Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Ludzie pomyślcie przez chwilę...never napisała chyba nieopacznie.....przeciez oczywiste jest, że nie do jednej rodziny pojechały wszystkie maluchy jako do domu stałego...

Tak właśnie zrozumiałam i to wydało się mało prawdopodobne. Teraz wszystko jest jasne!
Pozostaje mi życzyc im wiele miłości i czekamy na dobre wieści:)

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo ładnie :)

i jak zwykle osoby zupełnie nie związane ze sprawą wkroczyły do akcji w ramach porządku...

akucha i kasia25 mam nadzieję, że moderator to wyjaśni bo to nie po raz pierwszy....

Jeżeli chodzi o szczeniaki.
Informacje będą na wątku w momencie kiedy wątek będzie przypominał wątek.

Dla uspokojenia nie trafią do budy, przynajmniej nic mi nie wiadomo na ten temat.

Posted

kaLOlina napisał(a):
mnie tez troche dziwi ze kots zabral az 5szczeniat...toz to wielkie tado wyrosnie...:(

Ludzie pomyślcie przez chwilę...never napisała chyba nieopacznie.....przeciez oczywiste jest, że nie do jednej rodziny pojechały wszystkie maluchy jako do domu stałego...

Posted

Neverend, a spytaj może któregoś wolontariusza czy pracownika schronu, kto był przy adopcji? Może oni wiedzą coś więcej. Bardzo się wszyscy niecierpliwią, żeby usłyszeć jakiegoś newsa od malców ;)
A rodzeństwo Guzika było jeszcze chore czy lepiej trochę?

Posted

[quote name='Maupa4']nie bardzo rozumiem ...
przez moda się Guzik kisił ?
przez moda Guzik został wyadoptowany ?

Mody czyszczą to jedno a guzik to drugie. Reasmując Mod Maupa nie ma nic wspólnego z kiszeniem i cudownym wyadtowaniem Guzika i jego rodzeństwa ani niezwykłym i jednorazowym wyadoptowaniem nagle i na raz pieciu szczeniaków do niemiec. Jak i bardzo prawdopodobnym brakiem w przyszłości wiadomości o nich skoro nawet w tej chwili trudno ustalić do kąd pjechały i kto je zabrał.

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
Mody czyszczą to jedno a guzik to drugie. Reasmując Mod Maupa nie ma nic wspólnego z kiszeniem i cudownym wyadtowaniem Guzika i jego rodzeństwa ani niezwykłym i jednorazowym wyadoptowaniem nagle i na raz pieciu szczeniaków do niemiec. Jak i bardzo prawdopodobnym brakiem w przyszłości wiadomości o nich skoro nawet w tej chwili trudno ustalić do kąd pjechały i kto je zabrał.

Nie bardzo rozumiem o co chodzi?
Byłam przy adopcji i ja wiem gdzie pojechały, z kim pojechały i gdzie są....więc nie widzę problemu. Nie wiem dlczego inni go widzą?

Posted

Nareszcie odetchnęłam :lol: ...czytałam wszystko wstrzymując dech:p i dopiero teraz,kiedy jest tutaj spokojnie mogę napisać:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE MALUCHY :multi::multi: ...
i czekam na cudowne wieści z nowych domków:loveu:
Cioteczki-wielkie ukłony i wielkie dzięki dla was :loveu: jesteście cudowne -THE BEST :multi:...

Posted

Ja bardzo przepraszam, zaliczam sie raczej do osob myslacych - lecz mimo wszystko zrozumialam tekst napisany przez never DOSLOWNIE.
A to, ze sie przejmuje badz tez przejelam losem szczeniakow ktore pojechaly do jednej rodziny to chyba to jest normalne.
Jestem na dogo juz chwile i nie szukam sensacji - jesli nie pomoge to na pewno nie zaszkodze ani nie sieje zametu- pozwolilam sobie na publiczne wyrazenie swojego zdziwienia - i zostalam pouczona ze nie czytam ze zrozumieniem.
Nieladnie .................

Posted

Edi100 napisał(a):
Tylko czekamy na dobre wieści z nowych domków:loveu:

Czekamy:lol:. A czy moglibyśmy zostać nieco bardziej wtajemniczeni. Na ogłoszenie w wyborczej dla Guzika pojechały do domków cztery szczeniaczki z Gaju.

Alaa tak samo ten tekst odebrałem. A chcieliśmu tylko wyciągnąć ze schronu guziczka i po to w poznaniu uruchomiliśmy dwie gazety.

Teraz pozostaje czekać.

Posted

no jestem...

mnie niestety przy tym wszystkim nie było...
nie chcę nikogo w błąd wprowadzać...
widocznie ja poprzekręcałam, jak rozmawiałam z Agą,
która była przy adopcji...

chyba niepotrzebna ta cała sytuacja...ja też jestem zniecierpliwiona
a przez to rozdrażniona, a zarazem pełna euforii...
wszystko zapominam itd...
czekam na wiadomości tak samo jak Wy,
bo tak samo wiem niewiele...

a jutro jade do schronu porobić fotki maluchom...pozostałym...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

Jeżeli chodzi o szczeniaki.
Informacje będą na wątku w momencie kiedy wątek będzie przypominał wątek.

Dla uspokojenia nie trafią do budy, przynajmniej nic mi nie wiadomo na ten temat.

wątek przypomina wątek. poproszę o informację, kto posredniczyl w tej adopcji stadka szczeniakow do Niemiec.

Posted

[quote name='marta925']wątek przypomina wątek. poproszę o informację, kto posredniczyl w tej adopcji stadka szczeniakow do Niemiec.

prowadzisz jakieś tajne śledztwo???