GoniaP Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Marta i Wika']Ojejej... wiadomo coś?[/quote] Zagazowany żołądek i boli ja brzuszek. Coś tam w żołądku zalega, ale nie jest to ciało obce, tylko jedzenie (na szczęście). Teraz czekamy aż zadziałają leki... Tak w domu cicho i spokojnie :shake: Quote
Marta i Wika Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No to pewnie kotlecik zaszkodził... Jeśli mała je tylko suche, to pewnie może źle reagować na takie rewelacje. Quote
GoniaP Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Marta i Wika']No to pewnie kotlecik zaszkodził... Jeśli mała je tylko suche, to pewnie może źle reagować na takie rewelacje.[/quote] Mala zwykle je suche z puszką lub kurczakiem... Quote
GoniaP Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Tosiak ma się trochę lepiej... Ufff. I wiecie co? Ma okropny szczurzy ogon... Taki długi i cienki... w dodatku z lokiem na końcówce :cool1: Chyba nadaje sie do skopiowania :diabloti: Ciach!! Quote
PaulinaT Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Widziałam Tośkę :multi: A urosła :o :o :o A zmieniła się nie-do-poz-na-nia! A piękna jest :loveu: A kochana przylepka :loveu: A ogonek ma :evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Bardzo dziękujemy za komplementy :) Pora na małą relację foto: Księżniczka :loveu: Quote
Marta i Wika Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 O rany jak to rośnie! :crazyeye: A jakie śliczne :loveu: Ogonek rzeczywiście ma śmiszny, ale myślę że jeszcze się pieskowi zmienią proporcje. Z tego co sobie przypominam, szczeniaki często mają śmieszne ogonki, a potem robią im się - no, normalne ;) Znowu nawklejałaś pełno zdjęć Czarusia w wersji mega :evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Marta i Wika napisał(a):Znowu nawklejałaś pełno zdjęć Czarusia w wersji mega :evil_lol: To teraz wiesz dlaczego Czaruś NIE MÓGŁ zostać na ulicy, NIE MÓGŁ trafić do schroniska, i MUSIAŁ znaleźć superowy DS :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bobo i Tośka stanowią super duet :) Bobo z delikatnej Tośki zrobił tarana :roll: Trudno za nimi z aparatem nadążyć ;) a w domu roznosi się tupot 8 łap i grrr, aghrrr, aaaahhhrrrr :lol: Wciąż się tarmoszą, wciąż gonią, kradną sobie zabawki... No i Tośka już nie jest taką ciamajdą... Czasami Bobo już nie daje rady jej przechytrzyć :diabloti: Ubaw po pachy, tylko ten mop :roll: w ciągłym użyciu... Od 10go października Tośka może zacząć wychodzić i zaczynamy intensywną naukę czystości. Nie będzie zmiłuj się. No i trochę się boję tych wspólnych spacerów, bo jeden żywioł okiełznam, no ale dwa :crazyeye: Aż strach się bać :diabloti: Quote
basiaap Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jaka mała śliczna:loveu: A Bobo jaki szczęśliwy!:loveu: Aż miło popatrzeć na takie psie szczęście! Quote
GoniaP Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem :oops: Wszystkim polecam dwa psy :lol: Jeden to za mało! Jeden się nudzi! Za to dwa.... to dwa razy więcej miłości i radości :loveu::loveu::loveu: Quote
basiaap Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 GoniaP napisał(a):Nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem :oops: Wszystkim polecam dwa psy :lol: Jeden to za mało! Jeden się nudzi! Za to dwa.... to dwa razy więcej miłości i radości :loveu::loveu::loveu: Prawdę mówisz!:lol: Żadna zabawa z człowiekiem nie zastąpi potarmoszenia drugiego psiego futra:) Quote
Marta i Wika Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dokładnie tak jak mówisz :p A obserwowanie psich relacji jest lepsze niż kino. A wiesz co jest lepsze od dwóch psów...? :eviltong: Quote
GoniaP Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Marta i Wika napisał(a): A wiesz co jest lepsze od dwóch psów...? :eviltong: Dwa psy i dwa koty :eviltong: Quote
PaulinaT Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 GoniaP napisał(a):Dwa psy i dwa koty :eviltong: Trzy psy i trzy koty...? :razz: ew. cztery koty.... :roll: Quote
GoniaP Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 basiaap napisał(a):Prawdę mówisz!:lol: Marta i Wika napisał(a):Dokładnie tak jak mówisz :p A obserwowanie psich relacji jest lepsze niż kino. A wiesz co jest lepsze od dwóch psów...? :eviltong: PaulinaT napisał(a):Trzy psy i trzy koty...? :razz: ew. cztery koty.... :roll: Marta i Wika napisał(a):Mniej więcej ;) Dobra, dobra kochane. Na razie mi starczy. Dziś Bobo i Tośka byli na pierwszym wspólnym spacerku :multi: Tośka na razie nienawidzi smyczy. Spuszczona biega za Bobolem ile sił w łapkach, no niestety, w tym względzie daleko jej jeszcze do mistrza :evil_lol: Czasami przychodzi na zawołanie :cool1: A raczej przychodzi na "Tosia masz", a nie "Tosia do mnie" :cool1: Paróweczka bardzo pomaga. Jak już przyjdzie, to pięknie i klasycznie robi siad :multi: Nie oddala się od nas. Ale szaleje w liściach :evil_lol: A od tej przestrzeni i zapachów miała oczy jak pięciozłotówki :evil_lol: Oba piechy wymęczone, teraz pięknie i posłusznie śpią. Quote
Helga&Ares Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 brawo :multi: Jednak warto było posłuchać i wziąć tą kruszynkę, co tyle radości przynosi. Goniu wybierasz sie z nią na szkolenie? Quote
Recommended Posts