrykał, szczeka jak stary na obcych i na koty, a nawet na znajomych merdając przy tym ogonem. Wkrótce nowe zdjęcia. Mam taki rok, że wszystko mi się dzieje za szybko i nie nadążam :p Kuba w upały letnie nieco schudł i dobrze, bo kluchowaty był. Co jeszcze...w te policzalne na palcach dni, kiedy idę trochę popracować w ogrodach Kuba leży przy mnie i podpełza, kiedy się przenoszę :) Quote
Ziutka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Doszły wpłaty od : Natasza79 - 20zł Indyra - 40zł Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
bico Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Czarodziejka napisał(a):w te policzalne na palcach dni, kiedy idę trochę popracować w ogrodach Kuba leży przy mnie i podpełza, kiedy się przenoszę :) uznaje Cię już za swoja Pańcię:evil_lol: Quote
anett Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='agamika']:oops::oops::oops: anett błagam Ty mnie dręcz następnym razem , bo ja mam autentyczną sklerozę AMIK wierny przyjaciel, uosobienie spokoju i dobra (723160684) - Aukcje internetowe Allegro wyróznione. Aga nie proś bo będzie Ci dane:evil_lol::evil_lol: Allegro PIĘKNE!! Dziękuję bardzo:loveu: Quote
Ziutka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Doszła wpłata od Agamika 50,- Bardzo dziekujemy :multi: Quote
Recommended Posts