doddy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Beatko ja chciałam się wyspać rano.... U mnie teraz dopiero piździ i to tylko na dworze. Przez dzień latałam jak kot z pęcherzem co chwila do kojców i nie zmarzłam choć miałam tylko polarek. Teraz to już taka godzina, że już się rozbudziłam. Pewnie znowu do rana będzie siedzieć. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jak nie wiesz co chcesz to znaczy ze nie jestes glodna tylko sie nudzisz. Potwierdz czy jutrzejsza zmiana ok ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Masz inne, takie samo jak ze strzelnica . Doddy , jak moze dopiero teraz jak caly dzien a wlasciwie juz trzeci dzien tak pizdzi !!! Wczoraj wieczorem wciagnelo mi ogien z kominka do komina - przezycie niezapomniane szczegolnie dla mnie . Dzis rozpalilam i na tym zakonczylam dzialalnosc bo to jest nie na moje nerwy. Czy ten cholerny wiatr sie nie skonczy !!!!!!!!!!!! Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 doddy napisał(a):Ja to się zastanawiam, czy on rzeczywiście tak jej powiedział... Może coś przekręciła. Zauważyłam, że ma ku temu lekkie predyspozycje... o tym samy m pomyślałam :evil_lol: Quote
doddy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Bo tak pewnie jest... Brodawka z Elbląga siedzi na mrozie właśnie mi Basia napisała... Ten Elbląg to normalnie koniec świata. Jak tam piździ jak u nas to mu współczuje całym sercem. Ja zapitalam kilka razy dziennie do naszych psów nalewać im wodę, posiłki podzieliłam na 2 razy by dostawały 2 razy dziennie na ciepło... a i tak co rano chodzę oglądać, czy gluty im z nosów nie wiszą i czy jeszcze żyją... Quote
JarekOpole Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Bez kitu zimno w tej waszej Wawie dzisiaj bylo jak nie wiem gdzie. Quote
dariaopole Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 nawet ciotka nie mów. Niby ostatnio na termometrach było -10/-12 to odczuwalnie było - 18 masakra. U Sevena dwa piecyki grzeją żeby miał chłopak ciepło.Dziś rozwalił sobie światełko , dobrze że jakiegoś spięcia nie było :mad: Quote
doddy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Seven postanowił zostać elektrykiem :p Albo za tatą tęskni :cool1: A zimno to jest tak, że uuuuuuuuuu!!!!! Wiatr tak świszczy i hula, że aż TV zagłusza... Quote
dariaopole Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 w domkach to już w ogóle słychac jak na około gwizda. Psy co chwilę rajwachu robią bo niby słyszą coś niepokojącego :mad: Sevenek niech i będzie elektrykiem tylko sobie krzywdy nie zrobi !!!A za tatą na pewno tęsknił w końcu pańcio pojechał bez niego !!!! Quote
doddy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A on głupi bo dał o sobie zapomnieć :eviltong: Quote
dariaopole Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 jakby pańciu jechał swoim samochodem to na pewno by go zabrał Quote
doddy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Szukał sobie wymówki :eviltong: P.S. Idę spać bo rano nie wiem jak się zwlokę z łóżka do tego kina z Beatą D. Quote
dariaopole Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 idź spać. ja też idę. Jutro może się wyśpię !!! najwyżej zatłukę skowronka jak będzie darł ryja! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Z kina nici bo przestało pizdziec ale za to zrobiło sie drogowe lodowisko . Kocham zime !!!- szczegolnie gdy sie skonczy. Quote
dariaopole Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 u mnie na "ogrodzie" jest fantastycznie. Na powierzchni lodu - kałuże. Szkoda ,że nie możecie zobaczyć moich psów - wyglądają jakby po lodowisku biegały :evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a wczoraj napisały dziewczyny, ze DA zamarzł w celestynowie:placz: wszedł do budy i już nie wyszedł:placz::placz::placz: ile jeszcze tych bieduli zamarznie:-( razem z nim była sunia - jeszcze żyje...ale nie wiadomo jak długo:shake: Quote
dariaopole Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 :-(:-(:-(:-(Boże!!!:placz::placz::placz::placz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 W Celestynowie ? Tam kiedys nie było zle , cos sie zmieniło ? Quote
dariaopole Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 sprawdziłam na accuweather.com ( fajna stronka z prognozą) ,że przez najbliższe 14 dni najniższa temperatura w rejonie celestynowa osiągnie ( 14.01) -6 stopni w nocy. W ciągu dnia będą dodatnie, nocami -1/-2/0 stopni. ostatnie dni były straszne. Termometry wskazywały - 10 stopni a odczuwalna była - 18 !!!:( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Daria , w W-wie w nocy było -15 a odczuwalna -20. Quote
Neris Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 W Józefowie zamarzła sunia astka... pręgunia taka... za każdym razem kiedy patrzę na moje walające się po kanapach burki myślę o tych które walczą o życie. Tyle przegranych... :-( Quote
andzia69 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Neris']W Józefowie zamarzła sunia astka... pręgunia taka... za każdym razem kiedy patrzę na moje walające się po kanapach burki myślę o tych które walczą o życie. Tyle przegranych... :-([/QUOTE] :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
basiagk Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ryczeć mi się chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz: Quote
basiagk Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 I troche prywaty! A teraz zapraszam na przepyszny bazarek dla Abi!:sweetCyb: Dla miłośników słodyczy i whisky! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9264739 Quote
Recommended Posts