Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beatko ja chciałam się wyspać rano....

U mnie teraz dopiero piździ i to tylko na dworze. Przez dzień latałam jak kot z pęcherzem co chwila do kojców i nie zmarzłam choć miałam tylko polarek.

Teraz to już taka godzina, że już się rozbudziłam. Pewnie znowu do rana będzie siedzieć.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masz inne, takie samo jak ze strzelnica .
Doddy , jak moze dopiero teraz jak caly dzien a wlasciwie juz trzeci dzien tak pizdzi !!! Wczoraj wieczorem wciagnelo mi ogien z kominka do komina - przezycie niezapomniane szczegolnie dla mnie . Dzis rozpalilam i na tym zakonczylam dzialalnosc bo to jest nie na moje nerwy.
Czy ten cholerny wiatr sie nie skonczy !!!!!!!!!!!!

Posted

doddy napisał(a):
Ja to się zastanawiam, czy on rzeczywiście tak jej powiedział... Może coś przekręciła. Zauważyłam, że ma ku temu lekkie predyspozycje...

o tym samy m pomyślałam :evil_lol:

Posted

Bo tak pewnie jest...

Brodawka z Elbląga siedzi na mrozie właśnie mi Basia napisała...
Ten Elbląg to normalnie koniec świata. Jak tam piździ jak u nas to mu współczuje całym sercem. Ja zapitalam kilka razy dziennie do naszych psów nalewać im wodę, posiłki podzieliłam na 2 razy by dostawały 2 razy dziennie na ciepło... a i tak co rano chodzę oglądać, czy gluty im z nosów nie wiszą i czy jeszcze żyją...

Posted

nawet ciotka nie mów. Niby ostatnio na termometrach było -10/-12 to odczuwalnie było - 18 masakra.
U Sevena dwa piecyki grzeją żeby miał chłopak ciepło.Dziś rozwalił sobie światełko , dobrze że jakiegoś spięcia nie było :mad:

Posted

Seven postanowił zostać elektrykiem :p Albo za tatą tęskni :cool1:

A zimno to jest tak, że uuuuuuuuuu!!!!!
Wiatr tak świszczy i hula, że aż TV zagłusza...

Posted

w domkach to już w ogóle słychac jak na około gwizda. Psy co chwilę rajwachu robią bo niby słyszą coś niepokojącego :mad:
Sevenek niech i będzie elektrykiem tylko sobie krzywdy nie zrobi !!!A za tatą na pewno tęsknił w końcu pańcio pojechał bez niego !!!!

Posted

a wczoraj napisały dziewczyny, ze DA zamarzł w celestynowie:placz: wszedł do budy i już nie wyszedł:placz::placz::placz: ile jeszcze tych bieduli zamarznie:-(
razem z nim była sunia - jeszcze żyje...ale nie wiadomo jak długo:shake:

Posted

sprawdziłam na accuweather.com ( fajna stronka z prognozą) ,że przez najbliższe 14 dni najniższa temperatura w rejonie celestynowa osiągnie ( 14.01) -6 stopni w nocy. W ciągu dnia będą dodatnie, nocami -1/-2/0 stopni.
ostatnie dni były straszne. Termometry wskazywały - 10 stopni a odczuwalna była - 18 !!!:(

Posted

W Józefowie zamarzła sunia astka... pręgunia taka... za każdym razem kiedy patrzę na moje walające się po kanapach burki myślę o tych które walczą o życie. Tyle przegranych... :-(

Posted

[quote name='Neris']W Józefowie zamarzła sunia astka... pręgunia taka... za każdym razem kiedy patrzę na moje walające się po kanapach burki myślę o tych które walczą o życie. Tyle przegranych... :-([/QUOTE]

:-(:-(:-(:-(:-(:-(