Beata_Dorobczyńska Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Numer twojej rezerwacji to: 53953Szczegóły rezerwacji:Obiekt: Multikino UrsynowWydarzenie: 2008-01-06 16:45 Jeszcze raz Quote
doddy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dziękuję uprzejmie. A o której mam się Ciebie spodziewać? Raju ale mam dziś zakręcony dzień :placz: Nie mam czasu się w tyłek porapać. Czemu doba ma tylko 24h???? Dziś przyjeżdżają 2 rodziny - 1 obejrzeć Bastera, druga Focusa. Trzymajta kciuki! Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 jednak Seven ma grzyba :( na początku myśleliśmy ,że to wina pcheł ale pobraliśmy dla pewności zeskrobiny. Wyszedł grzyb także muszę wykombinować gdzie go umieścić w domu, żeby po kąpieli siedział w ciepełku.Nie za ciekawie to widzę, bo Seven jeszcze nie przeszedł do końca procesu socjalizacji a do tego denerwuje się jak za ścianą słyszy jakiegoś psa. No i nie wiem czy nie będzie w domu nic niszczył bo w swoim apartamencie to potrafi narozrabiać :mad: Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ja chcę do domu !!!! jestem w pracy od 8.00 i umieram z nudów i głodu. Ogrzewam się pijąc już 5 herbatę więc latam co chwilę siku:angryy:a do 17.00 jeszcze daleko :placz: Quote
doddy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Nudzisz się biedaku... A gadałaś wczoraj z Jarkiem o płowym? Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 doddy napisał(a): A gadałaś wczoraj z Jarkiem o płowym? nie gadałaś bo nie było okazji ale przecie nie będzie miał nic przeciwko ;) Quote
ruda76 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 doddy napisał(a):Dziękuję uprzejmie. A o której mam się Ciebie spodziewać? Raju ale mam dziś zakręcony dzień :placz: Nie mam czasu się w tyłek porapać. Czemu doba ma tylko 24h???? Dziś przyjeżdżają 2 rodziny - 1 obejrzeć Bastera, druga Focusa. Trzymajta kciuki! Z Basterem wiem a co z Focusem? Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 pewnie doopa skoro doddy na jego temat milczy Quote
ruda76 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dariaopole napisał(a):ja chcę do domu !!!! jestem w pracy od 8.00 i umieram z nudów i głodu. Ogrzewam się pijąc już 5 herbatę więc latam co chwilę siku:angryy:a do 17.00 jeszcze daleko :placz: wspołczuję Ci serdecznie:calus:w sobotę do pracy:nono: Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ruda76 napisał(a):wspołczuję Ci serdecznie:calus:w sobotę do pracy:nono: za tydzień to w niedzielę pracuję. Od 7.00 do 17.00:placz: Quote
doddy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Doddy nie wiedzieć czemu się pokręciło i dziś lub jutro przyjedzie Pani ogladać Focusa. Baster rzygał przez noc, sikał itd... :eviltong: Daje w kość :diabloti: Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 doddy napisał(a): Baster rzygał przez noc, sikał itd... :eviltong: Daje w kość :diabloti: oby nowa pańcia się nie zraziła !!!! chłopak musi odchorować zmianę warunków. Quote
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 doddy napisał(a):Doddy nie wiedzieć czemu się pokręciło i dziś lub jutro przyjedzie Pani ogladać Focusa. Baster rzygał przez noc, sikał itd... :eviltong: Daje w kość :diabloti: łojesuuu - a czemu rzygał???? najadl sie czegoś czy za dużo??? Ruda - a ty gdzie pracujesz, że i w niedzielę:crazyeye: Daria - to u ciebie dzieci w soboty się uczą??? jakies nienormalne czy co?:evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 andzia69 napisał(a): Ruda - a ty gdzie pracujesz, że i w niedzielę:crazyeye: Daria - to u ciebie dzieci w soboty się uczą??? jakies nienormalne czy co?:evil_lol: andziu - to ja pracuję w soboty lub niedziele ano widzisz w tygodniu nie chcą się uczyć to w weekendy przyłażą i spokoju nie dają porządnym ludziom!!! a Basterek może tak reaguje na zmianę klimatu.stresuje sie prawdopodobnie. Quote
doddy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Baster biedny się zestresował pewnie nową sytuacją i właścicielką :p Mam nadzieję, że mu bidokowi przejdzie. Ja osobiście się lenię i nie wiem czy nie skończy się to jakimś snem w dzień... Jakoś tak cicho, sennie... Quote
ruda76 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 andzia69 napisał(a):łojesuuu - a czemu rzygał???? najadl sie czegoś czy za dużo??? Ruda - a ty gdzie pracujesz, że i w niedzielę:crazyeye: Daria - to u ciebie dzieci w soboty się uczą??? jakies nienormalne czy co?:evil_lol: andzia Ruda nie pracuje ani w sobotę ani w niedzielę:loveu: to nie znaczy, że lezy do gory brzuchem i się leni:cool3:, bo przy takiej ferajnie to ciągle na szmacie siedzę . Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 doddy napisał(a): Ja osobiście się lenię i nie wiem czy nie skończy się to jakimś snem w dzień... Jakoś tak cicho, sennie... ojj chętnie bym walnęła się do wyrka. Zwłaszcza,że jestem sama więc nie mam z kim pogadać tylko gapię się w ten monitor i już oczy mi się kleją. doddy jeśli chodzi o Lokisa to i tak pewnie nie dowiemy się o nim nic więcej. mam tylko nadzieję ,że nie jest chory bo mi ciężko bedzie jeździć z nim po lekarzach. Jarek na pewno nie ma nic przeciwko ale pogadam jeszcze z nim bo wyjeżdżam 19 na tydzień i to on musi wyrazić chęć zajęcia się nowym lokatorem. Quote
doddy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 To gadaj to będziemy kombinować transdoga by go przewieźć. Ja zamiast spania właśnie nakarmiłam pieski, dolałam cieplej wody do kojców i 2 wysprzątałam z gówienek i słomy :p Reszte pewnie zostawię na jutro. Teraz siedzę i czekam na odwiedziny ludzi z Wawy o Focusa bo właśnie jadą. :p Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ja nadal się nudzę i zjadłam już wszystko co miałam pod nosem : całą paczkę wafli, banana, jogurt i jakieś szybkie danie spaghetti. Popiłam red bullem i nadal chce mi sie spać :placz: Ty kotku się nie przepracowywuj tam u Beaty !! po głowie chodzi mi jeszcze ten młody pitek ze szczecina. Wygląda jak dziecko a ten schron nie za ciekawy :shake: Quote
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 no to czekamy na wieści pt. Focus pojechał do domku!!!! Quote
doddy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Eeeee Focus nie miał dziś jechać. Na razie Aneta była go poznać i pogadać o psach. Chyba się jej Focusowy spodobał. :p Quote
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No to chyba dobrze:cool3: a wracając (sorki, że tu, ale nie chcę tego pisac na Basterkowym wątku) do "mądrości" szkoleniowca to tu jest zaprzeczenie tego co ten mądry czlowiek niby powiedzial o adopcji: "Dlatego bardzo często możliwa jest rehabilitacja nawet psów, które doświadczyły w życiu wiele zła i krzywdy. Na ten temat można napisać książkę, ale mam nadzieję, że wiecie o czym mówię." czyli tu nie neguje adopcji nawet agresywnego psa...a co innego mowi w przypadku Bastera...ciekawe podejście Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Doddy , nie wiem jak u Ciebie sennie jak dzis caly dzien wiatr wieje jakby pol więzienia powiesilo . Jest okropnie ! Zmienilam rezerwacje na 11 rano bo nie moge popoludniu. Bede po Ciebie o 10.00. Quote
doddy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ja to się zastanawiam, czy on rzeczywiście tak jej powiedział... Może coś przekręciła. Zauważyłam, że ma ku temu lekkie predyspozycje... Ale mi szkoda tego Focusa - trzęsie się jak debil bo mu zimno... Nie chce myśleć co przeżywają inne pikusie w części schronisk, w których są liche budy i warunki... P.S. Głodna jestem i nie wiem na co mam zachciewajkę. Quote
Recommended Posts