Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję uprzejmie. A o której mam się Ciebie spodziewać?

Raju ale mam dziś zakręcony dzień :placz: Nie mam czasu się w tyłek porapać. Czemu doba ma tylko 24h????

Dziś przyjeżdżają 2 rodziny - 1 obejrzeć Bastera, druga Focusa. Trzymajta kciuki!

Posted

jednak Seven ma grzyba :(
na początku myśleliśmy ,że to wina pcheł ale pobraliśmy dla pewności zeskrobiny. Wyszedł grzyb także muszę wykombinować gdzie go umieścić w domu, żeby po kąpieli siedział w ciepełku.Nie za ciekawie to widzę, bo Seven jeszcze nie przeszedł do końca procesu socjalizacji a do tego denerwuje się jak za ścianą słyszy jakiegoś psa. No i nie wiem czy nie będzie w domu nic niszczył bo w swoim apartamencie to potrafi narozrabiać :mad:

Posted

doddy napisał(a):
Dziękuję uprzejmie. A o której mam się Ciebie spodziewać?

Raju ale mam dziś zakręcony dzień :placz: Nie mam czasu się w tyłek porapać. Czemu doba ma tylko 24h????

Dziś przyjeżdżają 2 rodziny - 1 obejrzeć Bastera, druga Focusa. Trzymajta kciuki!

Z Basterem wiem a co z Focusem?

Posted

dariaopole napisał(a):
ja chcę do domu !!!! jestem w pracy od 8.00 i umieram z nudów i głodu. Ogrzewam się pijąc już 5 herbatę więc latam co chwilę siku:angryy:a do 17.00 jeszcze daleko :placz:

wspołczuję Ci serdecznie:calus:w sobotę do pracy:nono:

Posted

Doddy nie wiedzieć czemu się pokręciło i dziś lub jutro przyjedzie Pani ogladać Focusa.

Baster rzygał przez noc, sikał itd... :eviltong:
Daje w kość :diabloti:

Posted

doddy napisał(a):
Doddy nie wiedzieć czemu się pokręciło i dziś lub jutro przyjedzie Pani ogladać Focusa.

Baster rzygał przez noc, sikał itd... :eviltong:
Daje w kość :diabloti:

łojesuuu - a czemu rzygał???? najadl sie czegoś czy za dużo???

Ruda - a ty gdzie pracujesz, że i w niedzielę:crazyeye:

Daria - to u ciebie dzieci w soboty się uczą??? jakies nienormalne czy co?:evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):

Daria - to u ciebie dzieci w soboty się uczą??? jakies nienormalne czy co?:evil_lol:

andziu - to ja pracuję w soboty lub niedziele ano widzisz w tygodniu nie chcą się uczyć to w weekendy przyłażą i spokoju nie dają porządnym ludziom!!!

a Basterek może tak reaguje na zmianę klimatu.stresuje sie prawdopodobnie.

Posted

Baster biedny się zestresował pewnie nową sytuacją i właścicielką :p

Mam nadzieję, że mu bidokowi przejdzie.

Ja osobiście się lenię i nie wiem czy nie skończy się to jakimś snem w dzień... Jakoś tak cicho, sennie...

Posted

andzia69 napisał(a):
łojesuuu - a czemu rzygał???? najadl sie czegoś czy za dużo???

andzia Ruda nie pracuje ani w sobotę ani w niedzielę:loveu:
to nie znaczy, że lezy do gory brzuchem i się leni:cool3:, bo przy takiej ferajnie to ciągle na szmacie siedzę .

Posted

doddy napisał(a):

Ja osobiście się lenię i nie wiem czy nie skończy się to jakimś snem w dzień... Jakoś tak cicho, sennie...

ojj chętnie bym walnęła się do wyrka. Zwłaszcza,że jestem sama więc nie mam z kim pogadać tylko gapię się w ten monitor i już oczy mi się kleją.

doddy jeśli chodzi o Lokisa to i tak pewnie nie dowiemy się o nim nic więcej. mam tylko nadzieję ,że nie jest chory bo mi ciężko bedzie jeździć z nim po lekarzach. Jarek na pewno nie ma nic przeciwko ale pogadam jeszcze z nim bo wyjeżdżam 19 na tydzień i to on musi wyrazić chęć zajęcia się nowym lokatorem.

Posted

To gadaj to będziemy kombinować transdoga by go przewieźć.

Ja zamiast spania właśnie nakarmiłam pieski, dolałam cieplej wody do kojców i 2 wysprzątałam z gówienek i słomy :p
Reszte pewnie zostawię na jutro.

Teraz siedzę i czekam na odwiedziny ludzi z Wawy o Focusa bo właśnie jadą. :p

Posted

ja nadal się nudzę i zjadłam już wszystko co miałam pod nosem : całą paczkę wafli, banana, jogurt i jakieś szybkie danie spaghetti. Popiłam red bullem i nadal chce mi sie spać :placz:
Ty kotku się nie przepracowywuj tam u Beaty !!

po głowie chodzi mi jeszcze ten młody pitek ze szczecina. Wygląda jak dziecko a ten schron nie za ciekawy :shake:

Posted

No to chyba dobrze:cool3:

a wracając (sorki, że tu, ale nie chcę tego pisac na Basterkowym wątku) do "mądrości" szkoleniowca to tu jest zaprzeczenie tego co ten mądry czlowiek niby powiedzial o adopcji:

"Dlatego bardzo często możliwa jest rehabilitacja nawet psów, które doświadczyły w życiu wiele zła i krzywdy. Na ten temat można napisać książkę, ale mam nadzieję, że wiecie o czym mówię."

czyli tu nie neguje adopcji nawet agresywnego psa...a co innego mowi w przypadku Bastera...ciekawe podejście

Posted

Ja to się zastanawiam, czy on rzeczywiście tak jej powiedział... Może coś przekręciła. Zauważyłam, że ma ku temu lekkie predyspozycje...

Ale mi szkoda tego Focusa - trzęsie się jak debil bo mu zimno...
Nie chce myśleć co przeżywają inne pikusie w części schronisk, w których są liche budy i warunki...

P.S. Głodna jestem i nie wiem na co mam zachciewajkę.