Helga&Ares Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Pianka']Wszystkie posty dotyczące adopcji niemieckich zostały przeniesione tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89321&page=2 I tam prosze prowadzić dalszą dyskusje. To jest temat Guzika i wszystkie posty nie związane bezpośrednio z nim będę usuwane. Guziku co u ciebie:-( Quote
GoniaP Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 MaxSta napisał(a):Cieszymy się że Guziczek ma Dom!!!!! A ma???????????????? Quote
neverend Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 GoniaP napisał(a):A ma???????????????? przestańcie się bawić w kotka i myszkę... przecież wiadomo... kilka stron wcześniej masz odpowiedź i w tytule też napisane... gdyby nie miał, byłby inny tytuł...ale po co ja to wyjaśniam - chyba jesteś inteligentna, żeby to wyłapać... Quote
ARKA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 neverend napisał(a):nie wiem kto przyjechał... nie było mnie tam... wiem tylko,że pojechały... a jak dotrą to mam dostać wiadomość od tej rodziny... jak się czują maluchy.... Masz jakies wiadomosci o maluchach? Quote
neverend Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 są zdrowe i szczęśliwe w swoich domkach. Quote
ARKA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 neverend napisał(a):są zdrowe i szczęśliwe w swoich domkach. :loveu: super, a jakies zdjecia będą? Quote
Donvitow Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przegapiłem rozliczenie.? Czy nie było ? Quote
niufek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 neverend napisał(a):są zdrowe i szczęśliwe w swoich domkach. Brawo neverend , a czy wszyscy moga w przyszlosci tak pisa´? Pieski sa w szczesliwych domkach i kropka.?? Quote
neverend Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 niufek napisał(a):Brawo neverend , a czy wszyscy moga w przyszlosci tak pisa´? Pieski sa w szczesliwych domkach i kropka.?? ...i kropka - nic więcej pisać nie muszę. Quote
baffi2 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 never... ja nic do Ciebie nie mam ale pamiętam jak pisałaś że wstawisz zdjęcie Guziczka w nowym domku... a do tej pory zdjęcia nie widziałam :roll: Quote
Donvitow Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 neverend napisał(a):...i kropka - nic więcej pisać nie muszę. Gratuluję przestrzegania zasad Dogo. 1 Zakładam wątek. 2 ratuję psa. 3 zbieram pieniądze na Dogo 4 sprzedaję psa do niemiec z jego rodzeństwem 5 Nabieram wody w usta/i kropka - nic więcej pisać nie muszę/ 6 nie rozliczam wpływów i kosztów bo jestem "ponad" Szybko się uczysz od swojej pani i pajuni.:shake: Quote
neverend Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Donvitow napisał(a):Gratuluję przestrzegania zasad Dogo. 1 Zakładam wątek. 2 ratuję psa. 3 zbieram pieniądze na Dogo 4 sprzedaję psa do niemiec z jego rodzeństwem 5 Nabieram wody w usta/i kropka - nic więcej pisać nie muszę/ 6 nie rozliczam wpływów i kosztów bo jestem "ponad" Szybko się uczysz od swojej pani i pajuni.:shake: Forum dogomanii to nie konfesjonał...a Ty z pewnością księdzem nie jesteś. Poza tym Twoje pieniądze, które rzekomo przelałeś na Guzika są na bokserach w potrzebie - zalecam czytanie wątku rozliczeniowego a nie obwinianie mnie za "ponad" nie wiem co. Na tym wątku nie zostanie napisane nic poza tym, że Guzik ma się dobrze w swoim domu, jakoś jak w schronie siedział wszyscy milczeli a po tym jak do domu pojechał też jakiś czas minął i nagle wszyscy zdali sobie sprawę, że istnieje jego wątek. Guzik ma dom i tyle. Więcej pisać nie muszę. I znowu jakieś zarzuty na Pajunię. Kajetan - zajmij się proszę swoim Gajem i swoimi "wysokopoziomowymi" konwersacjami na tym wątku, tu nic nie zdziałasz... Quote
Donvitow Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ej nie złość się. Oczywiście księdzem nie jestem tylko płatnikiem a temu należą się informacje nawet jak to nie ZUS,US, czy bank. Tak wypada na Dogo. Uzurpowanie sobie prawa do innego postepowania niż inni to delikatnie arogancja. Jeśli moja wpłata nadal wisi na bokserach ? to nie moja wina. Czy twa szefowa nie potrafi tego wyprostować/ tyle czasu/. To AFN z adresem z Twych okolic. Nie pisz że nikt się Guzikiem nie interesował jak był w schronie bo właśnie z okresu tego pochodzi moja włata i ogłoszenia w poznańskich gazetach. Nie sądziliśmy że wcinamy się w pajuni interes .Do gaju mnie nie odsyłaj . Jestem tam prawie codziennie. Pozdrawiam. Poczytaj dogo. Więcej krytycyzmu. Quote
baffi2 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='neverend']jak dojadą, na pewno będą fotki... dobrze,że znam niemiecki, to poszprecham z tym Państwem... podobno już dojechały... więc gdzie te fotki? Quote
neverend Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 baffi2 napisał(a):podobno już dojechały... więc gdzie te fotki? "na pewno będą" - ale było cokolwiek o wstawieniu ich na dogo? Quote
Donvitow Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 baffi2 napisał(a):podobno już dojechały... więc gdzie te fotki? Wiesz to polska wschodnia. Co innego mówią , co innego piszą a robię zupełnie co innego./ Na DOGO napewno-/ A czy było o wstawianiu ich na Dogo?/ rany a gdzie mają być foty wstawiane/ zaczynasz przechodzić w mataczeniu Tweety. Quote
baffi2 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no taaak: na dogo sie prosi o pomoc, dogomaniacy pomagają a w zamian nie mogą nawet zobaczyć fotki psiaka któremu się pomogło... ciekawe czy bez pomocy dogomaniaków Guziczek by przeżył... pamiętam jak wiele osób wpłacało na niego pieniądze, robiło bazarki... sory ale właśnie tak to wygląda z mojej strony. Jeśli dostałaś fotki Guziczka to dlaczego nie chcesz ich wstawić?? Chcesz robić na złość? Bo np. ja bardzo bym chciała zobaczyć zdjęcia Guziczka - już zdrowego i szczęśliwego... Quote
Donvitow Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 baffi2 napisał(a):no taaak: na dogo sie prosi o pomoc, dogomaniacy pomagają a w zamian nie mogą nawet zobaczyć fotki psiaka któremu się pomogło... ciekawe czy bez pomocy dogomaniaków Guziczek by przeżył... pamiętam jak wiele osób wpłacało na niego pieniądze, robiło bazarki... sory ale właśnie tak to wygląda z mojej strony. Jeśli dostałaś fotki Guziczka to dlaczego nie chcesz ich wstawić?? Chcesz robić na złość? Bo np. ja bardzo bym chciała zobaczyć zdjęcia Guziczka - już zdrowego i szczęśliwego... Bafi odpuść. Nie dowiesz sie niczego. Najwyżej bana zaliczysz. Na pytania nie dostaniesz odpowiedzi . AGA MAZURY ponad prawem i zasadami Dogo Quote
Izabela124. Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Od poczatku ten wotek wydawal mi sie podekrzany, dobrze, ze nie wplacilam pieniedzy Quote
Matusz Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Marta zobacz jak nasz malec urósł i jaki szczęśliwy w nowym domku! Quote
Wilejkaros Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 To jest nasz maleńki Guzik z pierwszego posta?!?!?! Quote
Matusz Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']To jest nasz maleńki Guzik z pierwszego posta?!?!?! tak to ten sam, urósł no nie?? chłopak dzielny:loveu: Quote
Wilejkaros Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Olbrzym się z niego zrobił. Ale jaki piękny! Quote
Matusz Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Wilejkaros napisał(a):Olbrzym się z niego zrobił. Ale jaki piękny! pewnie, że piękny:loveu: Quote
Recommended Posts