Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Na zapracowanego nie wyglada - typowy facet ;)

coś Ty kochaniutka taka cięta na tych facetów ????:diabloti:

a Sevek wychodzi z założenia ze pańciostwo pracuje więc on się grzecznie pobyczy.Zresztą on to taki 50 % facecik :evil_lol:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Daria, gdybym napisala : Seven slicznie wyglada w nowej obrozy i na kocyku to dyskusji by nie bylo. Wrzucajac kontrowersyjne zdanie mam szanse , ze ktos sie oburzy i o to chodzi. Musze trzymac standard.

ps. pomijam, ze gdybym tak napisala to bys sie zdziwila .

masz racje kochana zdziwiłabym się na pewno :evil_lol:

wracam do pracy :cool1:

Posted

zanim wrócę do pracy zrelacjonuje dzień sevenka w robocie :

po sępieniu i drzemce nadszedł czas na odrobinę gimnastyki oraz nauki :

na koniec sprawdziliśmy wiedzę prosząc Sevenka do odpowiedzi :)

Posted

andzia69 napisał(a):
Daria...ty go do szkoly wzięlaś????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

no a jak !!! niech chłopak nabędzie jakiejś pożytecznej wiedzy !!!! :diabloti:

( andzia ja pracuje w szkole :cool1: )

Posted

dariaopole napisał(a):
no a jak !!! niech chłopak nabędzie jakiejś pożytecznej wiedzy !!!! :diabloti:

( andzia ja pracuje w szkole :cool1: )

no to to ja wiem...ech te nauczycielki:evil_lol:

ale wpuscili ciebie z taaakim psem do szkoly???? i dzieci nie zażarl????

Posted

u mnie w szkole uczą się starsze dzieci które dziś sobie powagarowały i przyszła ich garstka :mad:

jak już wszyscy poszli to wypuściłam mego mordercę na korytarz bo sie nudził bidny :evil_lol: chciał zjeść sekretarkę ale przekupiła go żółtym serem z kanapki :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
u mnie w szkole uczą się starsze dzieci które dziś sobie powagarowały i przyszła ich garstka :mad:

Biedne dzieci, pewnie zobaczyły Sevena i pouciekały :diabloti:.

Posted

doddy napisał(a):
Daria jak Wam sie zmniejszy liczba studentow to bedzie wiadomo z jakiego powodu :evil_lol: Selekcji naturalnej?? :roll: Ze strachu?? :razz:

w przyrodzie nic nie dzieje sie bez powodu :evil_lol:
słabsi po prostu muszą zginąć.....przykre ale prawdziwe :diabloti:

Posted

Oooo to jutro pewnie Beata D. Ci przyklasnie bo ona takze jest za selekcja naturalna :evil_lol: A przynajmniej za kastrowaniem i sterylizacja by nie rozmnazac glupoty.

Ja to zawsze w matke Terese sie bawie i staram sie ratowac do konca, w czym mamy z ciotka czasami odmienne zdanie.

P.S. Chyba dzis Ci przyklasnie po tym co widze na zegarku :oops:

P.S.S. Dzis zrobie jakies nowe fotki naszemu zoo, wiec moze sie podziele jak bedziecie grzeczni ;)

P.S.S. Gadalysmy dzis z BeataA o Brodawce, by o nim pomyslec jakby Rika i Baster sie rozjechali do domow.

Posted

jarek tez jest za selekcją..... ale mniej naturalną :diabloti: (czyt : :2gunfire:) ja to nie należę do agresywnych ludzi ale czasem tak bym chciała kilku wybitnych kretynów pozbyc się z tego świata.A sterylizacja i kastracja to tez dobry pomysł....tyle biednych dzieci wkoło widzę :evil_lol:

rób fotki rób i podziel się z nami to usłyszysz kilka ochów i achów z zachwytu :cool3:

też myśłałam o Brodawce tylko nie wiem do końca w jakim on jest stanie zdrowotnym ???

a za Basterka po cichutku trzymam kciuki !!!!

Posted

Dostalam wlasnie kolejnego maila o Sevenka:

Witam,
Poszukując idealnego szczeniaka z rodowodem dojzałam do tego żeby przygarnąć psa który tego dużo bardziej potrzebuje i tak natknęłam sie na informacje o możliwości adopcji red nosa o imieniu seven, po wypadku, bez oka, zabrany ze schroniska w Szczecinie. Miałam wziąć suke ale jak go zobaczyłam to wpadłam po uszy zakochana niemożliwie. Niestety jest zbyt późno żeby kontaktować sie telefonicznie z tymczasowym opiekunem dlatego pisze maila. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie

Posted

doddy napisał(a):
Brodawce pewnie trzeba by usunac brodawki i przede wszystkim jajca. :diabloti:

Chyba ponad to nic mu nie jest.

aha myślałam że coś poważniejszego mu dolega

ahhh ten Sevenek potrafi oczarowac nie jedno serce:loveu:

doddy - Ty w ogóle sypiasz kobieto ???

Posted

Czy JA sypiam??? Moglabym Cie zapytac o to samo

Brodawce poza brodawkami, z ktorych podobno czasami leci krew nic nie dolega wiecej.
Nam natomiast dolega troszku fakt, ze jest w Elblagu - co za tym idzie, musimy zaplacic 100zl za jego "wykup" oraz za transport np. do Wawy.

Pozniej musielibysmy go pewnie umiescic w Klinice ze szpitalem, wiec ogolnie bedzie to wartosciowy chlopaczek jak go "pozyskamy" :lol:

Ale coz, czego sie nie robi dla cudownych "pikusi mordercow" :loveu:

P.S. Dzis pierwszy raz widzialam jak Mamba chciala dokonac selekcji naturalnej... Zestresowala sie kobitka normalnie :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Czy JA sypiam??? Moglabym Cie zapytac o to samo

ja juz dziś spałam od 19 do 20 30 ( sąsiadka mnie obudziła :angryy:) i od 23.30 do 24.30 ( obudziła mnie Happy wbijając mi łokietka w nogę:mad:) także jestem całkiem wyspana :evil_lol: teraz pewnie do 3 nie zasnę :cool1:

kogo lub czego Mambolinka chciała się pozbyć ????