Dinka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A moja Dina bardzo lubila makaron z watrobka-roboty mojej mamy... :diabloti: Quote
anika_82 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A mój Kędzior wcina maliny! I sam je sobie zrywa z krzaków w lesie :) Potrafi wbiec za nimi do lasu i buszować tak długo jak nie zdobędzie wszytkiego co się pojawi na krzakach :razz: Quote
Talia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 moja sunia uwielbia ciasteczka marchewkowo-serowe i suszone płucka :) Quote
Asia & Ginger Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='mariolka']moje psiska uwielbiaja uszy wedzone. Niestety zaczely miec po nich biegunki, więc wywalilam to z jadlospisu. A one nadal szukaja ich we wszystkich torbach jak przychodze... Teraz lubują się w pasztecikach truskawkowych[/quote] Paszteciki truskawkowe? :-o A cóż to takiego? :cool3: Quote
Rahl Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Paszteciki truskawkowe? :-o A cóż to takiego? :cool3:[/quote] Chciałam dokładnie o to samo zapytać ;- ) Quote
pumcia02 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 a znalazłam w sklepie i chciałam wyprobować :P to są takie normalne ciasteczka, pewnie myslicie o czyms dziwnym :P znalazłam na opakowaniu mądrą nazwe :D to i tak napisałam [URL="http://www.maced.home.pl//index1.php?id=32&sw1=on&prod=1&poz=3&od=0"]http://www.maced.home.pl//index1.php?id=32&sw1=on∏=1&poz=3&od=0[/URL] cus takiego tylko zamiast paszteciki z wolowina to z truskawkami. ale normalnie sucz jeszcze zadnych ciastek tak nie lubila jak tych Quote
Anusia&Saba Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Saba bardzo lubi obgryzać kosteczki ;) Kiełbase jak dam to też z z chęcią zje :evil_lol: Quote
baffi2 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 wreszcie udało mi się kupić te 'patyczki' z chlorofilem:multi: - wypróbujemy. A co myślicie o Nutri Dent'ach? Quote
akira Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 mój ubustwia wędzone uszy ;] i jakieś tam różne ciasteczka Quote
Infortune. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='mariolka'] Teraz lubują się w pasztecikach truskawkowych[/quote] paszteciki truskawkowe? a gdzie mozna takowe dostać? :D Moja potwora szaleje za uszami i na szczęście nic jej po nich nie jest. Jeśli chodzi o greenies raz zjadła, ale na szczęście nij jej nie było. Mimo wszystko, po obejrzeniu zdjęć i przeczytaniu kilka wypowiedzi na innym forum nigdy więcej nie dam jej tego świństwa. :angryy: Quote
DG32 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Moje psiaki ostatnio zajadają się owocami - szczególnie bananami i arbuzami. [IMG]http://images23.fotosik.pl/260/ce4a3c2bc6348a1cmed.jpg[/IMG] [url]http://pl.youtube.com/watch?v=74izYz0Ppkw[/url] Quote
Szarik Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 U mnie od dziś: bułka z serkiem topionym (szynkowym) + szyneczka :evil_lol: Quote
reksio7 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Kaja uwielbiała wszystkie warzywa ale najbardziej surową marchewkę, mandarynki i lody Reksio i Żabka chyba lody najbardziej. Quote
Bzikowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A Bezisław dzisiaj wszamał kawałek ogórka kiszonego :crazyeye: Nigdy takich rzeczy nie ruszał, zawsze jak jadłam jakiś owoc czy warzywo to go 'częstowałam' żeby sprawdzić czy lubi, nigdy nie wykazał zainteresowania niczym takim ,ogórkiem też nie :lol: A dzisiaj pożarł go, mimo, że był po kolacji.Głupek :lol: Quote
monika083 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bzikowa']A Bezisław dzisiaj wszamał kawałek ogórka kiszonego :crazyeye: Nigdy takich rzeczy nie ruszał, zawsze jak jadłam jakiś owoc czy warzywo to go 'częstowałam' żeby sprawdzić czy lubi, nigdy nie wykazał zainteresowania niczym takim ,ogórkiem też nie :lol: A dzisiaj pożarł go, mimo, że był po kolacji.Głupek :lol:[/quote] moze w ciazy..?:eviltong::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 O żesz, nie pomyślałam :evil_lol: Teraz trzeba ustalić kto jest tatusiem! (mamusią? :hmmmm:):evil_lol: Quote
Grzywka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A co dajecie na przykład tresując psa? Jakoś nie wyobrażam sobie noszenia 10 par uszów w torebce ze sobą na spacer jak chce pochwalić psiora :roll: Zbliżam się krok po kroku do kupienia border terriera i po nocach zamiast się uczyć czytam o tresurze i wychowaniu ;) Quote
*Monia* Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Suszone płuca, wątróbkę, jakieś miękkie ciacha, psie kiełbaski, ser żółty, suchą karmę, itp. To wszystko zależy od tego za co psiak najchętniej pracuje ;). Hexa jest wszystkożerna, więc nagradzam tym co akurat mi w ręce wpadnie, ale najlepiej czymś co da się podzielić na małe kawałki, bo suńka zapomina gryźć czasem :roll:. Quote
Czarna_Owieczka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Mój pudelski lubi różnego rodzaju warzywka ogórki, marchewki, buraki, cukinie, papryke, pietruszke (korzeń) a nawet gotowana włoszczyzne i pakowane suszone warzywa :lol: A co z owoców :hmmmm: chyba banany innych nie dawałam ;) Ale fenomenalnym przysmakiem jest suszony chleb (pokrojony na niewielkie kawałki) :lol: Lubi również nabiał, jogurciki, twarożki, mleko ;) Jeśli chodzi o szkolenie, to serek żółty (ale w małej ilości), parówa, jakieś inne mięsa, ciasteczka, wszystko wymieszane mamy mix na trening :razz: wszystko oczywiście posiekane na kawałki ;) Quote
fizzy Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 największym zdziwieniem było dla mnie jak zobaczyłam że mój pies zjada obierki z ziemniaków:evil_lol: wpadł do domu, stoi reklamówka w kuchni, głupi łeb włożył i je aż mu się uszy trzęsą:lol: nic mu później nie było;) i jeszcze kilka razy schodził po obiadku do piwnicy, brał ziemniaczka z worka i miał deser:lol: kocha je po prostu ale sama mu nigdy nie daje ogórki kiszone i wszelkiego rodzaju warzywa uwielbia. je wszystko oprócz... jajek na twardo:evil_lol: Quote
***kas Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Joko uwielbia kapustę kiszoną:cool3: Diego za to woli suchy chlebuś, najlepiej taki twardawy;) Niagara kradnie z szafek serniczka:mad: a wszystkie 3 dadza się pokroić za wątróbkę smażoną:loveu: Quote
bonsai_88 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Mój pierwszy psiak kochał ogórki kiszone... ale tylko domowej roboty :evil_lol: Quote
Olka77 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Mój jest wszystkożerny. Nawet koło mydła w łazience nie przejdzie obojętnie. odpukac , jeszcze nie miał jakiś malwersacji żołądkowych z tego powodu. Wogóle uwielbia "śmierdziuszki" -żwacze wołowe.!!! Quote
Ewa&Duffel Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Duffel jest wszystkożerny:evil_lol: ale najbardziej lubi wszystkie "śmierdziuchy", czyli różne suszone przysmaki. Quote
gops Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 u nas rekordy w szybkosci pozerania bija plucka suszone i inne bardzo mocno smierdzace rzeczy :evil_lol: np. kurzych lap czy wedzonych kosci tak chetnie nie je jak smierdziuchow a zdziwilam sie najbardziej jak sucz wziela sobie banana z lawy i zjadla razem ze skorka prawie calego :crazyeye: nic jej nie bylo po tym :lol: Quote
Recommended Posts