Jump to content
Dogomania

Piękna Benia w swoim domku jak za snów dochodzi do zdrowia. Dziękujemy :)!

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Jak tak dalej pójdzie, to samochód transportowy bedzie przypominał Arkę Noego :evil_lol:

A ja lubię takie duze transporty.
Mój ostatni transport jaki organizowałam dowiózł do domu 4 psy.
Tu bedzie jeszcze liczniej...:loveu:

Posted

Byc moze z Mielca pojedzie jeszcze jedna koteczka. Na razie ustalamy z domkiem co i jak. Domek dla koteczki oczywiscie we Wroclawiu.

Czyli z Mielca koteczka dla Best13, kotka i pies, jeszcze do dogrania.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
To prosze pełną relację, najlepiej ze zdjęciami :p

[FONT=Comic Sans MS]Jeśli chcesz od Murki super relację na żywo, to może spotkasz się z nami we Wrocku...?? ;):loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Będzie to wieczorkiem, podejrzewam, że gdzieś przy wylocie z Wrocka na Kraków (jeszcze muszę ustalić z Murką). Rzuć mi jesli chcesz na PW swój nr tel. to przekręcę z godzinkę wczesniej. Będzie Bruno, moja Szylkrecia, Koperek, Murka, ja, mój TZ, moje córki i.... moje psy....[/FONT]

Posted

ulvhedinn napisał(a):
No i guzik :shake: z bernardyna dla ulv :shake:

Benia pojechała do nowego domu, oczywiście się strasznie cieszę, ale... smutno mi też....

Do jakiego domku???:-o

Posted

ulvhedinn napisał(a):
No ktoś ją adoptował... Podobno super domek, z ogródkiem, w sumie to dla niej lepiej, tylko mi przykro, bo sie już nastawiłam... :-(
Ulv, znaleźć Ci bernardyna?? Nie ma sprawy! :lol:
A z domku się w takim razie cieszymy!

Posted

Dobra, znajdź. Tylko ma to być: koniecznie mocno starsza/staruszka suczka, przyjazna do zwierząt,
i najpiękniej żeby była benia o takiej własnie cięższej głowie, a nie zmiksowana o długim dziobie...

No i Benia jest podobna do mojej Mili ['] :oops:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Dobra, znajdź. Tylko ma to być: koniecznie mocno starsza/staruszka suczka, przyjazna do zwierząt,
i najpiękniej żeby była benia o takiej własnie cięższej głowie, a nie zmiksowana o długim dziobie...

No i Benia jest podobna do mojej Mili ['] :oops:
No to szukamy. Zaraz zakładam wątek :cool3: