Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziala na nia jak plachta na byka :evil_lol:
I wtedy nawet ma sile sie ruszac kluska jedna... Pies obronny sie znalazl :evil_lol:

P.S. Dzis mam ochote na pizze - i znowu nie mam :placz:

Posted

No to niefajnie... Pozostaje nam byc na glodzie :evil_lol:

Dobra, wylaczam kompa i ide ubic Mambe bo skrzeczy ze jej do lozka nie chce wpuscic.

Sweet dreams.

Posted

doddy napisał(a):
Myślę, że kiedyś możesz się pokusić o wspólną noc z nim ;)

tylko najpierw muszę go wyprać!!! boję sie tylko ,że w nocy pod kołdrą będzie prostował te swoje długie syrki i spadnę z łóżka :diabloti:

dobra jade do pracy bo i tak jestem spóźniona :cool1:

Posted

doddy napisał(a):
Bo ona se wydedukowała, że jak wczoraj była Happy to dziś ona. Wiadomo, że przed Johnym bo przecież kobietkom się ustępuje :diabloti:

to ma pecha dziewczyna , z nią nie da sie porządnie wyspać ( a jutro mam wolne:lol:) oprócz tego ,ze sie rozpycha , pierdzi i drapie pazurami to jeszcze mam stresa ze sie obudzi i coś pogryzie a wiesz jaki ja mam porządek w sypialni :evil_lol:

Sevenka co wieczór chodzę lulać, robię mu becik z kocyka i go psitulam na dobranoc. On bardzo to lubi :loveu:

dziś dostał kurczaczka z makaronem zobaczymy jakiej konsystencji będzie jutro jego kupisia :diabloti:

Posted

doddy napisał(a):
Ja też chcem taką pracę :loveu:

zawsze mogłoby byc lepiej :diabloti: . Coprawda w pracy jestem między 9 a 10 a po 14 wychodzę do tego piatki mam wolne ale za to pracuje w weekendy czego nienawidzę :shake: w sobotę spędzę w pracy ze 12 godzin :placz:

ja nie chcę pracować !!!:placz:

Posted

Popatrz na to tak...
W piątek większość społeczeństwa w PL pracuje a Ty masz wolne :p

Wstań jutro i sobie powtórz "Ja mam wolne, a oni pracują" i już Ci będzie lepiej :eviltong:

Posted

doddy napisał(a):
Popatrz na to tak...
W piątek większość społeczeństwa w PL pracuje a Ty masz wolne :p

Wstań jutro i sobie powtórz "Ja mam wolne, a oni pracują" i już Ci będzie lepiej :eviltong:

spróbuje ! pewnie jutro jeszcze będzie ok ale w sobotę już nie będzie mi tak wesoło :cool1:
a właśnie zapomniałam Ci powiedzieć, ze masz ślicznego avatarka :loveu:

Posted

doddy napisał(a):
A dziękować za komplement ;)
Bo Mambowo Happowy pies jest ładny :loveu:

ojj ładny ładny :loveu: może znów wezmę ją sobie dziś do łóżeczka - ona tak fajnie grzeje !!!:evil_lol:
a ty doddy śpisz dzis w czworokącie ???

Posted

Nie, ja popieram Twój sposób, czyli zostawić psy za drzwiami :diabloti:

Brene - bo się z rana kręci i jak zleze z łóżka to z radości wbija mi pazury w gołe stopy, Mambe - bo ma cieczkę (choć chodzi w barchanach), ale głównie dlatego że straasznie chrapie, a Alfe by jej było raźniej z dziewczynami - zresztą ona z reguły śpi za drzwiami.

Tak więc dziś urlop od piesków.