andzia69 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 doddy napisał(a):Na domiar zlego wrocil Brodawka, bo wywrocil wlascicielke. no to rewelka - pewnie paniusia w szpileczkach chodzila:evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 szkoda tego pręgusa....:-( w takim bądź razie chcesz wyciągnąć Brodawkę ? a jaki regulamin bo nie wiem o co chodzi ? :niewiem: Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 dariaopole napisał(a): a jaki regulamin bo nie wiem o co chodzi ? :niewiem: też nie wiem, ale chyba się domyślam;) Przyszlam się tu odstresować... bo znowu mam nerwa:angryy: Dobrze, że na watki bullowate wchodzą normalne osoby i można sobie pogadac o d..e marynie i nie wk..ać się na co niektorych.... Doddy - jeśli masz jakąś skarpetę na psa radzę ci ją rozliczyć jak najszybciej... następne rozliczenia mają byc tylko i wyłącznie na ich forum a na miau zostałam oskarżona że to niby przeze mnie wygrała fundacja medor a nie Żywiec w Krakvecie... no tak - wszystko co zle to przeze mnie Quote
dariaopole Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 no to widzę, że robi się bardzo miło :mad: andzia - nie denerwuj się !!! złość piękności szkodzi :evil_lol: pooglądaj jeszcze kilka fotek na humorystycznych stronach to od razu bedzie Ci lepiej :) Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 dariaopole napisał(a):no to widzę, że robi się bardzo miło :mad: andzia - nie denerwuj się !!! złość piękności szkodzi :evil_lol: pooglądaj jeszcze kilka fotek na humorystycznych stronach to od razu bedzie Ci lepiej :) chyba pójdę spać...może mi przejdzie:shake: Quote
doddy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Hmmm Brodawka... Jakos sie borykam... Brodawka jest oddany przez wlasciciela... Ja nie lubie brac psow oddanych przez wlascicieli... Zawsze sie okazuje, ze pozniej mi jakies kwiatki wychodza w zachowaniu... Po drugie zawsze nie podobalo mi sie, ze z Elblaga wykup pieseczka kosztuje 100zl... Pozniej transport do Wawy czy Opola... Ogolnie Ci powiem, ze obecnie chodzi mi po glowie Mielec. Tam sa 3 amstaffy. Ambus - kiedys chcialam go adoptowac bo strasznie mi szkoda bo kaleki - ale on niebardzo do pieskow... Jest pregus - ktory wczoraj zostal znaleziony - i po kwarantannie moglibysmy o nim pomyslec. Mysle, ze sie zgubil bo jest piekniusi. Jest sunia - plowa - ale ona mi przypomina jedna suczke z awataru - jednego 16 - latka z niebieskiego forum... Widze ze ma on teraz inny awatar ale napisalam do niego pw. Zobacze co odpowie. Sunia byla znaleziona w Tarnobrzegu a on jest z Sandomierza, wiec rzut beretem. Ponadto na razie sie wstrzymujemy bo Zusa chyba jednak nie podola z Uzi i Margo i chyba bedzie chciala abysmy Uzi zabraly lub ponownie daly do Wieliczki. Zobaczymy czy w sobote pojedzie Baster do nowego domu. Oby!!! To moze i Beata by sie zgodzila na nowego lokatora. Quote
dariaopole Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 andzia69 napisał(a):chyba pójdę spać...może mi przejdzie:shake: tak sen to dobry pomysł tylko czy zaśniesz ??? ja jutro idę do pracy....po miesiecznym urlopie :grab: wezmę ze sobą Sevenka coby mi milej było :loveu: Quote
dariaopole Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 w takim bądź razie czekam na Twoją decyzję pani Prezes :p Quote
doddy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ciotka a co bys chciala? Bo ja przegladam, ogladam i nie wpadlo mi nic w oko. Idealny byl ten z Elblaga bo ranny, pregus - taki "fajny" by sie nim zajac. Moze Tobie sie cos spodobalo, wpadlo w oko? W koncu u Ciebie ma psiak (suczka) mieszkac. Quote
dariaopole Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 doddy napisał(a):Ciotka a co bys chciala? Bo ja przegladam, ogladam i nie wpadlo mi nic w oko. Idealny byl ten z Elblaga bo ranny, pregus - taki "fajny" by sie nim zajac. Moze Tobie sie cos spodobalo, wpadlo w oko? W koncu u Ciebie ma psiak (suczka) mieszkac. właśnie chodzę i patrzę. ten pręgus z Mielca rzeczywiście śliczniutki:loveu: popatrze pomysle powiem ;) Quote
doddy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ok. Nie spiesz sie. Codziennie i tak cos nowego sie pojawia... P.S. Ale mam ochote na czekolade :placz: a nie mam :placz: Quote
dariaopole Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 a ja mam ale nie mam na nią ochoty:p . Obżarłam się dziś okrutnie. Myślę jeszcze o tym rudym z wrocławia co niby ma papiery albo o tym młodziutkim ze Szczecina tylko niewiele o nim wiadomo : http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=12969 Quote
doddy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ten rudy tyz przez wlasciciela oddany... Pitus jest smieszny. Ciotka Ty teraz sie pitusiowa zrobisz a nie amstaffowa :evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 doddy napisał(a):Ten rudy tyz przez wlasciciela oddany... Pitus jest smieszny. Ciotka Ty teraz sie pitusiowa zrobisz a nie amstaffowa :evil_lol: hahahaha rzeczywiście ....a bo wiesz te pitusie to sama słodycz :loveu: a ten małolat jest taki urokliwy:loveu: tylko troszku daleko ten szczecin :cool1: Quote
doddy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Najgorsze ze i Szczecin i Wroclaw to umieralnie... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Andzia, dlaczego mówisz, ze ja upierdliwa jestem ? Jak mnie nie ma to piszecie na temat czyli o pokracznych psach z wielka geba a jak jestem to przynajmniej jakas mala draka sie rozwija, to zle ? Quote
dariaopole Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Beata bez Ciebie to nudno by było......:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ale Andzia sie skarży a ja nie lubie gdy Andzia sie skarży. Quote
dariaopole Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ale Andzia sie skarży a ja nie lubie gdy Andzia sie skarży. Andzia sie droczy a nie skarży. Kto się czubi ten się lubi :evil_lol: Sevenek jest dziś z nami w pracy. Grzeczniutko leży na kocyku i co chwilę coś od kogoś wysępia :diabloti: teraz dzidzia padła i śpi :) Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ale Andzia sie skarży a ja nie lubie gdy Andzia sie skarży. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a widzialyście tą malą czarną w Lodzi???? zdjęcie jedno - nie wiem czy to astka (pewnie tak) czy stafficzka... Quote
dariaopole Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 andzia69 napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a widzialyście tą malą czarną w Lodzi???? zdjęcie jedno - nie wiem czy to astka (pewnie tak) czy stafficzka... widziałam strasznie przypomina mi Klementynę od Vectry Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Zgredek w pracy na 8-10 godzin tylko może ze 2 godziny spi:diabloti: jak nie sępi u innych zarelka to obszczekuje ludzi, ktorzy przychodzą, albo pakuje mi się na kolana - bo to przecież taki malusi piesecek, albo trzeba się z nim bawić:mad: Quote
dariaopole Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 andzia69 napisał(a):Zgredek w pracy na 8-10 godzin tylko może ze 2 godziny spi:diabloti: jak nie sępi u innych zarelka to obszczekuje ludzi, ktorzy przychodzą, albo pakuje mi się na kolana - bo to przecież taki malusi piesecek, albo trzeba się z nim bawić:mad: Sevek śpi przez minute może, obudzi się pokręci i z powrotem chlas. za dużo się dzieje by był całkiem spokojny. Ale na szczęście nie szczeka :p od sekretarki dostał już kawałek serka bo tak słodko patrzył :diabloti: Quote
Recommended Posts