Marta i Wika Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Zachwycające to Twoje kocisko! Piękność piękności. Nie jestem kotomaniaczką, ale takie coś to bym nawet mogła mieć w domu ;) Quote
GoniaP Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Coś Wam pokażę: http://www.tomasz2009.republika.pl/kocieta.html Miot na literę B - na zdjęciu malutka Lucha... Miot na literę C - na zdjęciu malutka, ŚP Kocmołuch (Celestyna) :placz: (ta szylkretka, czy jak to zwał) Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 O jacieee... mała Lucha de best. Śliczne w ogóle one są wszystkie. Marta - co a łaska :diabloti: Quote
Marta i Wika Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 http://img525.imageshack.us/img525/9035/febr40yo0.jpg Świetne ujęcie :crazyeye: Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Marta i Wika']http://img525.imageshack.us/img525/9035/febr40yo0.jpg Świetne ujęcie :crazyeye: ... ale chyba po tym ujęciu, fotograf dostał piłką w obiektyw :evil_lol: Quote
GoniaP Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 PaulinaT napisał(a):... ale chyba po tym ujęciu, fotograf dostał piłką w obiektyw :evil_lol: Obiektyw i fotograf żyją i mają się dobrze :diabloti: Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 GoniaP napisał(a):Obiektyw i fotograf żyją i mają się dobrze :diabloti: Tak bez dowodów? Mam Ci wierzyć na słowo?? :niewiem: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
GoniaP Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 PaulinaT napisał(a):Tak bez dowodów? Mam Ci wierzyć na słowo?? :niewiem: :eviltong: :eviltong: :eviltong: No przecie piszę!!!!!!!!!!!!!!! Jakich dowodów Waćpanna jeszcze chce???:roll: Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 GoniaP napisał(a):No przecie piszę!!!!!!!!!!!!!!! Jakich dowodów Waćpanna jeszcze chce???:roll: No Ty żyjesz. Ale czy to Ty byłaś fotografem? A obiektyw? Jest jedno wyjście: NOWE zdjęcia :evil_lol: Quote
GoniaP Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 PaulinaT napisał(a): Jest jedno wyjście: NOWE zdjęcia :evil_lol: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mad: Moje zdjęcia zawsze będą na jedno kopyto :-( Nie mam takich urozmaiconych terenów spacerowych jak Marta :shake: Nudne!!!!!!! Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Oglądajcie Polsat Wydarzenia w ten weekend.... z Tośką i Bobolem w roli głównej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 GoniaP napisał(a):Oglądajcie Polsat Wydarzenia w ten weekend.... z Tośką i Bobolem w roli głównej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: O, jaka szkoda że nie mam TV :placz: Film sensacyjny? :cool3: Quote
GoniaP Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Marta i Wika napisał(a):O, jaka szkoda że nie mam TV :placz: Film sensacyjny? :cool3: Takie miałam wrażenie jak kręcili :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ciotka :o Gwiazdy medialne jesteście? :o A o której i w jaki dzień... bo ja tysz nie mam TV ale mogę się gdzieś wprosić :cool3: Quote
GoniaP Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 W sobotę lub w niedzielę Polsat Wydarzenia ;) Tylko proszę się potem nie nabijać :mad: Quote
GoniaP Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Trochę Bobola, sekunda Tośki i reszta ;) Tylko niestety znów mała plama.... Zamiast powiedzieć, że jestem wolontariuszem BwP, mówili o "mojej fundacji"... Ech, media... http://pl.youtube.com/watch?v=E6PFMkCe40w Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 widziałam widziałam - chyba z gajowego wątku weszłam byłam a tam więcej znanych mi twarzy - normalnie czuję, że znam sławy :lol: Quote
bumerang Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 widziałam widziałam jestem pod wrażeniem:crazyeye: Quote
GoniaP Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 PaulinaT napisał(a):widziałam widziałam - chyba z gajowego wątku weszłam byłam a tam więcej znanych mi twarzy - normalnie czuję, że znam sławy :lol: Prawdziwa "SMITANKA" :evil_lol: A my sie Paula pewnie spotykamy w sobotę u Pawła, co???:razz::razz::razz: Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Noooo całkiem prawdopodobne bo jestem tam ostatnio zapraszana, co jest dla mnie - dla nas - wielką nobilitacją :lol: W takim gronie - pękam z dumy :-) Quote
Recommended Posts