Jump to content
Dogomania

Bo...Lu...To...Jo - Diabły Tasmańskie i Koty w Butach

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta i Wika']Ojejej... wiadomo coś?[/quote] Zagazowany żołądek i boli ja brzuszek. Coś tam w żołądku zalega, ale nie jest to ciało obce, tylko jedzenie (na szczęście). Teraz czekamy aż zadziałają leki...
Tak w domu cicho i spokojnie :shake:

Posted

[quote name='Marta i Wika']No to pewnie kotlecik zaszkodził...
Jeśli mała je tylko suche, to pewnie może źle reagować na takie rewelacje.[/quote]
Mala zwykle je suche z puszką lub kurczakiem...

Posted

Tosiak ma się trochę lepiej... Ufff.

I wiecie co? Ma okropny szczurzy ogon... Taki długi i cienki... w dodatku z lokiem na końcówce :cool1:
Chyba nadaje sie do skopiowania :diabloti: Ciach!!

Posted

O rany jak to rośnie! :crazyeye: A jakie śliczne :loveu:
Ogonek rzeczywiście ma śmiszny, ale myślę że jeszcze się pieskowi zmienią proporcje. Z tego co sobie przypominam, szczeniaki często mają śmieszne ogonki, a potem robią im się - no, normalne ;)

Znowu nawklejałaś pełno zdjęć Czarusia w wersji mega :evil_lol:

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Znowu nawklejałaś pełno zdjęć Czarusia w wersji mega :evil_lol:
To teraz wiesz dlaczego Czaruś NIE MÓGŁ zostać na ulicy, NIE MÓGŁ trafić do schroniska, i MUSIAŁ znaleźć superowy DS :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bobo i Tośka stanowią super duet :) Bobo z delikatnej Tośki zrobił tarana :roll: Trudno za nimi z aparatem nadążyć ;) a w domu roznosi się tupot 8 łap i grrr, aghrrr, aaaahhhrrrr :lol: Wciąż się tarmoszą, wciąż gonią, kradną sobie zabawki... No i Tośka już nie jest taką ciamajdą... Czasami Bobo już nie daje rady jej przechytrzyć :diabloti:
Ubaw po pachy, tylko ten mop :roll: w ciągłym użyciu...
Od 10go października Tośka może zacząć wychodzić i zaczynamy intensywną naukę czystości. Nie będzie zmiłuj się. No i trochę się boję tych wspólnych spacerów, bo jeden żywioł okiełznam, no ale dwa :crazyeye: Aż strach się bać :diabloti:

Posted

Nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem :oops:
Wszystkim polecam dwa psy :lol: Jeden to za mało! Jeden się nudzi! Za to dwa.... to dwa razy więcej miłości i radości :loveu::loveu::loveu:

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem :oops:
Wszystkim polecam dwa psy :lol: Jeden to za mało! Jeden się nudzi! Za to dwa.... to dwa razy więcej miłości i radości :loveu::loveu::loveu:

Prawdę mówisz!:lol:
Żadna zabawa z człowiekiem nie zastąpi potarmoszenia drugiego psiego futra:)

Posted

basiaap napisał(a):
Prawdę mówisz!:lol:

Marta i Wika napisał(a):
Dokładnie tak jak mówisz :p
A obserwowanie psich relacji jest lepsze niż kino.
A wiesz co jest lepsze od dwóch psów...? :eviltong:

PaulinaT napisał(a):
Trzy psy i trzy koty...?

:razz:

ew. cztery koty.... :roll:

Marta i Wika napisał(a):
Mniej więcej ;)

Dobra, dobra kochane.
Na razie mi starczy.

Dziś Bobo i Tośka byli na pierwszym wspólnym spacerku :multi:

Tośka na razie nienawidzi smyczy. Spuszczona biega za Bobolem ile sił w łapkach, no niestety, w tym względzie daleko jej jeszcze do mistrza :evil_lol:
Czasami przychodzi na zawołanie :cool1: A raczej przychodzi na "Tosia masz", a nie "Tosia do mnie" :cool1: Paróweczka bardzo pomaga. Jak już przyjdzie, to pięknie i klasycznie robi siad :multi: Nie oddala się od nas. Ale szaleje w liściach :evil_lol: A od tej przestrzeni i zapachów miała oczy jak pięciozłotówki :evil_lol:
Oba piechy wymęczone, teraz pięknie i posłusznie śpią.