GoniaP Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ulvhedinn napisał(a):Nie znajdziesz, ja znam chyba wszystkie benki w schroniskach... :shake: Proszę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7377866#post7377866 Quote
Reno2001 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Ulv a skąd masz wiadomość o adopcji Beni?? Czy to potwierdzone w 100%?? Muszę wiedzieć, bo przecież wystwawiam jej allegro no i tytuł bym zmieniła. Jeśli to prawda, to ja się cieszę, chociaż...:roll:. Ja juz tez się nastawiłam, że ona u ciebie zamieszka :-(. Quote
Ulka18 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ulv, na pewno benia poszla do adopcji :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja nie mam takiej informacji, zeby ja zdjac ze strony, Kasia Murka dzisiaj byla w schronisku po koteczke, ale nie wiem, czy miala czas zajrzec do psow. Ewa, napisalam do kierownika z prosba o informacje. Quote
Rossa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ulvhedinn napisał(a):Dobra, znajdź. Tylko ma to być: koniecznie mocno starsza/staruszka suczka, przyjazna do zwierząt Ja tak nieśmiało :oops: ,a piękny Benio 7-8 letni z Buku/a k. Poznania z Marki stronki by cię nie interesował? Wprawdzie to pies a nie sunia , no i nie wiem czy podołałabyś , bo on niewidomy:-( i mogłoby byc/byłoby cieżko :roll: Quote
Ulka18 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dziekujemy Wszystkim Cioteczkom, ktore pamietaly o Beniuli, ktore ja wystawialy na allegro :calus: Ulv, dziekujemy Ci serdecznie za chec przygarniecia starunki :buzi: Od: [email protected] Do: Ulka1813 z dogomanii <[email protected]> Temat: Re: bernardynka starsza i takie tam Data: 29 września 2007 12:47 [SIZE="4"]Bernardynka trafiła do Radomska poprzez allegro. Ja sprawę nagrywałem jeszcze przed urlopem ale musiała być wyleczona bo inaczej bym jej nie dał. Quote
ANETTTA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Rossa napisał(a):Ja tak nieśmiało :oops: ,a piękny Benio 7-8 letni z Buku/a k. Poznania z Marki stronki by cię nie interesował? Wprawdzie to pies a nie sunia , no i nie wiem czy podołałabyś , bo on niewidomy:-( i mogłoby byc/byłoby cieżko :roll: przyznam ze ja tez o tum futrzaczku pomyslałam on jest chyba kastrowany i z chipem :placz::placz::placz::placz:taka okruszynka biedna :placz::placz::placz:i co Ty na to //// Quote
Ulka18 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Cioteczki Tesco robi akcje pomocowa dla schronisk , glosujcie http://www.tesco.pl/oferta/schroniska/wybierz-schronisko.php Quote
oktawia6 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ulv skoro tak wyszło to proszę Cię o pomoc dla brutalnie gwałconej suki Loni:modla::modla::(jest łagodna dla psów)-była od zoofila psychopaty odbierana przez policję zapłacimy Ci-jeszcze jest sporo aukcji - razem będzie kilkaset złoych-nie ma na dogo bardziej skrzywdzonej suki-gorsza już tylko wiwisekcja:roll: Quote
Ulka18 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Reno, moze zmien tytul, ze Benia jest juz adoptowana :multi: Ulv, moze rzeczywiscie przygarnelabys ta biedulke od psychopaty :modla: Quote
oktawia6 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ulka18 napisał(a): Reno, moze zmien tytul, ze Benia jest juz adoptowana :multi: Ulv, moze rzeczywiscie przygarnelabys ta biedulke od psychopaty :modla: była kiedyś ostro gwałcona-7 lat gwałtu-sunia z Podlasia - EMI- miała depresję i autyzm:placz:uratowana przez fundację EMIR ta jest następna:placz:to drastyczny przypadek okrucieństwa ULV-prosimy:placz::placz::modla::modla:zobacz le nasiekałam bazarków-kasa będzie, to nie wszystko w dodatku! Quote
Ulka18 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Oktawio, pamietam tamta sunie z Podlasia, tamten zbok zaplacil 500 zl grzywny. Quote
ulvhedinn Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wiem, wiem... :placz: Tych bidulek jest tyle ztresztą, że ręce opadają :placz: Tylko.... ja tak nieśmiało sobie marzyłam o bernardynie:oops: No i ona jest dość młoda- po prostu nie wiem, co będę robić za np.7-10 lat, stąd logika podsuwa psiaki starsze:oops: A ta bidulka jest dalej w schronisku? Psiaka samca nie mogę- Pałek to i Charliego w domu źle znosi, a ma padaczkę i chcę mu oszczędzać stresów; gdyby nie to, to już bym niewidomego benia brała- Ru jest niewidoma, Skorek był, Matu też, to akurat żadna przeszkoda... Quote
oktawia6 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ulvhedinn napisał(a): Wiem, wiem... :placz: Tych bidulek jest tyle ztresztą, że ręce opadają :placz: Tylko.... ja tak nieśmiało sobie marzyłam o bernardynie:oops: No i ona jest dość młoda- po prostu nie wiem, co będę robić za np.7-10 lat, stąd logika podsuwa psiaki starsze:oops: A ta bidulka jest dalej w schronisku? Psiaka samca nie mogę- Pałek to i Charliego w domu źle znosi, a ma padaczkę i chcę mu oszczędzać stresów; gdyby nie to, to już bym niewidomego benia brała- Ru jest niewidoma, Skorek był, Matu też, to akurat żadna przeszkoda... ale zgwałcona na dogo-jest tylko ona:placz:ona nie jest tak młoda wcale Ulv-jest nadal tam siedzi:roll: a mi się marzy Mastif Tybetańsk:obrazic:i czystej rasy-na całym świecie jest ich już tylko 300.000 jeden kosztuje prawie 30.000 $ - orgianlne Mastify-z Chin nie do porównania z Polskimi- Nie marudź o Beniu bo krzyż Ci wysiądzie kochana a z TZ też by się przyszalało czy teraz czy "za kika lat" jesteś odpowiedzialna, świetnie się opiekujesz psami-wszystko regularnie leczone-od początku Cię "obserwowałam" i to mi się włąśnie podoba-stawiasz poziom-a nie samo kochanie zapłacimy Ci Ulv-oprócz bazarków:-(, które na nią robię Quote
ulvhedinn Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ale gryfonika masz? :eviltong: Na razie skoro z benią nie wyszło najbliższy miesiąc poświęcę na intensywne leczenie (trza miec w końcu siłę do mordek, nie?), a potem pomyślimy.... ;) Quote
ANETTTA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 a noi widze ze allegro jest jescze sunia Quote
oktawia6 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ulvhedinn napisał(a): Ale gryfonika masz? :eviltong: Na razie skoro z benią nie wyszło najbliższy miesiąc poświęcę na intensywne leczenie (trza miec w końcu siłę do mordek, nie?), a potem pomyślimy.... ;) mam:eviltong:ale jakbym takiego miała to tylko jeden w kawalerce by się zmieścił:evil_lol::eviltong: Quote
Ulka18 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Benia ma dom, na pewno nie jest to taki dom jak u Ulv, ale mam nadzieje, ze bedzie jej dobrze tam gdzie jest i ze juz nie wroci do schroniska. Quote
ulvhedinn Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jakby , nie daj Boże wróciła, tfu, tfu, to wiesz.... :cool3: Quote
Murka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Informacja o adopcji Beni wypłynęła ode mnie... Bo jak byłam wczoraj w schronisku, to chciałam się do niej wybrać, a tu... okazało się, że już jej nie ma ;) Chciałam zadzwonić do Ulki18 żeby dała info na dogo, ale nie odbierała. A że chwilę później rozmawialam z best13 (pochwalić się, że już Yakuza jest poza schroniskiem i siedzi obok mnie w kontenerku) i ona miała namiar na ulv, to przekazałam informację. ulv, na pewno znajdziesz jeszcze tą jedyną :glaszcze: :buzi: Quote
Reno2001 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Przepraszam, ale nie było mnie od wczoraj na dogo. widzę,że tytuł juz zmieniony. Zaraz też ściągam allegro. Strasznie się ciesze, że ogłoszenia działają :loveu:. Ulv, jestem pewna, że znajdziesz tę swoja wymarzoną Benię :p. Quote
Ulka18 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Nom, Kasia do mnie wczoraj rano dzwonila, ale ja w sobote dopoludnia zawsze mam duzo miastowo-targowej bieganiny i rzadko biore telefon. I taka niespodzianka wyszla niesamowita. Jutro podpytam kierownika, czy widzial ta pania z Radomska osobiscie. Quote
Becia66 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Aga koniecznie napisz, może coś więcej wiedzą... Benia starowinka mam nadzieję będzie spała w ciepełku a nie na zewnątrz...:roll: Quote
Recommended Posts