neverend Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 jestem_dopiero_i_zepsuty_tu_komp_nie_ma_spacji... słuchajcie_ja_się_deklaruję_w_100%_na_pomoc_i_wyciąganie_ze_schronu_ale_nie_mogę_podpisać_umowy_ skoro...mały...ma...być...z...AFN-u...finansowany...tylko...Aga_Mazury...może...podpisać...ja,,,się.... deklaruę...na...przywiezienie..małego...itd... a...z..drugiej...strony....Guzik...wygląda..na...zdrowego... może...rzeczywiście...jemu...dom...potrzebny...bardziej...niż...lecznica... co...tu...robić..? ja..tu...mam..cięzko..na...zjeździe...z...netem,bo...nocuję...u...zakonnic... i...będę dopiero...jutro...na...dogo...lecz...co...jakiś...czas...zajrzę... Asiu-decyduj... w...PW...masz..moj...numer...możemy...się jakoś..umówić.. Quote
Aga_Mazury Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 AFN ma takie długi, że niestety nie jest w stanie pomóc w chwili obecnej żadnemu zwierzakowi dodatkowo...(finansowo oczywiście)... na chwilę obecną Ostróda nie ma spłaconych kilku operacji i pobytu w szpitalu w Olsztynie Arktika...długi sięgają tysięcy... Z moich spostrzeżeń Guziczek nie potrzebuje pobytu szpitalnego (chyba, że ten szpital miał być jako zastępstwo hotelu)...psiak wymaga jedynie ogromu miłości i domu. Jest zainteresowany dom w Niemczech adopcją Guzika. Jednak decyzja powinna byc podjęta przez wszystkich zainteresowanych losem psiaka....co będzie dla niego najlepsze. Quote
Donvitow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Rany dlaczego taki fajny szczeniaczek nie może domku znaleźć. U nas maluchy schodzą w kilka dni.:shake: Może domek w poznaniu.? Quote
Aga_Mazury Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Może być w Poznaniu ;) może byc gdziekolwiek.....byle najlepszy i najkochańszy ...taki guziczkowy Quote
Wilejkaros Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jak domek w Niemczech sprawdzony i transport do ogarnięcia, to dlaczego nie? Poznań też mile widziany, jeśli tylko chce Guziczka. A jeszcze jego rodzeństwo! Neverend, zdjęcia rzeczy na bazarek wyślę Ci i tak, na jakieś zwierzątko się przydadzą. Guzikowi i jego rodzeństwu może pomoc być jeszcze potrzebna. Quote
Donvitow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Wysłałem do neverend PW Moze coś zaskoczy.:lol: Quote
baffi2 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Aga_Mazury napisał(a):AFN ma takie długi, że niestety nie jest w stanie pomóc w chwili obecnej żadnemu zwierzakowi dodatkowo...(finansowo oczywiście)... na chwilę obecną Ostróda nie ma spłaconych kilku operacji i pobytu w szpitalu w Olsztynie Arktika...długi sięgają tysięcy... Z moich spostrzeżeń Guziczek nie potrzebuje pobytu szpitalnego (chyba, że ten szpital miał być jako zastępstwo hotelu)...psiak wymaga jedynie ogromu miłości i domu. Jest zainteresowany dom w Niemczech adopcją Guzika. Jednak decyzja powinna byc podjęta przez wszystkich zainteresowanych losem psiaka....co będzie dla niego najlepsze. Jeśli jest domek to nie ma na co czekać! Ustalcie wszystko co i jak i zabierzemy się do szukania transportu jeśli domek będzie OK:lol: A co do długów, kochani wpłaćcie na AFN chociaż ''grosik''! Ja już zrobiłam bazarki, i sama też wpłącę. Pomóżcie Ostródzie!!:razz: Quote
AśkaK Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ja również uważam że skoro jest szansa na dom, to trzeba ją wykorzystać! Nie ma co pakować małego do lecznicy, pogrążać się w koszta, skoro od razu może do nowego domku jechać! Quote
neverend Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 oczywiście... dostałam PM od Donvitow... Poznań - może być...co tydzień jeżdżę, więc kłopotu nie ma... szukamy domku - Guzik zdrowy...jejku... może się uda... Quote
Edi100 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Domek w Poznaniu?:) Cos przeoczyłam????? Alez było by wspaniale!:loveu: Trzymam kciuki! Zostaje jeszcze rodzeństwo Guziczkowe:( Guzik jest razem z Nimi? Quote
baffi2 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 to ja już nierozumiem... Jest ktoś chętny na Guziczka z Poznania?? Kto taki? A co z Niemcami?:razz: Quote
Donvitow Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 baffi2 napisał(a):to ja już nierozumiem... Jest ktoś chętny na Guziczka z Poznania?? Kto taki? A co z Niemcami?:razz: Spoko. Dostałem foty i zaczynamy szukać domku. Nie ma konkretnego. Ale. Mamy dostęp do dwu poznańskich gazet i na ogłoszenia w nich i telefony szczeniaki jadą niezależnie czyje. Na to liczę. Guzik jest priorytetem ale może więcej info o reszcie i czy są zdrowe. Quote
baffi2 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 aha, to ttrzymam kciuki za dobry domek:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Guziczek jedzie do domku w Niemczech :) Quote
Edi100 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Guziczek jedzie do domku w Niemczech :) Domek, sprawdzony na wskroś???:diabloti: Będzie kontakt? A jego rodzeństwo tez może ma szansę?:roll: Quote
baffi2 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Guziczek jedzie do domku w Niemczech :) :multi::multi: a jednak:cool3: Aga powiedz coś więcej, do kogo jedzie i do jakiej miejscowości:lol: Quote
Matusz Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Aga_Mazury Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Jeżeli dopniemy wszystko do końca to napewno napiszę :) Edi oczywiście, że będzie kontakt z domkiem i zdjęcia... ;) Quote
baffi2 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Czy ten domek w Niemczech to pajunia ''załatwiła''??:cool3: A transport macie?? Oby sie udało...:loveu: Quote
neverend Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 ojej...teraz to Guzik rozrywany:) a ja Kajetanowi zdjęcia posłałam...hehe Quote
Wilejkaros Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Jeszcze rodzeństwo Guzika czeka! Ile maluchów zostało? 4? Neverend, to może dla nich pieniądze z bazarku przeznaczymy? Mogę prosić Twojego maila, to wyślę zdjęcia fantów. Quote
neverend Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Wilejkaros']Jeszcze rodzeństwo Guzika czeka! Ile maluchów zostało? 4? Neverend, to może dla nich pieniądze z bazarku przeznaczymy? Mogę prosić Twojego maila, to wyślę zdjęcia fantów. jasne,że tak.. pieniążki nadal się dla maluchów przydadzą... a w ogóle dziś odezwał się do mnie na gg pewien weterynarz i prześle nam leki przeciw pasożytom dla maluchów...:multi: maila... [email protected] - tu mam więcej miejsca niż na onecie... Quote
lidka_park Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 no to super wiadomość :multi: :multi: :multi: 3mam kciuki zeby wszystko było ok Quote
Recommended Posts