bumerang Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 mowiłam Wam że ona jest flatopodobna:loveu: Quote
Marta i Wika Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 GoniaP napisał(a):Mój Tosiulek chory :-( I smutno mi :-( Ojej, a co się stało Tosiulkowi? Quote
PaulinaT Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 GoniaP napisał(a):Mój Tosiulek chory :-( I smutno mi :-( Cały czas nie lepiej??? :shake: Quote
GoniaP Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Marta i Wika napisał(a):Ojej, a co się stało Tosiulkowi? PaulinaT napisał(a):Cały czas nie lepiej??? :shake: Ma straszną biegunkę, wymioty na szczęście ustały. Mimo podania stullmisanu i no-spy, mała ma zbolałą minkę :shake: Quote
GoniaP Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dziewczynki, Tosiula ożyła :multi::loveu: Wczorajsza noc i dzisiejszy poranek były wciąż kiepskie, ale przegłodziłam malutką, podałam leki i na szczęście już wszystko dobrze :) Ja muszę się wyspać, bo same wiecie jak ciężko patrzeć w smutne oczy ukochanego psa.... Quote
kaLOlina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 oj mam nazieje ze z Toska juz lepiej!! a w ogole to GDZIE pytam GDZIE?! jest ta mala kruszynka???? bo TO to chyba nie za male i nie za kruszynkowate;) ale piekne! Quote
GoniaP Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 kaLOlina napisał(a): a w ogole to GDZIE pytam GDZIE?! jest ta mala kruszynka???? bo TO to chyba nie za male i nie za kruszynkowate;) ale piekne! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kruszynką była, ale utyła :evil_lol: Waży 25kg! i rośnie! Quote
kaLOlina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 łoooo matko toz to bestyja normalnie jest!!!! Quote
PaulinaT Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 gdzie utyła? :o proszę nie mylić pojęć - UROSŁA nie równa się UTYŁA :roll: Quote
GoniaP Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Moja Tosiula dziś się socjalizowała z dogomaniaczkami i ich wspaniałymi suczkami: Wiką, Abisią i Figunią :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...postcount=1430 Po tym spotkaniu wpadła do domu, wylizała Bobola, pogoniła kocury, zjadła furę żarełka i zapadła w głęboki sen :loveu: A biegała w tym śnie, a szczekała!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo ją cioteczki dziś uszczęśliwiłyśmy :loveu: Aż miło patrzeć na tak zadowoloną sucz :loveu: Quote
PaulinaT Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Tośka bardzo dzielna była :lol: I Pańcia Tośki też :evil_lol: Miło było patrzeć, jak początkowo wystraszona (Tośka, nie Gonia :roll:) powoli się otwierała - a na końcu bawiła się i biegała z resztą! I pożegnały się już zupełnie zaprzyjaźnione nasze 4 psice :lol: Quote
GoniaP Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 PaulinaT napisał(a):Tośka bardzo dzielna była :lol: I Pańcia Tośki też :evil_lol: Miło było patrzeć, jak początkowo wystraszona (Tośka, nie Gonia :roll:) powoli się otwierała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj, gdybyś Ty wiedziała....;) Quote
GoniaP Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dziś wpakowałam jednak Tośkę i Bobola do samochodu, i wybraliśmy sie na działkę mimo okropnej pogody... Quote
bumerang Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 jeszcze, jeszcze proszę bo aż dech zapiera widok tak szczęśliwych czarnuszkow:lol: Quote
Recommended Posts