neverend Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 GoniaP napisał(a): Ten oryginalny został przetrzebiony i zamknięty ;) temu wątkowi też przydałoby sie "przetrzebienie i zamknięcie".. Quote
GoniaP Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Przypominam, że jest to wątek Guzika, i to prawdy o jego losach próbujemy się dowiedzieć. Quote
MonikaP Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Donvitow']Monika proszę z Toniem na jego wątek. A z Gajem na Gajowy. To powiedz mi, co TY tutaj robisz? Aha, zaproszenia do Gaju nie przyjmę. Na szczęście w porę (o wiele szybciej, niż by Ci się mogło wydawać) uświadomiłam sobie, jakich ludzi powinnam się wystrzegać. Quote
Maupa4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 przepraszam Was że w środku Waszej dyskusji zaczęłam "czyścić" watek Guzika ... wszystkie posty nie związane z Guzikiem przenoszę chwilowo do Archiwum ... dzisiaj "podzielę" je na osobne tematy i wrócą one na PwP ... teraz mam prośbę - jeżeli chcecie dalej kontynuować dyskusję na watku Guzika róbcie to kulturalnie i merytorycznie a ja przeniosę (później) wasze posty do odpowiedniego watku ... możecie też założyć nowy wątek i wtedy ja "wrzucę" do niego posty, które teraz przeniosłam do Archiwum ... jeżeli założycie nowy wątek to proszę o podesłanie linku na PW Quote
Donvitow Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Maupa4']przepraszam Was że w środku Waszej dyskusji zaczęłam "czyścić" watek Guzika ... wszystkie posty nie związane z Guzikiem przenoszę chwilowo do Archiwum ... dzisiaj "podzielę" je na osobne tematy i wrócą one na PwP ... teraz mam prośbę - jeżeli chcecie dalej kontynuować dyskusję na watku Guzika róbcie to kulturalnie i merytorycznie a ja przeniosę (później) wasze posty do odpowiedniego watku ... możecie też założyć nowy wątek i wtedy ja "wrzucę" do niego posty, które teraz przeniosłam do Archiwum ... jeżeli założycie nowy wątek to proszę o podesłanie linku na PW Ok teraz zauważyłem Twegio posta Quote
neverend Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 dzięki Maupa... może to jakoś "podziała"... Quote
MonikaP Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Donvitow napisał(a):No i wycofac funację ze zobowiazania finansowego.:lol: Zobowiązania? Nie przypominam sobie,żeby fundacja miała wobec Was jakiekolwiek zobowiązania. Do moderatora: Magdo, moje posty możesz usunąć i nie przywracać ich w żadnym wątku, jeśli to możliwe z punktu widzenia regulaminu Dogo. Nie planuję kontynuować dyskusji z udziałem Donvitowa na jakikolwiek temat. Quote
neverend Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Ja w ogóle proszę o zamknięcie tego wątku, tak chyba będzie najlepiej... Quote
neverend Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 neverend napisał(a):Ja w ogóle proszę o zamknięcie tego wątku, tak chyba będzie najlepiej... ponawiam prośbę do moderatorów... Quote
xxxx52 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 nowa moda-banowanie i zamykanie watkow :shake:nawet kiedy nie wiadomo gdzie piesek sie podzial? Quote
neverend Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 xxxx52 napisał(a):nowa moda-banowanie i zamykanie watkow :shake:nawet kiedy nie wiadomo gdzie piesek sie podzial? teraz wszyscy chcą wiedzieć, gdzie jest Guzik... ale jak czekał w schronisku, to na dogo był "las rąk" do pomocy... hipokryzja....:shake: Quote
xxxx52 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Watek o piesku nie sledzilam ,gdyz jest tyle podobnych pieskow jak Guziczek do ratowania w schroniskach, ale sposob postepowania z dogomaniankami ,ktorzy maja prawo wiedziec gdzie jest Guzik adoptowany, jest ich slusznym prawem,i jak rowniez wycofywanie niewygodnych watkow ,czy banowanie ,czy zamykanie watkow jest nadzwyczaj podejrzliwe:shake:moj post jest rowniez usuniety:angryy: Quote
neverend Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 xxxx52 napisał(a):Watek o piesku nie sledzilam ,gdyz jest tyle podobnych pieskow jak Guziczek do ratowania w schroniskach, ale sposob postepowania z dogomaniankami ,ktorzy maja prawo wiedziec gdzie jest Guzik adoptowany, jest ich slusznym prawem,i jak rowniez wycofywanie niewygodnych watkow ,czy banowanie ,czy zamykanie watkow jest nadzwyczaj podejrzliwe:shake:moj post jest rowniez usuniety:angryy: Nikt z AFN-u nie ma prawa wydawać informacji o docelowym domku, w którym przebywa Guzik... Gdzie wyadoptowany? Do Niemiec... Ale o tym już na wątku było pisane...nie wiem,czemu się powtarzacie i robicie tyle hałasu... Quote
Izabela124. Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Oj co tu się dzieje?! Przecież mamy parwo wiedziec przynajmniej w jakim mieście jest Guziczek z rodzeństwem, nie wiem po co te tajemnice? Przecież nikt do tych ludzi nie włamie się i ich nie okradnie. Oj nie wiem co ostatnio na dogo się dzieje. jakiś koszmar.... Quote
MonikaP Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Izabela124. napisał(a):Oj co tu się dzieje?! Przecież mamy parwo wiedziec przynajmniej w jakim mieście jest Guziczek z rodzeństwem, nie wiem po co te tajemnice? Przecież nikt do tych ludzi nie włamie się i ich nie okradnie. Oj nie wiem co ostatnio na dogo się dzieje. jakiś koszmar.... A dlaczego "mamy prawo"? Jakiś czas temu wyadoptowałam psa, bardzo biednego, schorowanego i kalekiego. Adopcja hmmm...powiedzmy, że poniekąd zagraniczna. Osoba, która psa adoptowała, nie życzyła sobie, by ktokolwiek poznał jej nazwisko albo potrafił ją w jakikolwiek sposób zidentyfikować. Rozmawiałam z nią po adopcji raz przez telefon i jestem pewna, że psu nie stanie się tam krzywda. A innym musi wystarczyć informacja, że zwierzak ma już swojego człowieka. Quote
neverend Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Dokładnie... nikt nie przejmuje się adopcjami w schroniskach, psy są wydawane ludziom, a potem nie wiadomo, jak żyją, nie ma zdjęć...nikt się tym nie przejmuje... Quote
Tweety Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Przecież równie dobrze mozna by było powiedzieć, że Guziczek zamieszkał w Piprztycach Górnych i co, co by ta wiedza zmieniła? Wszyscy by byli zadowolenia, że znają nazwę miasta, a ci, którzy Guziczka wyadoptowali mieli by święty spokój. O to chodzi, żeby tu łgać na potęgę dla tego spokoju? Przecież tutaj trzeba się już tylko odzywać tak aby wszyscy byli zadowoleni, chocby to nijak sie miało do prawdy, to paranoja:shake: Nie zmuszajcie ludzi do kłamstwa, bo nic to nikomu nie da. Quote
Wilejkaros Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Neverend, zmobilizowałam się dzisiaj i wysłałam Ci zdjęcia na bazarek. Reszta w mailu. Napisz tylko czy dostałaś, bo jak wiesz, szwankuje mi poczta. Quote
xxxx52 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ojej jak cichutko na watku ,juz sie nikt Guziczkiem nie interesuje:-( Quote
Edi100 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 xxxx52 napisał(a):ojej jak cichutko na watku ,juz sie nikt Guziczkiem nie interesuje:-( Interesuje! Tylko ile można prosić o wieśći?:(:shake: Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Interesuje,tylko nie ma odpowiedzi.. Ktoś mądry powiedział-cytuję z pamięci- Brak odpowiedzi też jest odpowiedzią ------------------------------------- Elżbieta Quote
Pianka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wszystkie posty dotyczące adopcji niemieckich zostały przeniesione tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89321&page=2 I tam prosze prowadzić dalszą dyskusje. To jest temat Guzika i wszystkie posty nie związane bezpośrednio z nim będę usuwane. Quote
GoniaP Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Pianka']Wszystkie posty dotyczące adopcji niemieckich zostały przeniesione tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89321&page=2 I tam prosze prowadzić dalszą dyskusje. To jest temat Guzika i wszystkie posty nie związane bezpośrednio z nim będę usuwane. A gdzie są moje posty usunięte przez Maupę??? Quote
Recommended Posts