Jump to content
Dogomania

Bo...Lu...To...Jo - Diabły Tasmańskie i Koty w Butach

Recommended Posts

Posted

2 kudłate, śliczne, spore szczeniaki. Może mają 3 m-ce – Basiaap pewnie nam to określi. Pojedzie w tygodniu z TZ-em i poda płeć psiaków i wiek. Postarają się też je odpchlić, bo niestety, tego towaru na nich nie brakuje.
Mój TZ wpadł tylko sprawdzić stan i zrobić wstępne fotki. Był sam, nie miał możliwości żadnych działań. Dobre i to, że wiemy, iż są.
Bardzo podobne do szczeniaków, które wyciągaliśmy ostatnio – pojechały do domków.
Ten jeden wygląda prawie jak onek długowłosy.
Pewnie znów jakiś rozmnażacz podrzucił do schroniska.
Pomóżcie nam szukać domków dla tych malców. Tam warunki, opieka, jedzenie i higiena – dają słabe widoki na ich zdrowy rozwój, a to będą spore pieski.

Niedługo konkrety o płci i może fotki. Ale prosze, rozglądajcie się. One się tam wykończą.

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Supergogi nie bedzie dwa tygodnie, więc póki co ja się zatroszczę o te wątki:evil_lol:
W razie jakby jakiś dom sie pojawił na horyzoncie, proszę do mnie:p

Pojadę do schroniska w tym tygodniu, wyciagnę maluchy z klatki, porobię zdjęcia, odpchlę i określe płeć.

Na razie niestety nic wiecej nie jesteśmy w stanie o nich napisać...

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Kobity,potrzebuje więcej informacji na temat szczeniaka brązowo-czarnego,czy to pies czy suczka?ile one mają miesiecy?jest pani z okolic Gorzowa zainteresowana nim.

Marchewa, dzięki, wszystkie info jutro będą.

Posted

A ten czarny to trochę podobny do brata mojej Maszy czyli Tofika :loveu: .
Kurczę, dziewczyny może od razu je odrobaczcie. Pamiętna tego, jak zarobaczona była Maszka, aż boję się co będzie z tymi szczeniakami.

Maluchy poszukuja domków!!!

Posted

Jeśli będzie ktos w schronie to proszę o rożważenie odrobaczenia maluchów. Ja mogę pokryć koszt.
Cały czas mam mam obraz tej masy robali, które wylazły z Maszki.
A w końcu ona z tego samego schroniska.

Posted

Dziewczyny, byłam. Fotki (bez krat) będę mieć na kompie dziś po południu (ok. 16) i jak jakaś dobra dusza mi pomoże je wstawić (bo ja nie umiem), to będą. Prosiłam już ciotkę Paulinę:oops: . Chyba ze ktos inny jest chętny, to proszę o maila na priv.

Nie ma juz tego szczeniaczka czarno-brązowego... Tak jak tam nikt miesiacami psów nie bierze, tak szczeniaki no i co tam jeszcze "atrakcyjnego" się trafi, rozchodzi się jak ciepłe bułeczki...:roll:

Został szczeniaczek czarny. Suczka. Ma jakieś 10 tygodni.
I....
ONA WYGLĄDA WYPISZ WYMALUJ JAK TOFFI, KTÓRY ZNALAZŁ DOM DZIĘKI MARCHEWIE!!!!
Dosłownie kubek w kubek...
Żeby nie to, że jest młodsza, byłabym pewna, że ten sam miot...:roll:
Kurcze, Marchewa, nie dałoby rady tamtego domu sklonować? Ech...

Martwię się, że ktoś ją stamtąd weźmie - nie wysterylizuje, wiadomo... dalej tez wiadomo:placz:

Posted

Możeszcprzesłać fotki do nie na maila:
[email protected] (żadna tajemnica :evil_lol: ).

Ja stawię na watku i mogę wystawić małej allegro.

Tylko tymczas by się przydał :shake: . Ja już nie dam rady na pewno bo znając życie zostałabym z trzema psami :cool1: .