Edi100 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Oj cudnie, że Guziczek ma realną szansę na domek!:multi: Co do bazarków, hm zrobiłam zdjęcia ale nie mogę znaleźć czytnika. Jutro skombinuję:) Quote
neverend Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 teraz tak... przed chwilą rozmawiałam z Donvitow i ustaliliśmy,że: >nie będziemy rezygnować z ogłoszeń w Wielkopolsce,bo przecież jest rodzeństwo Guzika w potrzebie >Ogłoszenia pojawią się w Gazecie Wyborczej i Głosie Wielkopolskim Donvitow - BAAAAARDZO DZIĘKUJEMY:loveu: Quote
neverend Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Edi100 napisał(a):Znacie juz jakies konkrety?:) ale Ty Edytko niecierpliwa jesteś... czekajmy, czekajmy...:eviltong: Quote
Edi100 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Trochę jestem niecierpliwa, fakt:diabloti: Guziczku, dobranoc:loveu: Quote
Edi100 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Guziczek, wychodzi na wirtualny spacerek i się przypomina:) Quote
baffi2 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 A w tych gazetach to się chyba płaci, tak? Jest taka jedna gazeta ''Oferta'' przyjmują ogłoszenia za darmo:lol: To kiedy w końcu Guzik jedzie do Niemiec?? Czy to już nieaktualne?:razz: Quote
neverend Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 no ja czekam na jakieś potwierdzenia, bo ogłoszenia Guzika są w gazecie wielkopolskiej - to chociaż szansa dla rodzeństwa Guzika... muszę więc mieć potwierdzenie,że Guzik na pewno do Niemiec jedzie, żeby w razie telefonu mówić o rodzeństwie i że już jego adopcja jest nieaktualna... Aga_Mazury - wiesz coś?? Quote
caroolcia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Gazeta Wyborcza zaklepana na sobote - ogłoszenie będzie w żółtej ramce :p Quote
neverend Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 caroolcia napisał(a):Gazeta Wyborcza zaklepana na sobote - ogłoszenie będzie w żółtej ramce :p wooow... super! Quote
Edi100 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dobranoc Guziczku. :loveu:Może jutrzejszy dzionek będzie szczęśliwszy?:) Quote
Edi100 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A coż ten dziejszy dzionek przyniósł? Może jakieś radości? Quote
Donvitow Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Na razie nic. Pod nasz schron w nocy w kartonie podłozono cztery szczeniaczki. I znowu polka.:mad: Quote
Edi100 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Donvitow napisał(a):Na razie nic. Pod nasz schron w nocy w kartonie podłozono cztery szczeniaczki. I znowu polka.:mad: Ludzie-potwory:mad:Ich do kartonu....:angryy: Quote
neverend Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 na gg napisała do mnie Pani z Rudy Śląskiej w sprawie adopcji Guzika... napisałam,że na razie nie wiemy,czy jedzie do Niemiec, ale proponowałam rodzeństwo - szkoda tylko że nie dysponuję fotkami...:( Quote
Edi100 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 neverend napisał(a):na gg napisała do mnie Pani z Rudy Śląskiej w sprawie adopcji Guzika... napisałam,że na razie nie wiemy,czy jedzie do Niemiec, ale proponowałam rodzeństwo - szkoda tylko że nie dysponuję fotkami...:( Jesli domek konkretny i szybki to może, może? Szkoda by było by domek się zmarnował:( Quote
Wilejkaros Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Neverend, mam duży problem z pocztą na wp. Nie wiem, dlaczego nie mogę odpowiadać na maile. Dochodzić, dochodzi wszystko, ale nie mogę odpowiadać. Wczoraj Magdarynka założyła mi konta na stronie stowarzyszenia niczyje, więc jak tylko je skonfiguruję, wyślę Ci fotki na bazarki. Przepraszam, że tak długo. Quote
neverend Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 oj Aniu, nic nie szkodzi...moja wp też nawala... ale na ten adres przesyłaj... [email protected] bo na onecie mało miejsca.. Quote
baffi2 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 neverend napisał(a):na gg napisała do mnie Pani z Rudy Śląskiej w sprawie adopcji Guzika... napisałam,że na razie nie wiemy,czy jedzie do Niemiec, ale proponowałam rodzeństwo - szkoda tylko że nie dysponuję fotkami...:( Niewiadomo czy transport do Niemiec wogóle by się znalazł więc może lepiej Guziczka wyadoptować tej pani...? Quote
neverend Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 ja nie wiem... wciąż czekam aż coś Aga napisze, bo mnie nie ma w Ostródzie... i nie wiem...sama w kropce jestem...:roll: Quote
caroolcia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Nie eksportujmy takiego dobrego "towaru" do Niemiec!!! Guzik dla Polaków ;) Quote
neverend Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 caroolcia napisał(a):Nie eksportujmy takiego dobrego "towaru" do Niemiec!!! Guzik dla Polaków ;) hehe... dobre... Quote
Donvitow Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Zaczekaj troszkę. Rozkręcamy akcje na guzika. Nie do niemiec. Sama amieściłaś linka Quote
Recommended Posts