Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):

a jaki regulamin bo nie wiem o co chodzi ? :niewiem:

też nie wiem, ale chyba się domyślam;)

Przyszlam się tu odstresować... bo znowu mam nerwa:angryy:

Dobrze, że na watki bullowate wchodzą normalne osoby i można sobie pogadac o d..e marynie i nie wk..ać się na co niektorych....

Doddy - jeśli masz jakąś skarpetę na psa radzę ci ją rozliczyć jak najszybciej... następne rozliczenia mają byc tylko i wyłącznie na ich forum

a na miau zostałam oskarżona że to niby przeze mnie wygrała fundacja medor a nie Żywiec w Krakvecie... no tak - wszystko co zle to przeze mnie

Posted

no to widzę, że robi się bardzo miło :mad:
andzia - nie denerwuj się !!! złość piękności szkodzi :evil_lol: pooglądaj jeszcze kilka fotek na humorystycznych stronach to od razu bedzie Ci lepiej :)

Posted

dariaopole napisał(a):
no to widzę, że robi się bardzo miło :mad:
andzia - nie denerwuj się !!! złość piękności szkodzi :evil_lol: pooglądaj jeszcze kilka fotek na humorystycznych stronach to od razu bedzie Ci lepiej :)

chyba pójdę spać...może mi przejdzie:shake:

Posted

Hmmm Brodawka... Jakos sie borykam... Brodawka jest oddany przez wlasciciela... Ja nie lubie brac psow oddanych przez wlascicieli... Zawsze sie okazuje, ze pozniej mi jakies kwiatki wychodza w zachowaniu...

Po drugie zawsze nie podobalo mi sie, ze z Elblaga wykup pieseczka kosztuje 100zl...
Pozniej transport do Wawy czy Opola...

Ogolnie Ci powiem, ze obecnie chodzi mi po glowie Mielec. Tam sa 3 amstaffy. Ambus - kiedys chcialam go adoptowac bo strasznie mi szkoda bo kaleki - ale on niebardzo do pieskow...
Jest pregus - ktory wczoraj zostal znaleziony - i po kwarantannie moglibysmy o nim pomyslec. Mysle, ze sie zgubil bo jest piekniusi.
Jest sunia - plowa - ale ona mi przypomina jedna suczke z awataru - jednego 16 - latka z niebieskiego forum... Widze ze ma on teraz inny awatar ale napisalam do niego pw. Zobacze co odpowie. Sunia byla znaleziona w Tarnobrzegu a on jest z Sandomierza, wiec rzut beretem.

Ponadto na razie sie wstrzymujemy bo Zusa chyba jednak nie podola z Uzi i Margo i chyba bedzie chciala abysmy Uzi zabraly lub ponownie daly do Wieliczki.

Zobaczymy czy w sobote pojedzie Baster do nowego domu. Oby!!! To moze i Beata by sie zgodzila na nowego lokatora.

Posted

andzia69 napisał(a):
chyba pójdę spać...może mi przejdzie:shake:

tak sen to dobry pomysł tylko czy zaśniesz ???

ja jutro idę do pracy....po miesiecznym urlopie :grab: wezmę ze sobą Sevenka coby mi milej było :loveu:

Posted

Ciotka a co bys chciala? Bo ja przegladam, ogladam i nie wpadlo mi nic w oko. Idealny byl ten z Elblaga bo ranny, pregus - taki "fajny" by sie nim zajac.

Moze Tobie sie cos spodobalo, wpadlo w oko? W koncu u Ciebie ma psiak (suczka) mieszkac.

Posted

doddy napisał(a):
Ciotka a co bys chciala? Bo ja przegladam, ogladam i nie wpadlo mi nic w oko. Idealny byl ten z Elblaga bo ranny, pregus - taki "fajny" by sie nim zajac.

Moze Tobie sie cos spodobalo, wpadlo w oko? W koncu u Ciebie ma psiak (suczka) mieszkac.

właśnie chodzę i patrzę. ten pręgus z Mielca rzeczywiście śliczniutki:loveu:
popatrze pomysle powiem ;)

Posted

doddy napisał(a):
Ten rudy tyz przez wlasciciela oddany...

Pitus jest smieszny. Ciotka Ty teraz sie pitusiowa zrobisz a nie amstaffowa :evil_lol:

hahahaha rzeczywiście ....a bo wiesz te pitusie to sama słodycz :loveu: a ten małolat jest taki urokliwy:loveu: tylko troszku daleko ten szczecin :cool1:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Ale Andzia sie skarży a ja nie lubie gdy Andzia sie skarży.

Andzia sie droczy a nie skarży. Kto się czubi ten się lubi :evil_lol:

Sevenek jest dziś z nami w pracy. Grzeczniutko leży na kocyku i co chwilę coś od kogoś wysępia :diabloti:
teraz dzidzia padła i śpi :)

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Ale Andzia sie skarży a ja nie lubie gdy Andzia sie skarży.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a widzialyście tą malą czarną w Lodzi???? zdjęcie jedno - nie wiem czy to astka (pewnie tak) czy stafficzka...

Posted

andzia69 napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a widzialyście tą malą czarną w Lodzi???? zdjęcie jedno - nie wiem czy to astka (pewnie tak) czy stafficzka...

widziałam strasznie przypomina mi Klementynę od Vectry

Posted

Zgredek w pracy na 8-10 godzin tylko może ze 2 godziny spi:diabloti: jak nie sępi u innych zarelka to obszczekuje ludzi, ktorzy przychodzą, albo pakuje mi się na kolana - bo to przecież taki malusi piesecek, albo trzeba się z nim bawić:mad:

Posted

andzia69 napisał(a):
Zgredek w pracy na 8-10 godzin tylko może ze 2 godziny spi:diabloti: jak nie sępi u innych zarelka to obszczekuje ludzi, ktorzy przychodzą, albo pakuje mi się na kolana - bo to przecież taki malusi piesecek, albo trzeba się z nim bawić:mad:

Sevek śpi przez minute może, obudzi się pokręci i z powrotem chlas. za dużo się dzieje by był całkiem spokojny. Ale na szczęście nie szczeka :p
od sekretarki dostał już kawałek serka bo tak słodko patrzył :diabloti: