Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem_dopiero_i_zepsuty_tu_komp_nie_ma_spacji...

słuchajcie_ja_się_deklaruję_w_100%_na_pomoc_i_wyciąganie_ze_schronu_ale_nie_mogę_podpisać_umowy_
skoro...mały...ma...być...z...AFN-u...finansowany...tylko...Aga_Mazury...może...podpisać...ja,,,się....
deklaruę...na...przywiezienie..małego...itd...

a...z..drugiej...strony....Guzik...wygląda..na...zdrowego...
może...rzeczywiście...jemu...dom...potrzebny...bardziej...niż...lecznica...

co...tu...robić..?
ja..tu...mam..cięzko..na...zjeździe...z...netem,bo...nocuję...u...zakonnic...
i...będę
dopiero...jutro...na...dogo...lecz...co...jakiś...czas...zajrzę...

Asiu-decyduj...
w...PW...masz..moj...numer...możemy...się
jakoś..umówić..

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AFN ma takie długi, że niestety nie jest w stanie pomóc w chwili obecnej żadnemu zwierzakowi dodatkowo...(finansowo oczywiście)...
na chwilę obecną Ostróda nie ma spłaconych kilku operacji i pobytu w szpitalu w Olsztynie Arktika...długi sięgają tysięcy...

Z moich spostrzeżeń Guziczek nie potrzebuje pobytu szpitalnego (chyba, że ten szpital miał być jako zastępstwo hotelu)...psiak wymaga jedynie ogromu miłości i domu.

Jest zainteresowany dom w Niemczech adopcją Guzika.

Jednak decyzja powinna byc podjęta przez wszystkich zainteresowanych losem psiaka....co będzie dla niego najlepsze.

Posted

Jak domek w Niemczech sprawdzony i transport do ogarnięcia, to dlaczego nie? Poznań też mile widziany, jeśli tylko chce Guziczka. A jeszcze jego rodzeństwo!
Neverend, zdjęcia rzeczy na bazarek wyślę Ci i tak, na jakieś zwierzątko się przydadzą. Guzikowi i jego rodzeństwu może pomoc być jeszcze potrzebna.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
AFN ma takie długi, że niestety nie jest w stanie pomóc w chwili obecnej żadnemu zwierzakowi dodatkowo...(finansowo oczywiście)...
na chwilę obecną Ostróda nie ma spłaconych kilku operacji i pobytu w szpitalu w Olsztynie Arktika...długi sięgają tysięcy...

Z moich spostrzeżeń Guziczek nie potrzebuje pobytu szpitalnego (chyba, że ten szpital miał być jako zastępstwo hotelu)...psiak wymaga jedynie ogromu miłości i domu.

Jest zainteresowany dom w Niemczech adopcją Guzika.

Jednak decyzja powinna byc podjęta przez wszystkich zainteresowanych losem psiaka....co będzie dla niego najlepsze.

Jeśli jest domek to nie ma na co czekać! Ustalcie wszystko co i jak i zabierzemy się do szukania transportu jeśli domek będzie OK:lol:
A co do długów, kochani wpłaćcie na AFN chociaż ''grosik''! Ja już zrobiłam bazarki, i sama też wpłącę. Pomóżcie Ostródzie!!:razz:

Posted

Ja również uważam że skoro jest szansa na dom, to trzeba ją wykorzystać! Nie ma co pakować małego do lecznicy, pogrążać się w koszta, skoro od razu może do nowego domku jechać!

Posted

oczywiście...
dostałam PM od Donvitow...
Poznań - może być...co tydzień jeżdżę, więc kłopotu nie ma...

szukamy domku - Guzik zdrowy...jejku...
może się uda...

Posted

Domek w Poznaniu?:) Cos przeoczyłam?????
Alez było by wspaniale!:loveu:
Trzymam kciuki!
Zostaje jeszcze rodzeństwo Guziczkowe:(
Guzik jest razem z Nimi?

Posted

baffi2 napisał(a):
to ja już nierozumiem... Jest ktoś chętny na Guziczka z Poznania?? Kto taki? A co z Niemcami?:razz:

Spoko. Dostałem foty i zaczynamy szukać domku. Nie ma konkretnego. Ale. Mamy dostęp do dwu poznańskich gazet i na ogłoszenia w nich i telefony szczeniaki jadą niezależnie czyje. Na to liczę. Guzik jest priorytetem ale może więcej info o reszcie i czy są zdrowe.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Guziczek jedzie do domku w Niemczech :)

Domek, sprawdzony na wskroś???:diabloti: Będzie kontakt?
A jego rodzeństwo tez może ma szansę?:roll:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Guziczek jedzie do domku w Niemczech :)

:multi::multi: a jednak:cool3: Aga powiedz coś więcej, do kogo jedzie i do jakiej miejscowości:lol:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Jeszcze rodzeństwo Guzika czeka! Ile maluchów zostało? 4? Neverend, to może dla nich pieniądze z bazarku przeznaczymy? Mogę prosić Twojego maila, to wyślę zdjęcia fantów.

jasne,że tak..
pieniążki nadal się dla maluchów przydadzą...
a w ogóle dziś odezwał się do mnie na gg pewien weterynarz i prześle nam leki przeciw pasożytom dla maluchów...:multi:

maila... [email protected] - tu mam więcej miejsca niż na onecie...