Jump to content
Dogomania

Piękna Benia w swoim domku jak za snów dochodzi do zdrowia. Dziękujemy :)!

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulv a skąd masz wiadomość o adopcji Beni??
Czy to potwierdzone w 100%??

Muszę wiedzieć, bo przecież wystwawiam jej allegro no i tytuł bym zmieniła.

Jeśli to prawda, to ja się cieszę, chociaż...:roll:. Ja juz tez się nastawiłam, że ona u ciebie zamieszka :-(.

Posted

Ulv, na pewno benia poszla do adopcji :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ja nie mam takiej informacji, zeby ja zdjac ze strony, Kasia Murka dzisiaj byla w schronisku po koteczke, ale nie wiem, czy miala czas zajrzec do psow.

Ewa, napisalam do kierownika z prosba o informacje.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Dobra, znajdź. Tylko ma to być: koniecznie mocno starsza/staruszka suczka, przyjazna do zwierząt

Ja tak nieśmiało :oops: ,a piękny Benio 7-8 letni z Buku/a k. Poznania z Marki stronki by cię nie interesował? Wprawdzie to pies a nie sunia , no i nie wiem czy podołałabyś , bo on niewidomy:-( i mogłoby byc/byłoby cieżko :roll:

Posted

Dziekujemy Wszystkim Cioteczkom, ktore pamietaly o Beniuli, ktore ja wystawialy na allegro :calus:

Ulv, dziekujemy Ci serdecznie za chec przygarniecia starunki :buzi:

Od: [email protected]
Do: Ulka1813 z dogomanii <[email protected]>
Temat: Re: bernardynka starsza i takie tam
Data: 29 września 2007 12:47

[SIZE="4"]Bernardynka trafiła do Radomska poprzez allegro. Ja sprawę nagrywałem jeszcze przed urlopem ale musiała być wyleczona bo inaczej bym jej nie dał.

Posted

Rossa napisał(a):
Ja tak nieśmiało :oops: ,a piękny Benio 7-8 letni z Buku/a k. Poznania z Marki stronki by cię nie interesował? Wprawdzie to pies a nie sunia , no i nie wiem czy podołałabyś , bo on niewidomy:-( i mogłoby byc/byłoby cieżko :roll:

przyznam ze ja tez o tum futrzaczku pomyslałam on jest chyba kastrowany i z chipem :placz::placz::placz::placz:taka okruszynka biedna :placz::placz::placz:i co Ty na to ////

Posted

Ulv skoro tak wyszło to proszę Cię o pomoc dla brutalnie gwałconej suki Loni:modla::modla::(jest łagodna dla psów)-była od zoofila psychopaty odbierana przez policję

zapłacimy Ci-jeszcze jest sporo aukcji - razem będzie kilkaset złoych-nie ma na dogo bardziej skrzywdzonej suki-gorsza już tylko wiwisekcja:roll:

Posted

Ulka18 napisał(a):

Reno, moze zmien tytul, ze Benia jest juz adoptowana :multi:
Ulv, moze rzeczywiscie przygarnelabys ta biedulke od psychopaty :modla:

była kiedyś ostro gwałcona-7 lat gwałtu-sunia z Podlasia - EMI- miała depresję i autyzm:placz:uratowana przez fundację EMIR

ta jest następna:placz:to drastyczny przypadek okrucieństwa

ULV-prosimy:placz::placz::modla::modla:zobacz le nasiekałam bazarków-kasa będzie, to nie wszystko w dodatku!

Posted

Wiem, wiem... :placz: Tych bidulek jest tyle ztresztą, że ręce opadają :placz: Tylko.... ja tak nieśmiało sobie marzyłam o bernardynie:oops: No i ona jest dość młoda- po prostu nie wiem, co będę robić za np.7-10 lat, stąd logika podsuwa psiaki starsze:oops:
A ta bidulka jest dalej w schronisku?

Psiaka samca nie mogę- Pałek to i Charliego w domu źle znosi, a ma padaczkę i chcę mu oszczędzać stresów; gdyby nie to, to już bym niewidomego benia brała- Ru jest niewidoma, Skorek był, Matu też, to akurat żadna przeszkoda...

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Wiem, wiem... :placz: Tych bidulek jest tyle ztresztą, że ręce opadają :placz: Tylko.... ja tak nieśmiało sobie marzyłam o bernardynie:oops: No i ona jest dość młoda- po prostu nie wiem, co będę robić za np.7-10 lat, stąd logika podsuwa psiaki starsze:oops:
A ta bidulka jest dalej w schronisku?

Psiaka samca nie mogę- Pałek to i Charliego w domu źle znosi, a ma padaczkę i chcę mu oszczędzać stresów; gdyby nie to, to już bym niewidomego benia brała- Ru jest niewidoma, Skorek był, Matu też, to akurat żadna przeszkoda...

ale zgwałcona na dogo-jest tylko ona:placz:ona nie jest tak młoda wcale Ulv-jest nadal tam siedzi:roll:

a mi się marzy Mastif Tybetańsk:obrazic:i czystej rasy-na całym świecie jest ich już tylko 300.000 jeden kosztuje prawie 30.000 $ - orgianlne Mastify-z Chin nie do porównania z Polskimi-

Nie marudź o Beniu bo krzyż Ci wysiądzie kochana a z TZ też by się przyszalało czy teraz czy "za kika lat" jesteś odpowiedzialna, świetnie się opiekujesz psami-wszystko regularnie leczone-od początku Cię "obserwowałam" i to mi się włąśnie podoba-stawiasz poziom-a nie samo kochanie

zapłacimy Ci Ulv-oprócz bazarków:-(, które na nią robię

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Ale gryfonika masz? :eviltong:
Na razie skoro z benią nie wyszło najbliższy miesiąc poświęcę na intensywne leczenie (trza miec w końcu siłę do mordek, nie?), a potem pomyślimy.... ;)

mam:eviltong:ale jakbym takiego miała to tylko jeden w kawalerce by się zmieścił:evil_lol::eviltong:

Posted

Informacja o adopcji Beni wypłynęła ode mnie... Bo jak byłam wczoraj w schronisku, to chciałam się do niej wybrać, a tu... okazało się, że już jej nie ma ;)
Chciałam zadzwonić do Ulki18 żeby dała info na dogo, ale nie odbierała. A że chwilę później rozmawialam z best13 (pochwalić się, że już Yakuza jest poza schroniskiem i siedzi obok mnie w kontenerku) i ona miała namiar na ulv, to przekazałam informację.

ulv, na pewno znajdziesz jeszcze tą jedyną :glaszcze: :buzi:

Posted

Przepraszam, ale nie było mnie od wczoraj na dogo. widzę,że tytuł juz zmieniony. Zaraz też ściągam allegro. Strasznie się ciesze, że ogłoszenia działają :loveu:.
Ulv, jestem pewna, że znajdziesz tę swoja wymarzoną Benię :p.

Posted

Nom, Kasia do mnie wczoraj rano dzwonila, ale ja w sobote dopoludnia zawsze mam duzo miastowo-targowej bieganiny i rzadko biore telefon.
I taka niespodzianka wyszla niesamowita. Jutro podpytam kierownika, czy widzial ta pania z Radomska osobiscie.