Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Donvitow']Monika proszę z Toniem na jego wątek. A z Gajem na Gajowy.

To powiedz mi, co TY tutaj robisz?

Aha, zaproszenia do Gaju nie przyjmę. Na szczęście w porę (o wiele szybciej, niż by Ci się mogło wydawać) uświadomiłam sobie, jakich ludzi powinnam się wystrzegać.

Posted

przepraszam Was że w środku Waszej dyskusji zaczęłam "czyścić" watek Guzika ...

wszystkie posty nie związane z Guzikiem przenoszę chwilowo do Archiwum ... dzisiaj "podzielę" je na osobne tematy i wrócą one na PwP ...
teraz mam prośbę - jeżeli chcecie dalej kontynuować dyskusję na watku Guzika róbcie to kulturalnie i merytorycznie a ja przeniosę (później) wasze posty do odpowiedniego watku ... możecie też założyć nowy wątek i wtedy ja "wrzucę" do niego posty, które teraz przeniosłam do Archiwum ...

jeżeli założycie nowy wątek to proszę o podesłanie linku na PW

Posted

[quote name='Maupa4']przepraszam Was że w środku Waszej dyskusji zaczęłam "czyścić" watek Guzika ...

wszystkie posty nie związane z Guzikiem przenoszę chwilowo do Archiwum ... dzisiaj "podzielę" je na osobne tematy i wrócą one na PwP ...
teraz mam prośbę - jeżeli chcecie dalej kontynuować dyskusję na watku Guzika róbcie to kulturalnie i merytorycznie a ja przeniosę (później) wasze posty do odpowiedniego watku ... możecie też założyć nowy wątek i wtedy ja "wrzucę" do niego posty, które teraz przeniosłam do Archiwum ...

jeżeli założycie nowy wątek to proszę o podesłanie linku na PW

Ok teraz zauważyłem Twegio posta

Posted

Donvitow napisał(a):
No i wycofac funację ze zobowiazania finansowego.:lol:

Zobowiązania? Nie przypominam sobie,żeby fundacja miała wobec Was jakiekolwiek zobowiązania.

Do moderatora:
Magdo, moje posty możesz usunąć i nie przywracać ich w żadnym wątku, jeśli to możliwe z punktu widzenia regulaminu Dogo. Nie planuję kontynuować dyskusji z udziałem Donvitowa na jakikolwiek temat.

Posted

xxxx52 napisał(a):
nowa moda-banowanie i zamykanie watkow :shake:nawet kiedy nie wiadomo gdzie piesek sie podzial?

teraz wszyscy chcą wiedzieć, gdzie jest Guzik...
ale jak czekał w schronisku, to na dogo był "las rąk" do pomocy...
hipokryzja....:shake:

Posted

Watek o piesku nie sledzilam ,gdyz jest tyle podobnych pieskow jak Guziczek do ratowania w schroniskach, ale sposob postepowania z dogomaniankami ,ktorzy maja prawo wiedziec gdzie jest Guzik adoptowany, jest ich slusznym prawem,i jak rowniez wycofywanie niewygodnych watkow ,czy banowanie ,czy zamykanie watkow jest nadzwyczaj podejrzliwe:shake:moj post jest rowniez usuniety:angryy:

Posted

xxxx52 napisał(a):
Watek o piesku nie sledzilam ,gdyz jest tyle podobnych pieskow jak Guziczek do ratowania w schroniskach, ale sposob postepowania z dogomaniankami ,ktorzy maja prawo wiedziec gdzie jest Guzik adoptowany, jest ich slusznym prawem,i jak rowniez wycofywanie niewygodnych watkow ,czy banowanie ,czy zamykanie watkow jest nadzwyczaj podejrzliwe:shake:moj post jest rowniez usuniety:angryy:

Nikt z AFN-u nie ma prawa wydawać informacji o docelowym domku, w którym przebywa Guzik... Gdzie wyadoptowany? Do Niemiec...
Ale o tym już na wątku było pisane...nie wiem,czemu się powtarzacie i robicie tyle hałasu...

Posted

Oj co tu się dzieje?! Przecież mamy parwo wiedziec przynajmniej w jakim mieście jest Guziczek z rodzeństwem, nie wiem po co te tajemnice? Przecież nikt do tych ludzi nie włamie się i ich nie okradnie. Oj nie wiem co ostatnio na dogo się dzieje. jakiś koszmar....

Posted

Izabela124. napisał(a):
Oj co tu się dzieje?! Przecież mamy parwo wiedziec przynajmniej w jakim mieście jest Guziczek z rodzeństwem, nie wiem po co te tajemnice? Przecież nikt do tych ludzi nie włamie się i ich nie okradnie. Oj nie wiem co ostatnio na dogo się dzieje. jakiś koszmar....

A dlaczego "mamy prawo"?
Jakiś czas temu wyadoptowałam psa, bardzo biednego, schorowanego i kalekiego. Adopcja hmmm...powiedzmy, że poniekąd zagraniczna. Osoba, która psa adoptowała, nie życzyła sobie, by ktokolwiek poznał jej nazwisko albo potrafił ją w jakikolwiek sposób zidentyfikować. Rozmawiałam z nią po adopcji raz przez telefon i jestem pewna, że psu nie stanie się tam krzywda. A innym musi wystarczyć informacja, że zwierzak ma już swojego człowieka.

Posted

Przecież równie dobrze mozna by było powiedzieć, że Guziczek zamieszkał w Piprztycach Górnych i co, co by ta wiedza zmieniła? Wszyscy by byli zadowolenia, że znają nazwę miasta, a ci, którzy Guziczka wyadoptowali mieli by święty spokój. O to chodzi, żeby tu łgać na potęgę dla tego spokoju? Przecież tutaj trzeba się już tylko odzywać tak aby wszyscy byli zadowoleni, chocby to nijak sie miało do prawdy, to paranoja:shake: Nie zmuszajcie ludzi do kłamstwa, bo nic to nikomu nie da.

Guest Elżbieta481
Posted

Interesuje,tylko nie ma odpowiedzi..
Ktoś mądry powiedział-cytuję z pamięci-
Brak odpowiedzi też jest odpowiedzią
-------------------------------------
Elżbieta