dariaopole Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 jak juz będą u mnie psiaki to zapraszam i to codziennie. Bedzie pomoc w spacerkach :) Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 dariaopole napisał(a):jak juz będą u mnie psiaki to zapraszam i to codziennie. Bedzie pomoc w spacerkach :) codziennie bedzie ciezko ale z pewnoscia zjawie sie z moim TZ w ktorys weekend :p Quote
Ada-jeje Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 dariaopole przepraszam za offa na watku Ivanka ale czy nie moglabys w jakis sposob wyslac na PW lub meila jak te kojce u ciebie wygladaja i jak temu podolac bo my tez moglybysmy sobie cos takiego zafundowac u nas na miejscu ale nie bardzo wiem jak to ugryzc. Quote
doddy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Greven poniewaz zagladasz na watek mam prosbe bys zmienila tytul, ze szukamy transportu Szczecin - Opole. Quote
ULKA12 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Seven do góry. Trzeba się przypominać aby szybko znaleźć dom Quote
doddy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Watpie by czestotliwosc podnoszenia psa na dogomanii przyspieszyla znalezienie domu. Quote
Inez Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 doddy napisał(a):Greven poniewaz zagladasz na watek mam prosbe bys zmienila tytul, ze szukamy transportu Szczecin - Opole. To ja jestem zalożycielką wątku, nie Greven. Zgodnie z życzeniem, zmieniam. Quote
dariaopole Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Inez napisał(a):To ja jestem zalożycielką wątku, nie Greven. Zgodnie z życzeniem, zmieniam. dzięki wielkie Quote
dariaopole Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 kurka pewnie problem będzie z tym transportem bo to kawał drogi :shake: Quote
doddy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zapewne ;) Tak myslalam, by zrobic transport laczony. Poprosic Lukann by dowiozla go do Poznania. Z Poznania do Warszawy a potem kombinowac z Wawy. Moze udaloby mi sie namowic Marte albo Kasie na trase do Poznania. Quote
dariaopole Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 tak by było najlepiej , mój jarek kiedyś tam w grudniu będzie w Wawie to by go odebrał. Quote
andzia69 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kasia - z tego co pamiętam to La Pegaza jeździła często na trasie Poznań - Wrocław...więc gdyby go do Poznania jakos dotelepać to moze La Pegaza mogłaby jakos do Wrocka go dowieźc, a stamtąd moze Daria by go odebrała... Quote
dariaopole Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 kojec gotowy, teraz tylko trza mu zrobić leżankę i chłopak może przyjeżdżać do Opola !!! Quote
ULKA12 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 doddy napisał(a):Watpie by czestotliwosc podnoszenia psa na dogomanii przyspieszyla znalezienie domu. To po co jest tutaj jego wątek? Chyba właśnie po to. A to, że łatwo jest go znaleźć bardziej mu pomoże. Jeśli mogę zrobić tylko tyle to to robię. Quote
doddy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dogomania jest forum dyskusyjnym... Jesli masz ochote to napisz mi ile psow stricte z dogomanii jako portalu ogloszeniowego znalazlo dom?? Duzo nie naliczysz... Quote
ULKA12 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Pewnie masz rację. Ale jeśli liczy się na pomoc to warto psa "wypromować" choćby tym, że jest on widoczny. Ja osobiście nie mam doświadczenia w adopcjach psów, ale ostatnio miałam w domu suczkę znajdę ,znalazła dom właśnie na dogomanii w przeciągu 2 tygodni. Sama jak szukałam psa dla siebie zaczęłam szukać właśnie tutaj. Seven jest pięknym psem wygląda prawie identycznie jak mój Norton i gdyby nie to, że nie toleruje innych psów pewnie bym go chciała zabrać. Jedyne co mogę dla niego zrobić to zadeklarować, że gdyby był w okolicach Częstochowy to mogę go dowieźć do Opola, ewentualnie wpłacić jakieś pieniądze na jego utrzymanie. Pozdrawiam Ulka Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ULKA , dziękuje bardzo za pomoc . Na pewno sie przyda. Quote
lukann Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 dziewczyny wróciłam ze szkolenia - a tu takie nowości !!! moge zawieźć go do poznania ale dopiero w niedzielę bo w sobotę idę do pracy.. Quote
Tengusia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 lukann napisał(a):dziewczyny wróciłam ze szkolenia - a tu takie nowości !!! moge zawieźć go do poznania ale dopiero w niedzielę bo w sobotę idę do pracy.. z poznania to juz blizej niz ze szczecina ;) dziewczyny koniecznie trzeba cos wykombinowac zeby chlopak mogl juz w niedziele przeniesc sie do Dari, ja gdyby nie to ze kleklam finansowo to bym chlopaka pociagiem przetransportowala :cool3: ... ale niestety nie dam rady bo kasy brak Quote
lukann Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 słuchaj może Fundacja Ci zafunduje bilet?? ja częśc kasy z paliwa też przekażę.. poza tym służę noclegiem :) Quote
Tengusia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 niech dziewczyny sie okresla, ja sluze pomoca ale tylko w weekend bo w tygodniu pracuje ;) tyle ze ktos musialby mi zwrocic za bilety ... Quote
lukann Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 bilet do opola nie jest drogi + bilet dla psa weźmiesz fakturę - Fundacja pewnie może pokrywać koszty dojazdów przyjedziesz w sobotę - pojedziesz w niedzielę:) zapraszam poza tym do opola daleka droga i ciężko będzie to dobrze zgrać Quote
Tengusia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 bilet do poznania z katowic to 47zl, bilet z poznania do opola to 42zl, bilet z opola do katowic to 28zl. Bilet dla psa to kwestia kilku zloty 4zl albo 6zl jakos tak. Tyle ze ty piszesz ze mozesz Ivana przywiezc w niedziele do poznania wiec musialabym cala trase obrocic w jeden dzien ;) Niech Doddy i Daria wypowiedza sie na ten temat ... a potem bedziemy kombinowac dalej ;) Quote
dariaopole Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 kochane dzięki za ofiarowaną pomoc. Zdaję się na doddy,ona jest "szefem":evil_lol: Quote
Recommended Posts