Jump to content
Dogomania

Bo...Lu...To...Jo - Diabły Tasmańskie i Koty w Butach

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Ojej, a co się stało Tosiulkowi?

PaulinaT napisał(a):
Cały czas nie lepiej??? :shake:
Ma straszną biegunkę, wymioty na szczęście ustały. Mimo podania stullmisanu i no-spy, mała ma zbolałą minkę :shake:

Posted

Dziewczynki, Tosiula ożyła :multi::loveu:
Wczorajsza noc i dzisiejszy poranek były wciąż kiepskie, ale przegłodziłam malutką, podałam leki i na szczęście już wszystko dobrze :)
Ja muszę się wyspać, bo same wiecie jak ciężko patrzeć w smutne oczy ukochanego psa....

Posted

kaLOlina napisał(a):

a w ogole to GDZIE pytam GDZIE?! jest ta mala kruszynka????

bo TO to chyba nie za male i nie za kruszynkowate;)
ale piekne!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kruszynką była, ale utyła :evil_lol: Waży 25kg! i rośnie!

Posted

Moja Tosiula dziś się socjalizowała z dogomaniaczkami i ich wspaniałymi suczkami: Wiką, Abisią i Figunią :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/showpo...postcount=1430

Po tym spotkaniu wpadła do domu, wylizała Bobola, pogoniła kocury, zjadła furę żarełka i zapadła w głęboki sen :loveu: A biegała w tym śnie, a szczekała!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bardzo ją cioteczki dziś uszczęśliwiłyśmy :loveu: Aż miło patrzeć na tak zadowoloną sucz :loveu:

Posted

Tośka bardzo dzielna była :lol:
I Pańcia Tośki też :evil_lol:
Miło było patrzeć, jak początkowo wystraszona (Tośka, nie Gonia :roll:) powoli się otwierała - a na końcu bawiła się i biegała z resztą! I pożegnały się już zupełnie zaprzyjaźnione nasze 4 psice :lol:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Tośka bardzo dzielna była :lol:
I Pańcia Tośki też :evil_lol:
Miło było patrzeć, jak początkowo wystraszona (Tośka, nie Gonia :roll:) powoli się otwierała
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj, gdybyś Ty wiedziała....;)