Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mój Kędzior wcina maliny!
I sam je sobie zrywa z krzaków w lesie :)
Potrafi wbiec za nimi do lasu i buszować tak długo jak nie zdobędzie wszytkiego co się pojawi na krzakach :razz:

Posted

[quote name='mariolka']moje psiska uwielbiaja uszy wedzone. Niestety zaczely miec po nich biegunki, więc wywalilam to z jadlospisu. A one nadal szukaja ich we wszystkich torbach jak przychodze...
Teraz lubują się w pasztecikach truskawkowych[/quote]
Paszteciki truskawkowe? :-o
A cóż to takiego? :cool3:

Posted

a znalazłam w sklepie i chciałam wyprobować :P to są takie normalne ciasteczka, pewnie myslicie o czyms dziwnym :P znalazłam na opakowaniu mądrą nazwe :D to i tak napisałam
[URL="http://www.maced.home.pl//index1.php?id=32&sw1=on&prod=1&poz=3&od=0"]http://www.maced.home.pl//index1.php?id=32&sw1=on∏=1&poz=3&od=0[/URL]

cus takiego tylko zamiast paszteciki z wolowina to z truskawkami. ale normalnie sucz jeszcze zadnych ciastek tak nie lubila jak tych

Posted

[quote name='mariolka']
Teraz lubują się w pasztecikach truskawkowych[/quote]
paszteciki truskawkowe? a gdzie mozna takowe dostać? :D

Moja potwora szaleje za uszami i na szczęście nic jej po nich nie jest. Jeśli chodzi o greenies raz zjadła, ale na szczęście nij jej nie było. Mimo wszystko, po obejrzeniu zdjęć i przeczytaniu kilka wypowiedzi na innym forum nigdy więcej nie dam jej tego świństwa. :angryy:

• 2 weeks later...
Posted

Moje psiaki ostatnio zajadają się owocami - szczególnie bananami i arbuzami.

[IMG]http://images23.fotosik.pl/260/ce4a3c2bc6348a1cmed.jpg[/IMG]

[url]http://pl.youtube.com/watch?v=74izYz0Ppkw[/url]

• 5 months later...
Posted

A Bezisław dzisiaj wszamał kawałek ogórka kiszonego :crazyeye:
Nigdy takich rzeczy nie ruszał, zawsze jak jadłam jakiś owoc czy warzywo to go 'częstowałam' żeby sprawdzić czy lubi, nigdy nie wykazał zainteresowania niczym takim ,ogórkiem też nie :lol: A dzisiaj pożarł go, mimo, że był po kolacji.Głupek :lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']A Bezisław dzisiaj wszamał kawałek ogórka kiszonego :crazyeye:
Nigdy takich rzeczy nie ruszał, zawsze jak jadłam jakiś owoc czy warzywo to go 'częstowałam' żeby sprawdzić czy lubi, nigdy nie wykazał zainteresowania niczym takim ,ogórkiem też nie :lol: A dzisiaj pożarł go, mimo, że był po kolacji.Głupek :lol:[/quote]

moze w ciazy..?:eviltong::evil_lol:

Posted

A co dajecie na przykład tresując psa? Jakoś nie wyobrażam sobie noszenia 10 par uszów w torebce ze sobą na spacer jak chce pochwalić psiora :roll: Zbliżam się krok po kroku do kupienia border terriera i po nocach zamiast się uczyć czytam o tresurze i wychowaniu ;)

Posted

Suszone płuca, wątróbkę, jakieś miękkie ciacha, psie kiełbaski, ser żółty, suchą karmę, itp. To wszystko zależy od tego za co psiak najchętniej pracuje ;). Hexa jest wszystkożerna, więc nagradzam tym co akurat mi w ręce wpadnie, ale najlepiej czymś co da się podzielić na małe kawałki, bo suńka zapomina gryźć czasem :roll:.

Posted

Mój pudelski lubi różnego rodzaju warzywka ogórki, marchewki, buraki, cukinie, papryke, pietruszke (korzeń) a nawet gotowana włoszczyzne i pakowane suszone warzywa :lol:
A co z owoców :hmmmm: chyba banany innych nie dawałam ;)
Ale fenomenalnym przysmakiem jest suszony chleb (pokrojony na niewielkie kawałki) :lol:
Lubi również nabiał, jogurciki, twarożki, mleko ;)

Jeśli chodzi o szkolenie, to serek żółty (ale w małej ilości), parówa, jakieś inne mięsa, ciasteczka, wszystko wymieszane mamy mix na trening :razz: wszystko oczywiście posiekane na kawałki ;)

• 3 weeks later...
Posted

największym zdziwieniem było dla mnie jak zobaczyłam że mój pies zjada obierki z ziemniaków:evil_lol: wpadł do domu, stoi reklamówka w kuchni, głupi łeb włożył i je aż mu się uszy trzęsą:lol: nic mu później nie było;) i jeszcze kilka razy schodził po obiadku do piwnicy, brał ziemniaczka z worka i miał deser:lol:
kocha je po prostu ale sama mu nigdy nie daje
ogórki kiszone i wszelkiego rodzaju warzywa uwielbia. je wszystko oprócz... jajek na twardo:evil_lol:

Posted

Joko uwielbia kapustę kiszoną:cool3:
Diego za to woli suchy chlebuś, najlepiej taki twardawy;)
Niagara kradnie z szafek serniczka:mad:
a wszystkie 3 dadza się pokroić za wątróbkę smażoną:loveu:

• 5 months later...
Posted

Mój jest wszystkożerny. Nawet koło mydła w łazience nie przejdzie obojętnie. odpukac , jeszcze nie miał jakiś malwersacji żołądkowych z tego powodu.
Wogóle uwielbia "śmierdziuszki" -żwacze wołowe.!!!

Posted

u nas rekordy w szybkosci pozerania bija plucka suszone i inne bardzo mocno smierdzace rzeczy :evil_lol:
np. kurzych lap czy wedzonych kosci tak chetnie nie je jak smierdziuchow

a zdziwilam sie najbardziej jak sucz wziela sobie banana z lawy i zjadla razem ze skorka prawie calego :crazyeye:
nic jej nie bylo po tym :lol: