doddy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nie. A myślałam, że Ty już śpisz :eviltong: Oglądam jakiś beznadziejny film na HBO2. Podoba Ci się ten płowy astek? Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 doddy napisał(a):Nie. A myślałam, że Ty już śpisz :eviltong: Oglądam jakiś beznadziejny film na HBO2. Podoba Ci się ten płowy astek? to idź spać babo :evil_lol: ano podoba :diabloti: szkoda tylko,że tak niewiele o nim wiadomo....czyżbyś miała jakis zacny plan ?? Quote
doddy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Planu jeszcze nie mam. Jest płowy, pręgus z Mielca (do zabrania już) i jakaś suczka w Gostyniu - dziś z urzędu Pani dzwoniła z prośbą o pomoc i najlepiej zabranie jej bo oni się nie znają na pikusiach - ma dosłać zdjęcia. Daria - spać nie idę bo to zbyt wczesna pora jak dla mnie. Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 doddy napisał(a):Planu jeszcze nie mam. Jest płowy, pręgus z Mielca (do zabrania już) i jakaś suczka w Gostyniu - dziś z urzędu Pani dzwoniła z prośbą o pomoc i najlepiej zabranie jej bo oni się nie znają na pikusiach - ma dosłać zdjęcia. Daria - spać nie idę bo to zbyt wczesna pora jak dla mnie. no i którego tu zabrać ???? mnie już sen morzy wiec w każdej chwili mogę zasnąć:roll: Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 idem spac bo głodna sie robię jutro zadzwonie to podebatujemy :evil_lol: Quote
doddy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja bym zjadła coś na ciepło ale na szczęście zbyt leniwa jestem. Zobaczymy co od Beaty pójdzie tj. czekam co z Riką i Basterem to i tu by się coś dało. Śpij dobrze. Ja się pewnie rano wyśpię. Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dzieki i nawzajem, ja tez sie wyśpię bo mam wolne :eviltong:...nie zaraz zapomniałam... biały skowronek mnie pewnie o 7 obudzi :diabloti: też bym chciała cos ciepłego i też jestem leniwa do tego musiałabym schody pokonać by dostac sie do kuchni a to już za za dużo kombinacji Quote
doddy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Tobie pozostaje spanie, a mi oglądanie TV i czytanie w necie o wkładzie Polski w rozwój OBWE. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Wkład Polski w rozwój OBWE jest to streszczenia w trzech zdaniach wiec sie pewnie nie naczytasz. Quote
doddy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To czemu ja se notatki zrobiłam na 2 strony?:crazyeye: Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 doddy napisał(a):To czemu ja se notatki zrobiłam na 2 strony?:crazyeye: bo Ty pilna uczennica jesteś :evil_lol: Quote
doddy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja to jestem totalny leń i leser w nauce. ;) Tylko o OBWE muszę się naumić bo mam egzamin z "Polski w Europie" Wyspałaś się? Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 wyspałam siem :loveu: Johny budził od 8 ale dopiero po 9 zwlokłam sie z lóżka ( przez godzinę udawałam ,że go nie słyszę :diabloti: ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz.......podobno:roll: Quote
doddy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A jak zbiorę wiele kluczy to co? Zostanę sprzątaczką... Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 doddy napisał(a):A jak zbiorę wiele kluczy to co? Zostanę sprzątaczką... no przynajmniej będziesz mieć prace za którą tak tęsknisz :evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 doddy napisał(a):Eeee ja nie lubię sprzątać... a kto lubi swoją pracę ??? mam dzis lenia, nie chce mi się iść na szczepienie więc może to oleję :p za to kcem iść do kina !! :) Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 idziemy na Skarb Narodów 2 :p nic innego fajnego nie grają :shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To zostaniesz klucznikiem - tak mi Tata mówił. A my idziemy na " Jeszcze raz". Quote
doddy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A kiedy i o której bym się nie umawiała z nikim? Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a): A my idziemy na " Jeszcze raz". to powiecie czy fajny bo chce sie na to wybrać z mamą Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Wczoraj rozmawiałysmy na ten temat. Quote
dariaopole Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Wczoraj rozmawiałysmy na ten temat. pewnie nie słuchała :evil_lol: Quote
doddy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Pamiętam, że w niedzielę. Ale na którą się nie wywiedziałam... Quote
Recommended Posts