Edi100 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Ludzie pomyślcie przez chwilę...never napisała chyba nieopacznie.....przeciez oczywiste jest, że nie do jednej rodziny pojechały wszystkie maluchy jako do domu stałego... Tak właśnie zrozumiałam i to wydało się mało prawdopodobne. Teraz wszystko jest jasne! Pozostaje mi życzyc im wiele miłości i czekamy na dobre wieści:) Quote
Aga_Mazury Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Bardzo ładnie :) i jak zwykle osoby zupełnie nie związane ze sprawą wkroczyły do akcji w ramach porządku... akucha i kasia25 mam nadzieję, że moderator to wyjaśni bo to nie po raz pierwszy.... Jeżeli chodzi o szczeniaki. Informacje będą na wątku w momencie kiedy wątek będzie przypominał wątek. Dla uspokojenia nie trafią do budy, przynajmniej nic mi nie wiadomo na ten temat. Quote
kaLOlina Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 mnie tez troche dziwi ze kots zabral az 5szczeniat...toz to wielkie tado wyrosnie...:( Quote
Aga_Mazury Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 kaLOlina napisał(a):mnie tez troche dziwi ze kots zabral az 5szczeniat...toz to wielkie tado wyrosnie...:( Ludzie pomyślcie przez chwilę...never napisała chyba nieopacznie.....przeciez oczywiste jest, że nie do jednej rodziny pojechały wszystkie maluchy jako do domu stałego... Quote
Maupa4 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Wątek decyzją wszystkich moderatorów został "wyczyszczony". Quote
Wilejkaros Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Neverend, a spytaj może któregoś wolontariusza czy pracownika schronu, kto był przy adopcji? Może oni wiedzą coś więcej. Bardzo się wszyscy niecierpliwią, żeby usłyszeć jakiegoś newsa od malców ;) A rodzeństwo Guzika było jeszcze chore czy lepiej trochę? Quote
neverend Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Ja też się niecierpliwie... czekam na maila... Nie wiem czy szczeniaczki były do końca zdrowe... Naprawdę, mnie tam nie było, ciężko mi cokolwiek powiedzieć... Quote
Helga&Ares Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jakie fajne to Modowe czyszczenie. Jaki fajny zbieg okoliczności. Tyle czasu Guzik się kisił i nagle cud. Quote
Maupa4 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 nie bardzo rozumiem ... przez moda się Guzik kisił ? przez moda Guzik został wyadoptowany ? Quote
Helga&Ares Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Maupa4']nie bardzo rozumiem ... przez moda się Guzik kisił ? przez moda Guzik został wyadoptowany ? Mody czyszczą to jedno a guzik to drugie. Reasmując Mod Maupa nie ma nic wspólnego z kiszeniem i cudownym wyadtowaniem Guzika i jego rodzeństwa ani niezwykłym i jednorazowym wyadoptowaniem nagle i na raz pieciu szczeniaków do niemiec. Jak i bardzo prawdopodobnym brakiem w przyszłości wiadomości o nich skoro nawet w tej chwili trudno ustalić do kąd pjechały i kto je zabrał. Quote
Aga_Mazury Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Mody czyszczą to jedno a guzik to drugie. Reasmując Mod Maupa nie ma nic wspólnego z kiszeniem i cudownym wyadtowaniem Guzika i jego rodzeństwa ani niezwykłym i jednorazowym wyadoptowaniem nagle i na raz pieciu szczeniaków do niemiec. Jak i bardzo prawdopodobnym brakiem w przyszłości wiadomości o nich skoro nawet w tej chwili trudno ustalić do kąd pjechały i kto je zabrał. Nie bardzo rozumiem o co chodzi? Byłam przy adopcji i ja wiem gdzie pojechały, z kim pojechały i gdzie są....więc nie widzę problemu. Nie wiem dlczego inni go widzą? Quote
Edi100 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Tylko czekamy na dobre wieści z nowych domków:loveu: Quote
Marlena:) Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Nareszcie odetchnęłam :lol: ...czytałam wszystko wstrzymując dech:p i dopiero teraz,kiedy jest tutaj spokojnie mogę napisać: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE MALUCHY :multi::multi: ... i czekam na cudowne wieści z nowych domków:loveu: Cioteczki-wielkie ukłony i wielkie dzięki dla was :loveu: jesteście cudowne -THE BEST :multi:... Quote
Alaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ludzie pomyślcie przez chwilę...never napisała chyba nieopacznie.....przeciez oczywiste jest, że nie do jednej rodziny pojechały wszystkie maluchy jako do domu stałego... Ja bardzo przepraszam, zaliczam sie raczej do osob myslacych - lecz mimo wszystko zrozumialam tekst napisany przez never DOSLOWNIE. A to, ze sie przejmuje badz tez przejelam losem szczeniakow ktore pojechaly do jednej rodziny to chyba to jest normalne. Jestem na dogo juz chwile i nie szukam sensacji - jesli nie pomoge to na pewno nie zaszkodze ani nie sieje zametu- pozwolilam sobie na publiczne wyrazenie swojego zdziwienia - i zostalam pouczona ze nie czytam ze zrozumieniem. Nieladnie ................. Quote
Donvitow Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Edi100 napisał(a):Tylko czekamy na dobre wieści z nowych domków:loveu: Czekamy:lol:. A czy moglibyśmy zostać nieco bardziej wtajemniczeni. Na ogłoszenie w wyborczej dla Guzika pojechały do domków cztery szczeniaczki z Gaju. Alaa tak samo ten tekst odebrałem. A chcieliśmu tylko wyciągnąć ze schronu guziczka i po to w poznaniu uruchomiliśmy dwie gazety. Teraz pozostaje czekać. Quote
neverend Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 no jestem... mnie niestety przy tym wszystkim nie było... nie chcę nikogo w błąd wprowadzać... widocznie ja poprzekręcałam, jak rozmawiałam z Agą, która była przy adopcji... chyba niepotrzebna ta cała sytuacja...ja też jestem zniecierpliwiona a przez to rozdrażniona, a zarazem pełna euforii... wszystko zapominam itd... czekam na wiadomości tak samo jak Wy, bo tak samo wiem niewiele... a jutro jade do schronu porobić fotki maluchom...pozostałym... Quote
marta925 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Aga_Mazury napisał(a): Jeżeli chodzi o szczeniaki. Informacje będą na wątku w momencie kiedy wątek będzie przypominał wątek. Dla uspokojenia nie trafią do budy, przynajmniej nic mi nie wiadomo na ten temat. wątek przypomina wątek. poproszę o informację, kto posredniczyl w tej adopcji stadka szczeniakow do Niemiec. Quote
Matusz Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='marta925']wątek przypomina wątek. poproszę o informację, kto posredniczyl w tej adopcji stadka szczeniakow do Niemiec. prowadzisz jakieś tajne śledztwo??? Quote
marta925 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 wcale nie tajne, i sledztwem tez bym tego nie nazwala. Pytanie bylo skierowane do osoby, ktora zdaje sie cos wiedziec na ten temat - wiec nie robmy z watku przepychanek. eot Quote
neverend Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 spokojnie...chyba wszyscy chcą wiedzieć... Quote
Edi100 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Och jakbym już chciała wiedzieć i widzieć Quote
Donvitow Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Masz w schronie więcej szczeniaków.? Nasze cztery pojechały za Guzika. P-ń,Śrem,dwa Jarosławki k. książa Wlkp.:lol: Quote
Recommended Posts