Jump to content
Dogomania

Piękna Benia w swoim domku jak za snów dochodzi do zdrowia. Dziękujemy :)!

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn :loveu:

Około 20 października ze Stalowej Woli do Wrocławia będzie jechać jogi, ale nie wiem czy będzie miała miejsce na takie futro (często jeździ ze swoim zoo). Ona teraz jest w Wiśle, wraca za kilka dni.

Zapytaj też greynew, czy by Ci nie pomogła, ona średnio raz w miesiącu jeździ z Wrocławia do Tarnowa (to niedaleko Mielca). 30-tego jedzie właśnie po starszego ONka z Mielca :)

Posted

Na razie cioctka ulv się głupio rozchorowała, zapalenie oskrzeli, wrrr... ale muszę do października stanąć na nogi i tak- jestem zdecydowana na piekną starsza panią:p Już robię miejsce w domu :evil_lol:

Posted

Ulv, kuruj sie szybko...zapalenie oskrzeli jest meczace, czlek taki slaby potem jest :roll:

Czytam i czytam tez Twoj post z 11.11 i nie moge uwierzyc :crazyeye:
To nieprawdopodobne :multi:

Posted

czytam, czytam i nie mogę uwierzyć...Benia będzie miała dom !!!:multi:
Są takie psy w schronisku które wyjatkowo chwytają za serce i Benia na pewno niejednej z nas śniła się po nocach...:-(
Takie adopcje cieszą najbardziej.:loveu:
Ulka, my też mamy psiaka z Orzechowców do podwiezienia do Wrocławia.
Pisałam wczoraj maila do graynew ale na razie nie odpowiedziała.
Dziewczyna z Wroc. dokłada się dużo do benzyny i szukam transportu',gdyby się coś odpowiedniego trafiło to dam znać chyba że wy wcześniej coś skombinujecie.

Posted

becia, ja już dzwoniłam do Koperka. Też mam do zawiezienia kicię z Mielca do Wrocka (koniecznie do 30-tego, a nam się wyjazd przesunął o kilka tygodni). Podobno są jeszcze jakieś futra z Kielc do dotransportowania do Wrocka.
My oferujemy samochód i czas, możemy wszystko pozbierać. Kwestia tylko pieniążków na paliwo, bo my nie damy rady nic dorzucić.
Może wspólna zrzutka?

Na wątku transportowym Agnieszka z Wrocławia szuka transportu z Wrocławia pod Kraków - to moglibyśmy "załatwić" w drodze powrotnej ;)

greynew ma samochód pełny - już wcześniej pytałam o możliwość zabrania transporterka z kocinką :-(

A Benia mogłaby z nami pojechać, jak będziemy wybierać się za 2-3 tygodnie :roll:

Posted

My oferujemy samochód i czas, możemy wszystko pozbierać. Kwestia tylko pieniążków na paliwo, bo my nie damy rady nic dorzucić.
Może wspólna zrzutka?

Czyli teraz do 30.9. musi jechac koteczka i ten psiak z Orzechowcow (jak rozumiem domek sie sprawdzony). A w drodze powrotnej mialby jechac psiak pod Krakow. Czy jeszcze jakis zwierzak ma jechac? I ile jest potrzebne kasy na wyjazd?

A Benia pojechalaby za 2-3 tygodnie z Murka przy okazji Jej wyjazdu.

Reno, na razie nie mam kontaktu z kierownikiem. Ale zapytam czy tamta osoba sie odezwala.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Czyli teraz do 30.9. musi jechac koteczka i ten psiak z Orzechowcow (jak rozumiem domek sie sprawdzony). A w drodze powrotnej mialby jechac psiak pod Krakow. Czy jeszcze jakis zwierzak ma jechac? I ile jest potrzebne kasy na wyjazd?

Do 30-tego musi do Wrocka dotrzeć koteczka.
Koperek ma się do mnie odezwać, bo nie wie czy ten psiak z Orzechowców jeszcze jest w schronisku :roll:
Koperek wspominała mi także o jakimś psie i kocie z Kielc, które też czekają na transport do Wrocka.
Ja zobaczyłam jeszcze tę psinę, która ma dotrzeć z Wrocka pod Kraków.
Z kasą nic na razie nie wiem. Czekam na info od Koperka. My potrzebujemy ok. 400 zł w obie strony (licząc jechanie zygzakiem przez Rzeszów, Mielec, Kielce).

Ulka18 napisał(a):
A Benia pojechalaby za 2-3 tygodnie z Murka przy okazji Jej wyjazdu.

Jak tylko będziemy jechać, to moglibyśmy ją wziąć. Tylko nie wiem dokładnie kiedy to będzie (nie jest zależne od nas).
Może ktoś inny się znajdzie wcześniej.

Posted

. Jesli dom we Wrocławiu się nie rozmysli to miałby jechać tylko pies - onek (albo onka) Czy zwierzaki miałyby byc w transporterach??? Bo o ile kotka da się w cokolwiek wcisnać to onka raczej nie bardzo...

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ale sie cieszę, że sytuacja się klaruje :knuje:.

To co, nie odnawiam allegro Beni.

Egoizm podpowiada- nie wystawiać, schować Benię, żeby jej nikt nie zobaczył, mojaaa!!!! :eviltong: ale rozsądek mówi- a jeśli ją wypatrzy ktoś z lepszymi warunkami? Np. z wielkim, pięknym ogrodem? ....:roll:

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ok. Więc przedstawiam Benię światu po raz drugi.
A nawet jeśli nie Benia to może inny Benek znajdzie dzięki temu dom???
Bardzo rozsądne myślenie :lol::loveu:

Posted

ja mam jechac na trasie poznan rzeszow wroclaw poznan zabierajac szczeniaka z rzeszowa do wrocka koperek obiecala 200 zl na transport jest potrzebne 425 z wyliczen na benzyne... z wrocka zabralabym wtedy latka do dtp w poznaniu czy kotka z rzeszowa do wrocka tez szuka jeszcze transportu?