Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sevek od kilku dni mieszka w domku. Na razie jest izolowany od trikolorków. Jest grzeczny, posłuszny i bardzo spokojny. W domu się nie załatwia ani nie znaczy !!!!!:multi:( mimo ,że czuć siuśki moich burków) przed kąpaniem się buntuje ale wsadzony do wanny stoi spokojnie :p
wkrótce fotki :cool3:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tzn. ze Johny mi ściany obsikuje od kiedy czuje od nas Sevena.(Oczywiście to myję i szoruję ale Sevek na bank to czuje bo podlatuje obwą****e i ..odchodzi:)) Pewnie znaczy czy cuś :niewiem:. Muszę go wykastrować niedługo. Chilli tez potrafi czasem popuścić :mad: np na wykładzinę .......

Posted

od kiedy pojawił się Seven - tak.......niestety :angryy: ( na szczęście tylko w przedpokoju i ściany są i tak do malowania. Dostał trzy razy w dupę i już nie sika ale zdążył zaznaczyć,że to jego dom :angryy:)
proszę się jedynie powstrzymać od zgryźliwych komentarzy na temat moich psów bo zdaję sobie sprawę z tego,że nie potrafię ich wychowywać :diabloti:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Przeciez ja nic nie komentuje

wiem kochana tak na zapas to napisałam jakby ktos chciał komentować :evil_lol:

mnie też to zdziwiło bo Johnek od małego nie sika i potrafi wytrzymać i 12 godzin bez spaceru. Od kiedy pojawił sie Sevenek i od kiedy od nas czuć innego psa Johny zaczął znaczyć teren :mad: na razie jest luz bo wie ,że się na niego za to gniewam. Seven na szczęście nic nie znaczy i 8-9 godzin wytrzymuje bez problemu. Jak trikolory biegają po domu to Sevek jest w łazience i obchodzi się bez awantur troche popiszczą wszyscy do siebie , poobwą****ą drwzi od łazienki i jest spokój.
Bardzo fajny ten Nasz Sevenek :loveu:

Posted

Daria jak wiem co to znaczy:evil_lol:u mnie po przyjeździe Pinia do domu miałam to samo:cool3: Pintek znaczył dosłownie wszystkie rogi ścian:crazyeye: i np sikał na kosz do drzewa koło kominka:mad:Teraz jest juz ok a pstryknięcie na jakis mebel zdarza mu się sporadycznie:p

Posted

jakie wy macie niegrzeczne psiury!:evil_lol: Mój Zgredek ani razu nigdzie nie zaznaczał swojej obecnosci - jakiś dziwny chyba:eviltong:

wiem, ze lubicie Arkę - a Arka lubi mnie - wiecie, ze dzisiaj mnie odnalazla na kocim watku na miau???? ta to jest dopiero Ace Ventura:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moj Bolus tylko raz zrobil siusiu w mieszkaniu ale to chyba z wrazenia i emocji po przyjezdzie ze schroniska, potem nigdy sie to nie powtorzylo. Choc jak w wakacje poszedl do opiekunki to obsiusial jej mebel :mad:

Posted

i tak Johnego czeka odjajcowanie czy by sikał czy nie jajka mają iść won!!:diabloti:

a Sevenek jest cudny :loveu: taki grzeczny i usłuchany, zupełnie nie jak moje rozwydrzone bachorki :evil_lol: Nie boi się odkurzacza, na kanapy nie wchodzi, nie drze japy niepotrzebnie, na dworze się słucha i przybiega na zawołanie...normalnie cud miód bez orzeszków :loveu:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
I dobrze bo to byloby okropne.
Ale widze , ze przestraszyles sie lekko i usunales swoj profil na znanym forum :)

Wywalilem w sobotę notabene siedząc w Wawie .Stwierdzilismy z kumplem że za dużo można sie o kimś dowiedzieć pomijam to ze sa ludzie którzy wpisują za dużo ale to że bardzo łatwo stworzyć sobie portret psychologiczny danej osoby.

A tu co słysze wczoraj czy przedwczoraj afera w TV na ten temat :)

Długo sie opierałem przed tym żeby sie tam wpisać ale jakoś się ugiąłem i poszło ale naprawiłem swój błąd :) i już mnie tam nie ma.

Posted

Wiesz co , jak dla mnie to szybciej stworzysz sobie portret z dogomanii albo z innego forum. Ja danych osobowych nie zamieszczam , telefonu takze nie ale co z tego jak jest w internecie jak sie wpisze w wyszukiwarke.
Mysle, ze to troche teoria spiskowa dziejow a na tych co nie mysla i pisza wszystko jak leci z danymi dziadka i babci to i tak nie ma lekarstwa.
Pedofile, zlodzieje, oszusci byli i beda a barany sa po to aby je strzyc.